Alkalmazott számítástechnika és mesterséges intelligencia alapképzés

Általános információk

Program leírás

Az alkalmazott informatika és a mesterséges intelligencia program egy új alapképzési program, amely egy nagyon fontos és felkapott területre terjed ki. A program célja az alkalmazott számítástechnika terén szilárd kompetencia és készségek biztosítása, valamint a mesterséges intelligencia alapjainak és alkalmazásainak alapos megismerése.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

A program három évében gondosan elosztva kínált tanfolyamok intelligensen összefonódva különféle témákat tárgyalnak CS-ben és AI-ban:

  • A CS-kurzusok a programozástól és algoritmusoktól kezdve az architektúrákig és rendszerekig, az ember-számítógép interakcióig és biztonságig nyújtják a szükséges hátteret a nem triviális számítógépes alkalmazások tervezéséhez és megvalósításához, valamint az AI témák kezelésének képességét
  • A mesterséges intelligenciától kezdve a mesterséges intelligenciától a gépi tanuláson át a mély tanulásig terjedő mesterséges intelligencia-tanfolyamok alapos ismereteket nyújtanak ezen a területen, és elsajátítják az AI-alapú technikák megvalósítását és alkalmazását a holisztikusan tervezett számítógépes rendszerekre és alkalmazásokra.

A laboratóriumi tanfolyamok a legkorszerűbb eszközök, az IDE-k és az SDK-k segítségével reális problémákra oktatják a hallgatók megvalósítási képességeit. Az egyetemek és a vállalati szakértők által tartott szemináriumok a tudás spektrumát valós alkalmazásokkal és megoldásokkal egészítik ki.

Első szintű végzős hallgatóként ebben a főiskolai diplomában sikeresen kezelheti mind a mesterképzés tanfolyamát (Olaszországban vagy külföldön), mind pedig egy vállalat szakmai karrierjét. Az ipar és az egyetemek szakértőket keresnek ezen a területen, és várhatóan az elkövetkező években egyre több mesterséges mesterséges diplomát alkalmaznak.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

With over 700 years of history, 113,500 students, 3,300 teachers and 2,000 employees, technicians and librarians, in addition to 1,800 administrative staff in university hospitals, Sapienza is the fir ... Tovább

With over 700 years of history, 113,500 students, 3,300 teachers and 2,000 employees, technicians and librarians, in addition to 1,800 administrative staff in university hospitals, Sapienza is the first university in Europe. Our mission is to contribute to the development of a knowledge society through research, excellence, quality education and international cooperation. Kevesebb