Küldetés

Mivel a Shanghai központja üzleti oktatás angol a tanítási, a programok célja, hogy gyakorlati, innovatív tanulási családi hangulat; merítsük a diákok a kínai nyelv és kultúra; és átalakítani a tanulók a proaktív vállalkozók és a társadalmilag felelős szervezetek vezetői világszerte.

Tapasztalati tanulás oktatás Filozófia

Elméletek fontos, készségek és képességek azok végrehajtására fontosabbak. Alkalmazkodva a tanítás filozófiája a tapasztalati tanulás, mi a CIP, bele gyakorlati tevékenység elméleti alapot, hogy támogassa és megszilárdulni a tudás. Arra törekszünk, hogy az egyik legértékesebb játékos az üzleti világban a tanítás a készségek és ismeretek a kivételes szabvány. Globális tanulási környezet.

Van diák a világ 140 országban jó elosztás kontinensen tanul az egyetemen, elkötelezett oktatók vannak a világ polgárai jó keveréke a keleti és nyugati tudósok, akik akkor hozzák meg a rengeteg tudás és perspektívák a különböző nemzeteket az osztályteremben, és tanfolyamokat beszélünk különböző piacokon kívül Kínában. Mi több, meg tudja-e szerezni a jövőben nemzetközi expozíció egy szemesztert tanult a partner egyetemeken egy olyan országban, mint például az USA, Spanyolország, Hollandia, Németország és Dél-Korea. Egy ilyen egyedülálló globális tanulási környezet által megkövetelt minden vállalat ma és segít felépíteni a globális ismerősei. A diákok befejezni a programot minimum 3 éves, jó tanulmányi tervezés. A maximális tanulmány hossza 6 év.

  • A diákok jó kínai nyelvtudással megkezdése előtt a program képzett alkalmazni a mentesség a kínai nyelvtanfolyamok legfeljebb 28 kredit.
  • Képzett diákok lehetőségük tanulni, mint cserediák a partner egyetemek egy másik országban egy félévre (kivéve az első évben, és az utolsó félévben a program)
  • A diákok érvényes HSK 5-ös szintű bizonyítványok és a GPA felett 3 képzett alkalmazni a kisebb kínai nyelven az első tanév.
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Donghua University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 - 6 Év
Nappali
Price
Free
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date