Read the Official Description

Alkalmazott Bachelor (Beng kitüntetéses) Aviation Karbantartás Mérnöki

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aviation Karbantartás Mérnöki szállítjuk együttműködve Coventry University, Egyesült Királyság. A két év alatt (rész - idő) program célja, hogy egy felsőoktatási azok rendelkeznek az egyenértékű egy EASA vagy GCAA Elismerő B1 vagy B2. A tananyag célja, hogy növelje a tudás területén a légi járművek biztonságát, és minőségirányítási, amelyek relevánsak a karbantartó mérnökök.

Miért beiratkozni ezt a programot?

Ez a program lehetőséget ad repülőgép karbantartó mérnökök, akik rendelkeznek a GCAA / EASA B kategóriás engedélyt, vagy azzal egyenértékű, a lehetőséget, hogy fejlesszék a karrier az egyre célú elismerésének két év részidős elhagyása nélkül munkát. A program lehetővé teszi, hogy a jelöltek, hogy konszolidálják a szakmai tapasztalatot elismert tudományos fokozat. Azt is ad karbantartó mérnökök a lehetőséget, hogy olyan területeken, mint a műszaki szolgáltatások, támogató szolgáltatások, karbantartó és irányító és a termékfejlesztés.

Akkreditációs

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aviation Karbantartás Engineering egy kettős megmérettetés által biztosított Emirates Aviation University és Coventry University, Egyesült Királyság. Az EAU díjat által elismert Nemzeti Képesítési Hatóság (NQA) az Egyesült Arab Emírségekben.

Pályakezdő ez a program kap két díjat:

  • Beng tiszteli a légi jármű karbantartási Coventry Egyetem
  • Alkalmazott Bachelor Aviation Karbantartás mérnöki Emirates Aviation University

Karrier kilátások

EAU van egy első osztályú munkakapcsolatot Emirates Airlines és a többi UAE helyi légiközlekedési létesítmények, amelyek kiváló munkalehetőséget. Diákjaink sikeresen találta pályára a karbantartási műszaki különböző Aerospace vállalat, alkatrész gyártók és a szolgáltatók.

A tantárgy vázlatát

A program áll, 9 modulból áll:

Ref. Modul
1 A légi jármű karbantartási menedzsment
2. Mérnöki Matematika 2
3. Műszaki Tudományos 2
4. Aerospace Technology II
5 Légi alkalmasság
6. Űrkutatásban Tanulmányok
7. Total Quality Management
8 A légi járművek biztonságát, a biztonság és a veszélyhelyzeti tervezés
9. egyedi Projekt

További tanulmányok

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aviation Karbantartás Mérnöki lehetővé teszi a haladást, hogy tanulmányozza mester szinten számos tudományágban.

Szállítási mód

Moduláris alapon (blokk üzemmód) osztályok általában tartanak minden 11 hét (öt nap modulonként, csütörtök-hétfő).

Értékelés

Az értékelés alapja a tanfolyam (kategóriájában értékeléseket, írásbeli feladatok), és / vagy a záróvizsga. Ez tipikusan átlagosan 40 óra ütemezett tevékenység modulonként további önálló tanulás.

Időtartam

Két év (rész - idő).
Program taught in:
Angol

See 7 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
90,000 AED
Teljes program / 2500 AED Regisztrációs díj
Deadline
By locations
By date