Hivatalos Leírás

Ismerje meg, hogyan segíthet másoknak pszichológus diplomával

A prágai New York-i pszichológia alapképzési program célja, hogy e tudomány szilárd alapjait és gyakorlati tapasztalatait biztosítsa a pszichológia minden főbb területein. A pszichológia széles skáláját kínálja a különböző tudományágak számára, és a program felkészíti a tanulókat a pályák teljes körére, amelyek karrierjüket veszi igénybe. A négyéves egyetemi tanulmányok elvégzése után elnyerte az Empire State College-t, New York Állami Egyetemet, és úgy tervezték, hogy megfeleljen mind az American Psychological Association, mind az Európai Unió EuroPSY követelményeinek.

A pszichológia a világ egyik legnépszerűbb fő témája. Nemcsak a tudomány egyik legérdekesebb és legdinamikusabb területe, hanem a posztgraduális tanulmányok és az izgalmas karrierlehetőségek széles választékát kínálja.

Az UNYP által odaítélt pszichológia fokozat széles áttekintést ad a pszichológiai témák széles skálájáról. A program lényege olyan kurzusok sorozata, amelyek a tudomány legfontosabb tudományágainak többségére kiterjednek, hogy a hallgatók mély ismeretekkel és minőségi hátterekkel rendelkezzenek a modern pszichológiai gondolkodás területén felmerülő problémák és elméletek kezelésére. A tudományos és biológiai szempontokra való összpontosítás lehetővé teszi a diákok számára, hogy tapasztalatokat szerezzenek a tudományos elmélet és gyakorlat kritikai gondolkodásával, elemzésével és integrálásával kapcsolatban. A szakosított tanfolyamok mélyebb betekintést nyújtanak a közösségünk által leginkább sújtott közös problémákba.

A diákok nem csupán a mentális betegségek terápiájával és kezelésével, hanem az interkulturális problémákkal, valamint a családi kapcsolatok dinamikájával és a pszichológiai elvek alkalmazásával is ismertek az üzleti környezetben. Végül az UNYP pszichológiájának hallgatói megtanulják alkalmazni a pszichológiai elveket a vállalati környezetben.


Hogyan alkalmazhatom a pszichológia fokozatot?

A liberális bölcsészettudományok, a pszichológia fő tantárgyaként kombinálva számos potenciális karrierlehetőséget kínálnak, amint azt az UNYP végzős hallgatói közül választják. Sokan folytatják a pszichológia posztgraduális tanulmányait a Cseh Köztársaságban, az Egyesült Államokban és az európai országokban (például Cambridge-ben). Más hallgatók úgy döntöttek, hogy egyenesen a munkába állnak, és a diplomás munkatársak különböző munkahelyeken találtak munkát; a vezető nemzetközi tanácsadóktól és az emberi erőforrások vezetőitől a legfontosabb nemzetközi vállalatoknál a gyermekotthonokban dolgozó gyermekekkel foglalkozó tanácsadókhoz vagy az Európai Unióhoz a kulturális sokszínűség kérdésének kezelésében. És mások is folytatják sikeresen a felsőoktatásban olyan kapcsolódó területeken, mint a szociológia, a felnőttoktatás, a politika vagy a közönség. A különböző jövőbeli lehetőségek ilyen széles választékával a pszichológia oklevelének köszönhetően az összes lehetőséget nyitva tartja, amikor eljött az ideje, hogy eldöntsétek a jövőbeli pályafutását, és az e területen nyújtott széles körű tanfolyamokon keresztül szerzett gyakorlata a fő témaként segít igaza van. Annak érdekében, hogy felkészítsük a diákjainkat a jövőre nézve, főiskolánk két pszichológiai, posztgraduális és ipari / üzleti kurzust kínál.


Pszichológia: posztgraduális irány

A posztgraduális tanfolyam előkészíti a hallgatókat a magasabb szintű klinikai pszichológia, valamint kutatási programok a megismerés, a neuropszichológia, az egészség és más fontos területeken. Pszichológusaink 80% -a, akik ezt az irányt választották azzal a céllal, hogy folytassák a mester- vagy doktori tanulmányokat, bevezették a világ felső egyetemeire. Néhányan úgy döntöttek, hogy folytatják az UNYP pszichológiai tanulmányait.


Pszichológia: Ipari / kereskedelmi irányítás

Az ipari / kereskedelmi irányvonal lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati ismereteket szerezzenek az alkalmazott pszichológiáról. Ugyanakkor a hallgatók alapos ismereteket szereznek az üzleti életben és a vállalkozói szellemben, mivel a tanulmányi programban is megfelelő üzleti kurzusaink vannak. Mivel rendelkeznek a szükséges képességekkel, hogy tanulmányaikat a munkaerőpiacra alkalmazzák, pszichológusaink 20% -a ezt az irányt választotta, és nagyon érdekes karrierlehetőségeket kezdett kialakítani a munkaerőpiacon, ahol a pszichológiát alkalmazzák a vállalati környezetben.


A pszichológia ismertetése

Elfogadási követelmények

Program oktatási nyelve:
Angol
University of New York in Prague (UNYP)

8 további kurzus University of New York in Prague (UNYP) »

Utoljára frissítve July 18, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 31, 2023
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 31, 2023