Hivatalos Leírás

Alkalmazott Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika Technology

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika Technology kínál ösztönző, dinamikus, és gyakorlati kurzus a repülőipari mérnöki. Ez magában foglalja a tanulmány a tervezés, a gyártás, fejlesztés és karbantartás az elektromos és elektronikus rendszerek repülőgépek, műholdak, helikopterek és pilóta nélküli légi járművek (UAV).

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika Technology is kínál egy erős alapot a fő szempontok a repülőipari területen, mint a kommunikáció, navigáció, légijármű repülési rendszerek, az ütközés elkerülésére rendszerek, fekete dobozok, radar és szonár. A program felkészíti a tanulókat a különböző munkahelyek és a karrier az elektromos, elektronikai, kommunikációs és navigációs területen nagyobb hangsúlyt felé légi ipar.

A következő feltétel is kapható kilépési díjat az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika Technology.

  • Magasabb nemzeti diploma (Advanced Diploma) a repülési elektronika Engineering - 2 év

Miért beiratkozni ezt a programot?

Repüléselektronikai mérnök dolgozik az egyik legfejlettebb technológiájú ágak tervezés. Ők tervezni, építeni, vizsgálati és fenntartani az elektromos és elektronikai berendezések a repülőgépek. Munka belül ezen a területen, megadja a lehetőséget, hogy fogalmazzák meg a projekt, a rajztábla tervezését és végrehajtását.

A paradigma a program készség-alapú kevesebb hangsúlyt elmélet és a tanfolyam és alkalmazása. A hallgatók megtanulják a bonyolult fedélzeti elektronika rendszerek, a különböző típusú rendszer meghibásodása léphet fel, és a következményeit hibák. Magába ötvözi a különböző tudományágak, mint a matematika, a tudomány, a technológia repülőipari beleértve az aerodinamika, repülésirányító, az elektronika és a kommunikáció. Ez egy nagyon skill-alapú program a céllal, hogy a tanuló képességeit átruházható egy sor alkalmazási lehetőségek a légi közlekedési ágazatban.

Akkreditációs

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika technológia egy kettős megmérettetés által biztosított Emirates Aviation University és Coventry University, Egyesült Királyság. Az EAU díjat által elismert Nemzeti Képesítési Hatóság (NQA) az Egyesült Arab Emírségekben.

A magasabb nemzeti diploma (Advanced Diploma) a repülési elektronika Engineering egy kettős kilépési díjat által biztosított Emirates Aviation University és a Pearson-féle Egyesült Királyságban. Az EAU díjat által elismert Nemzeti Képesítési Hatóság (NQA) az Egyesült Arab Emírségekben.

Karrier kilátások

EAU van egy első osztályú munkakapcsolatot Emirates légitársaság és egyéb UAE légiközlekedési létesítmények, amelyek kiváló munkalehetőséget. Diákjaink mentek, hogy megtalálják karrierjük, mind repülőipari tervezése és alkalmazása, valamint karbantartási mérnöki Aerospace vállalat, rendszerek beszállítók, alkatrész gyártók és a szolgáltatók.

Gyakorlati tapasztalat

Nem csak a diákok megtanulják, átfogó elmélet, de EAU is biztosítja az eszközöket, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezni, jól felszerelt laboratóriumok és műhelyek, valamint a gyakorlati tapasztalatokat a valós munkahelyi környezet révén a munkahelyi képzés és a szakmai, ahol szükséges.

Alumni siker

A vállalatok, amelyek alkalmazhatók a diplomások az Emirates Aviation University Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika Technology program tartalmazza: Emirates Airline, Etihad Airways, az Air Arabia, Flydubai Mubadala Aerospace és Bahrain Air Force.

A tantárgy vázlatát

Egy tipikus hároméves vizsgálati terv

További vizsgálatok

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika technológia lehetővé teszi a haladást, hogy tanulmányozza mester szinten több Mérnöki és nem mérnöki tudományok

Szállítási mód

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) a repülési elektronika Technology program lehet tanulmányozni a teljes munkaidőben csak.

DURATION

Három év.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
85,000 AED
Tandíj, 2500 AED Regisztrációs díj
Deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint