$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Élelmiszer tudományok 2022 Alapképzés

Főiskolai végzettség általában a középiskolai végzettséggel rendelkező vagy az azzal egyenértékű bizonyítványt kapott. Az egyetemi követelmények függvényében a tudósoknak egy vagy több belépési vizsgát kell teljesíteniük a felvételhez. Mi az alapképzés az élelmiszer-tudományokban? Az élelmiszertudományi szakemberek mérik a laboratóriumi tanulást az előadás… Tovább

Főiskolai végzettség általában a középiskolai végzettséggel rendelkező vagy az azzal egyenértékű bizonyítványt kapott. Az egyetemi követelmények függvényében a tudósoknak egy vagy több belépési vizsgát kell teljesíteniük a felvételhez.

Mi az alapképzés az élelmiszer-tudományokban? Az élelmiszertudományi szakemberek mérik a laboratóriumi tanulást az előadás tanulásával, és kiterjednek az élelmiszerekkel kapcsolatos tudományok széles körére. A biológia, a kémia és a mikrobiológiai tanfolyamok közös előfeltételei az ilyen típusú oklevelek, például az élelmiszer-összetétel, az élelmiszer-kémia és az élelmiszer mikrobiológia által megkövetelt számos alapvető kompetencia számára. Az elemzés, az elméleti tanulás és a gyakorlati gyakorlat segítségével az élelmiszer-tudományokat tanulmányozó diákok az élelmiszertermékek megteremtését és fejlesztését követik, kezdve a kutatólaboratóriumokban a szabad piacon kapható végtermékig.

Számos más készség között az élelmiszertermékek elemzésére és az élelmiszer-feldolgozási technológiák használatára való képesség a versenyen kívül a főiskolai végzettséggel rendelkező diplomásokat is be tudja állítani. A kritikai gondolkodás, szervezés és termékfejlesztés további készségei lehetővé teszik a diákok számára, hogy produktívebb életet éljenek.

Számos egyetem hitelenként fizet, ezért a diploma teljes költsége függhet az érettségi kreditek számától. Ha többet szeretne megtudni, és megtudhatja a további díjakat, keressen tájékoztatásra a leendő programokat.

Az élelmiszer tudomány gyakran gazdag és termékeny területet kínál a kilátásoknak. Az élelmiszer-tudományi kutatók mellett a diplomások az élelmiszer-ipari üzemek, a kereskedelmi farmok és a mezőgazdasági üzemek technikai pozícióin belül elhelyezkedhetnek. Az élelmiszertermelés területén a diákok jellemzően minőségbiztosítási szakemberek, termékfejlesztők vagy élelmiszeripari mérnökök. Egyéb lehetőségek lehetnek az érzékszervi kutatások, a kozmetikumok fejlesztése és a környezetvédelem.

Számos olyan osztály, amelyet egy élelmiszeripari alapképzésben vettek igénybe, egy laboratóriumi komponenst igényel, és egyetemi helyszínen kell elbírálni, bár egyes programok lehetővé tehetik a hallgatók számára, hogy eleget tegyenek az előfeltételnek vagy az alapvető osztályok online használatának. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Franciaország

Az első BSc és MSc integrált program - Mérnöki Mester Nemzetközi Fenntartható Agrárművelés és Élelmiszer-technika Franciaországban - 100% angolul.

Az első BSc és MSc integrált program - Mérnöki Mester Nemzetközi Fenntartható Agrárművelés és Élelmiszer-technika Franciaországban - 100% angolul. -
BSc
Nappali
3 - 5 év
Angol
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Si Minh Város, Vietnam

A világ élelmiszerellátásának termelésével, feldolgozásával, csomagolásával, biztonságával és / vagy szállítmányozásával foglalkozó diákok érdeklődnek az élelmiszertechnikai s ... +

A világ élelmiszerellátásának termelésével, feldolgozásával, csomagolásával, biztonságával és / vagy szállítmányozásával foglalkozó diákok érdeklődnek az élelmiszertechnikai specializáció iránt. -
Alapképzés
Nappali
4 év
Angol
szept. 2022
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Egyesült Arab Emírségek

Élelmiszer

BSc
Nappali
3 év
Angol
Campus
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Lettország

Az akadémiai alapképzési program célja egy versenyképes és hozzáértő szakember felkészítése az élelmiszer-termelés, a minőség és az innováció terén, aki képes megszervezni az ... +

Az akadémiai alapképzési program célja egy versenyképes és hozzáértő szakember felkészítése az élelmiszer-termelés, a minőség és az innováció terén, aki képes megszervezni az élelmiszeripari vállalatok minőségmenedzsmentjét és innovációk fejlesztését, kreatív kutatásokat végezni és az alapot képezni a felsőoktatás további tanulmányaihoz. -
Alapképzés
Nappali
4 év
Angol
szept. 2022
01 júl. 2022
Campus
 
Universidad de Leon
León, Spanyolország

Olyan szakembereket képzünk, akik képesek az élelmiszeriparban a technológiai folyamatok megtervezésére és felügyeletére, a termékek minőségének irányítására és ellenőrzésére ... +

Olyan szakembereket képzünk, akik képesek az élelmiszeriparban a technológiai folyamatok megtervezésére és felügyeletére, a termékek minőségének irányítására és ellenőrzésére az egész élelmiszerláncban, valamint képzéssel és tanácsadással az élelmiszerügyi kérdésekben. -
Alapképzés
Nappali
8 félévek
Spanyol
Campus
 
HAS University of Applied Sciences
Hertogenbosch, Hollandia

A világ hatalmas kihívással néz szembe - több ember táplálása a gyorsan változó világban. Szeretne részese lenni a megoldásnak? Akkor a legjobb, ha csatlakozik a Nemzetközi Él ... +

A világ hatalmas kihívással néz szembe - több ember táplálása a gyorsan változó világban. Szeretne részese lenni a megoldásnak? Akkor a legjobb, ha csatlakozik a Nemzetközi Élelmiszer- és Agrobizniszhez! -
Alapképzés
Nappali
4 év
Angol
29 aug. 2022
01 Május 2022
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finnország

Agrár-élelmiszeripari mérnökként holisztikusan megismerheti az élelmiszer-rendszereket. Tanulmányai során nyomon követheti az élelmiszerek előállítását „mezőtől villáig”. Meg ... +

Agrár-élelmiszeripari mérnökként holisztikusan megismerheti az élelmiszer-rendszereket. Tanulmányai során nyomon követheti az élelmiszerek előállítását „mezőtől villáig”. Meg fogja érteni az élelmiszer-feldolgozást sok szempontból és különböző nyersanyagok, például zöldségek, gabonafélék, italok, valamint tej- és húskészítmények esetében. Jó alapot kap ahhoz, hogy különböző pozíciókban dolgozzon az agrár-élelmiszeripar területén, például a termelésben, a minőségellenőrzésben, a kutatásban és a fejlesztésben, a vezetői pozíciókban, az értékesítésben és a marketingben, vagy akár egy vállalat alapítójaként. Emellett a multidiszciplináris és nemzetközi SeAMK lehetőséget kínál az agrár-élelmiszeripari mérnökök hallgatóinak, hogy kibővítsék képességeiket a nemzetközi agrár-élelmiszeriparra. -
Alapképzés
Nappali
4 év
Angol
aug. 2022
08 ápr. 2022
Campus
 
Technion International
Shantou, Kína

A Biotechnológia és Élelmezésmérnöki Program (BFE) egyike azon kevésnek a világon, amely egyesíti az egyedi mérnöki-technológiai kutatásokat és az élettudományok területeit. A ... +

A Biotechnológia és Élelmezésmérnöki Program (BFE) egyike azon kevésnek a világon, amely egyesíti az egyedi mérnöki-technológiai kutatásokat és az élettudományok területeit. A BFE program két területen oktat mérnököket: biotechnológia és élelmiszer. A program egyedülálló kombinációt nyújt a mérnöki, a technológiai, valamint a természet- és élettudományok, különösen a biotechnológia területei között. -
BSc
Nappali
4 év
Angol
Campus
 
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Amerikai Egyesült Államok

1972 óta az Élelmiszertudományi Tanszék vezető szerepet tölt be az élelmiszerek minőségének, biztonságának, piacképességének és elérhetőségének javításában az oktatás, a kutat ... +

1972 óta az Élelmiszertudományi Tanszék vezető szerepet tölt be az élelmiszerek minőségének, biztonságának, piacképességének és elérhetőségének javításában az oktatás, a kutatás és a kiterjesztés kiválósága révén. Országosan elismert egyetemi és posztgraduális programjaink izgalmas és kielégítő karrierre készítik fel a hallgatókat az iparban, a kormányzatban és a tudományos életben. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel webhelyünket, és ismerkedjen meg a Tennessee Egyetem élelmiszer -tudományi programjával. Az élelmiszertudomány izgalmas multidiszciplináris terület, amelynek célja a világ élelmiszer -ellátásának minőségének, biztonságának és táplálkozásának javítása. Többek vagyunk, mint az étel; tanulmányozzuk az egész folyamatot, a tervezéstől az emésztésig és minden között. Itt, az UT -n megtudhatja, hogyan érkeznek az ételek a helyi élelmiszerboltba. Programunk több, mint előadáson keresztül tanulni. Órákat tölt majd a laboratóriumokban, hogy megtanulja az ételek tulajdonságait és összetételét. Ha érdekelnek a kémiai reakciók, megérti, hogyan lehet megakadályozni az élelmiszer -visszahívást, vagy egészségügyi ellátást nyújt a betegnek, akkor készen áll az UT -ra, hogy karrierjét a következő szintre emelje. Fokozati lehetőségek Az élelmiszertudományi szakos hallgatók az első két évet a felső tagozatos kurzusokhoz szükséges tudományos és általános háttérismeretek fejlesztésével töltik. A kötelező természettudományi kurzusok közé tartozik a biológia, a kémia, a matematika, a mikrobiológia, a táplálkozás és a fizika. Az általános hátteret a VolCore -hoz szükséges tanfolyamok és egy bevezető élettudományi tanfolyam biztosítja. A felső tagozat szintjén a hallgatók biokémiai, élelmiszer-elemzési, élelmiszer-kémiai, élelmiszer-mérnöki és élelmiszer-mikrobiológiai tanfolyamokat folytatnak. Rugalmas tantervünk lehetővé teszi, hogy tudományos tanulmányait a négy cél egyikére összpontosítsa, amelyek támogatják szakmai céljait. Élelmiszertudományi koncentrációk Tudományos koncentráció Ez a koncentráció helyi, regionális, nemzeti vagy globális szinten felkészít az élelmiszeriparra. A tanfolyam további lehetőségei közé tartozik az élelmiszer -csomagolás, a gyártási műveletek, az élelmiszer -kémia, az élelmiszer -mikrobiológia, a szabályozás és az érzékszervi tudomány. Az Élelmiszeripari Technológusok Intézete (IFT) jóváhagyja ezt a koncentrációt és annak tanfolyamait. Előzetes szakmai koncentráció Azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az egészségügyi területen, például a fogászat, az orvostudomány, a gyógyszerészet vagy az állatorvosi ellátás iránt, nyilatkozniuk kell erről a koncentrációról. A szakmai iskolába való felvételhez szükséges tanfolyamokat fogja elvégezni az élelmiszertudományi Bachelor diploma alapvető kurzuskövetelményei mellett. Előzetes szakmai koncentráció 3 + 1 A Pre-Professional koncentrációhoz hasonlóan a Pre-Professional 3+1 azokat a hallgatókat is megcélozza, akiket a Tennessee-i Egyetem Egészségtudományi Központjába (UTHSC) Memphisbe vagy a Tennessee-i Egyetem Állatorvosi Orvostudományi Főiskolájára (UTCVM) vettek fel. főiskolai végzettségű. Az egyetemi kurzus utolsó 30 órájában kap jóváírást, ha sikeresen befejezte az első évet az UTHSC -n vagy az UTCVM -en. Ötéves BS/MS A Tennessee gyorsított ötéves kombinált alapképzési/mesterképzési programot kínál, amely lehetővé teszi, hogy 9 órányi diplomát számítson be az élelmiszer-tudomány alap- és mesterképzésébe. -
BSc
Nappali
8 félévek
Angol
jan. 2022
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Csehország

Az élelmiszerbiztonság és -minőségi alapképzés akadémiailag fókuszált tanulmányi program, amely megfelel a tudomány jelenlegi állapotának és szintjének, valamint az európai gy ... +

Az élelmiszerbiztonság és -minőségi alapképzés akadémiailag fókuszált tanulmányi program, amely megfelel a tudomány jelenlegi állapotának és szintjének, valamint az európai gyakorlati igényeknek. A tanulmány elméleti ismereteket tartalmaz, és lehetővé teszi a szakma teljesítéséhez szükséges gyakorlati készségek elsajátítását, ideértve a kreatív tevékenységekben való foglalkoztatást is, emellett felkészíti a hallgatókat a mesterképzésben való tanulásra is. -
Alapképzés
Nappali
3 év
Angol
szept. 2022
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Amerikai Egyesült Államok

Az élelmiszer-tudomány mérnöki, biológiai és fizikai tudományok felhasználásával tanulmányozza az élelmiszerek jellegét, romlását, feldolgozását és javítását a fogyasztók szám ... +

Az élelmiszer-tudomány mérnöki, biológiai és fizikai tudományok felhasználásával tanulmányozza az élelmiszerek jellegét, romlását, feldolgozását és javítását a fogyasztók számára. Az élelmiszer-technológia az élelmiszer-tudomány alkalmazása a biztonságos, tápláló, egészséges élelmiszerek kiválasztásában, tartósításában, csomagolásában, feldolgozásában, forgalmazásában és felhasználásában. -
BSc
Nappali
Részidős
4 év
Angol
jan. 2022
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Ez a program célja, hogy felkészítse a diplomások mind az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek az élelmiszer-tudomány és a biztonság (például az élelmiszer-kémia, táplál ... +

Ez a program célja, hogy felkészítse a diplomások mind az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek az élelmiszer-tudomány és a biztonság (például az élelmiszer-kémia, táplálkozási tudomány, mikrobiológia, élelmiszer-mérnöki, élelmiszer-biztonsági menedzsment), amelyek működhetnek az élelmiszer-ipar és elősegíti az élelmiszer-biztonságot társadalom. Ezek segíthetik őket abban, hogy hatékonyan teljesítsék az élelmiszer-, táplálkozási és vendéglátóipari ágazatokat, és megoldják az élelmiszer-tudománygal és a biztonsággal kapcsolatos problémákat. Ez azt is biztosítja, hogy a hallgatók általános menedzsment készségek hatékonyan működjenek felügyelők és vezetők, ahogy haladnak a karrierjüket. -
BSc
Nappali
2 - 4 év
Angol
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Hollandia

Ön innovatív, lelkes és üzleti gondolkodású ember, aki rajong az élelmiszer-biztonság és az élelmiszer-innováció iránt? Érdekel egy gyakorlati megközelítésű alapképzés? Tanulm ... +

Ön innovatív, lelkes és üzleti gondolkodású ember, aki rajong az élelmiszer-biztonság és az élelmiszer-innováció iránt? Érdekel egy gyakorlati megközelítésű alapképzés? Tanulmányozza az élelmiszer-technológiát (BSc) a holland Van Hall Larensteinben. -
BSc
Nappali
4 év
Angol
szept. 2022
01 aug. 2022
Campus
 
University of Chemistry and Technology, Prague
Prága, Csehország

Az Élelmiszer- és Biokémiai Technológiai Karon a hallgatók vagy a biokémia, mikrobiológia és biotechnológia, illetve a másik oldalon az élelmiszerkémia, élelmiszerelemzés, táp ... +

Az Élelmiszer- és Biokémiai Technológiai Karon a hallgatók vagy a biokémia, mikrobiológia és biotechnológia, illetve a másik oldalon az élelmiszerkémia, élelmiszerelemzés, táplálkozás és élelmiszertechnológia irányába irányítják tanulmányaikat a fakultatív szakok megfelelő megválasztásával. A kar által kínált két szak közül választhat. Szakterület - Biokémia és biotechnológia A Biokémia és Biotechnológia szakot választva a hallgatóknak lehetőségük van a biokémiára és a különböző típusú biotechnológiákra összpontosítani. A specializáció tehát általános biokémiai ismereteket, valamint különféle biotechnológiai területeken, például tiszta vegyszerek, biológiailag aktív molekulák és bioüzemanyagok előállítása terén szerzett készségeket egyaránt biztosít. Ez a specializáció a környezeti problémákat megoldó technológiákhoz is készségeket ad. Szakterület - Élelmiszerkémia és -technológia Az élelmiszer-kémia és -technológia specializációjával a hallgatók az élelmiszer-kémiára és a különféle élelmiszer-technológiákra összpontosítanak. Ez a specializáció a kémiai, analitikai és technológiai szempontok egyedülálló kombinációját nyújtja, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy áttekintést kapjanak a modern és hagyományos élelmiszertermelés területéről, valamint képesek legyenek felmérni a felhasznált feldolgozási folyamatok hatását az élelmiszerek táplálkozási tulajdonságaira. . -
BSc
Nappali
3 év
Angol
szept. 2022
28 feb. 2022
Campus
 
University of Parma
Parma, Olaszország

Az Élelmiszertudományi és Technológiai Tanszék célja, hogy a diplomásoknak jó alap- és gyakorlati ismereteket szerezzenek az élelmiszer-tudomány és a technológia főbb ágazatai ... +

Az Élelmiszertudományi és Technológiai Tanszék célja, hogy a diplomásoknak jó alap- és gyakorlati ismereteket szerezzenek az élelmiszer-tudomány és a technológia főbb ágazataiban. -
Alapképzés
Nappali
Részidős
3 év
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line