Read the Official Description

Alkalmazott Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology

Aerospace és repüléstechnikai Engineering egy magasan fejlett tudományág, amely azt vizsgálja, miként repülés is lehetséges, és hogyan repül járműveket gyárt, elektromos, működtetni, ellenőrizni és karbantartani.

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology kínál ösztönző, dinamikus, és gyakorlati kurzus a repülési és a légiforgalmi mérnöki. Ez a program biztosítja az Ön számára a gyakorlati képzést és a kereskedelmi érzéket szüksége lesz, hogy sikerül ezt a magas technológia területén. A program felkészíti a tanulókat a különböző munkahelyek és a karrier, a légiközlekedési iparág légi járművek beszerzése, tervezése, beállítása és karbantartása.

A következő feltétel is kapható kilépési díjat az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology.

  • Magasabb nemzeti diploma (Advanced Diploma) a repüléstechnikai Engineering - 2 év

Miért beiratkozni ezt a programot?

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology egy három éves program alapján a brit modell felsőoktatáshoz. A hároméves időszak alatt a tanulók kapnak egy átfogó oktatás és a kérelem minden Aerospace tudományágak, mint például az aerodinamika, repülési mechanika, hajtómű, struktúrákat és rendszereket.

Már az első nap tanul az egyetemünkön, tanulók fogja használni a repülőgép a tanulmányozás érdekében, hogy megszerezzék ismeretek tanulási készség. Mivel a program előrehaladtával, a hangsúly eltolódik fokozatosan elmélet alkalmazása. Előadások váltakoznak szemináriumok, laboratóriumi tanfolyamok és projektek, ahol az ismeret már megszerzett gyakorlati megvalósítására. A paradigma a program készség-alapú kevesebb hangsúlyt elmélet és a tanfolyam és alkalmazása.

Az Aerospace ipar számos izgalmas lehetőséget - a tervezéstől és építés karbantartás és üzemeltetés. Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology program biztosítja a tanulók számára a készségek és ismeretek, hogy folytassa ezeket a lehetőségeket. A hallgatók fejleszteni a technikai készségek fenntartásához szükséges 21. század légi és űrhajózási flották a jövőben. A diákok megtanulják, hogyan kell ellenőrizni, karbantartani, hibaelhárítást, diagnosztizálása, fejleszteni és javítani repülőgép eltérések segítségével magasan fejlett eszközök és technikák.

Akkreditációs

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology egy kettős megmérettetés által biztosított Emirates Aviation University és Coventry University, Egyesült Királyság. Az EAU díjat által elismert Nemzeti Képesítési Hatóság (NQA) az Egyesült Arab Emírségekben.

A magasabb nemzeti diploma (Advanced Diploma) a légiforgalmi mérnöki kettős kilépési díjat által biztosított Emirates Aviation University és Btec Pearson, Egyesült Királyság. Az EAU díjat által elismert Nemzeti Képesítési Hatóság (NQA) az Egyesült Arab Emírségekben.

Karrier kilátások

Ez a program célja, hogy felkészítse a hallgatókat a készségek, hogy sikeres lesz a mérnökök és műszaki menedzserek, mind a repülőgépipar és a szélesebb gépipar. Pályakezdő ez a program is avanzsált repülőgép karbantartó mérnök, tervező mérnökök, tervezők, minőségbiztosítási mérnökök és műszaki menedzserek számára a legkülönbözőbb cégek. Néhány úgy döntött, hogy lesz a pilóták. Pályakezdő dönthetnek úgy, hogy folytassa a felsőoktatás (Mester és PhD fokozatot) számos mérnöki területeken, amelyek tartalmazzák Légiforgalmi és Gépészmérnöki.

Gyakorlati tapasztalat

Nem csak a diákok megtanulják, átfogó elmélet, de EAU is biztosítja az eszközöket, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezni, jól felszerelt laboratóriumok és műhelyek, valamint a gyakorlati tapasztalatokat a valós munkahelyi környezet révén a munkahelyi képzés és a szakmai, ahol szükséges.

Alumnni siker

A vállalatok, amelyek alkalmazhatók a diplomások az Emirates Aviation University Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology program tartalmazza:

  • Emirates Airline
  • Etihad Airways
  • Air Arabia
  • Flydubai
  • Mubadala Aerospace
  • MASCO - Mideast Aircraft Services Company
  • Rolls-Royce Aviation
  • GE Aviation
  • Bahrain Air Force

A tantárgy vázlatát

Egy tipikus hároméves vizsgálati terv

További vizsgálatok

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology lehetővé teszi a haladást, hogy tanulmányozza mester szinten számos mérnöki és nem Mérnöki tudományok.

Szállítási mód

Az Applied Bachelor (Beng kitüntetéses) Aerospace Technology program lehet tanulmányozni a teljes vagy részmunkaidőben.

DURATION

Három év.

Program taught in:
Angol

See 7 more programs offered by Emirates Aviation University »

This course is Campus based
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
85,000 AED
Tandíj, 2500 AED Regisztrációs díj
Deadline
By locations
By date