Alapképzésben Pszichológia

Radboud University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Alapképzésben Pszichológia

Radboud University

Bachelor program pszichológiában

Az emberi viselkedés egyik forrása az inspiráció és a zavar. Miért mi emberek azt, amit teszünk? Mi váltja ki a gondolatait és érzéseit? A viselkedésünket okozta személyiségünk, társadalmi környezet, illetve befolyásolja a gének, hormonok és a neuronok?

Ha érdeklik ezek a kérdések, tanul Pszichológia Nijmegen a helyes választás az Ön számára. Vagyis, ha nem dobja el az a gondolat, hogy átgondolja nézeteit az emberekről, a világról és az önmagáról!

Mint pszichológus Ön elkötelezett az életminőség, az egyének, csoportok, és így a társadalom számára. A pszichológia mintegy elemezve az emberek viselkedését, gondolatait és érzelmeit. Nijmegenben megtanulod ezt megtenni neurobiológiai, fejlődési, klinikai és szociokulturális pszichológiai nézőpontokból.

A pszichológusok nagyon változatos munkalehetőségek: az egészségügy, az oktatás, az emberi erőforrás menedzsment, a kormány politikáját tájékoztatás, képzés és coaching, sport, kommunikáció, marketing, a reklám és a kutatásban.

Program vázlat

Az alapképzés a pszichológiában egy elméleti tanulási pályát (100 EC) és tanulási utakat tartalmaz a kutatói készségek, valamint az akadémiai és szakmai készségek terén (80 EC).

Elméleti tudást

Az elméleti tanulási út egyesíti a három aldomain:

 • Agy és Megismerés: Majd megtanulják, hogyan agyunk felépítése, hogyan működik és olyan funkciókat támogat, mint például a mozgásszervi, memória, tanulás, nyelv és megismerés.
 • Fejlesztési és pszichopatológia: Majd megtanulják, amelyek a fejlődési ugrik az emberek során életüket. És megtanulod felismerni lelki betegségek a gyermekek, felnőttek és idősek, és hogyan kell kezelni ezeket a rendellenességeket.
 • Viselkedés és környezet: Majd megtanulják, hogy az emberek hogyan kapcsolódnak, és befolyásolják egymást, például családon belül, az osztály, a sportklub és a munkában. Azt is megtudhatja, hogy az emberi viselkedés és kultúra / szubkultúra hatással vannak egymásra.

Tudományos és szakmai ismeretek

Akkor dolgozzon ki egy kíváncsi, kritikus, szisztematikus és önálló munkavégzés hozzáállás. Készségek megtudhatja, hogy elsajátítsák a program során:

 • Kutatási készségek: elkezd egy egyszerű kérdésre és kutatási terv; lépésről-lépésre a kutatási módszerek egyre összetettebb. Adatelemzési technikákat, amelyek között a statisztika, fontos módszertani területeken.
 • Akadémiai készségek: tudományos írás, bemutatás és vita; az irodalom szisztematikus keresése és kritikus olvasása; a tudományos paradigmák és etikai dilemmák elemzése; visszajelzést nyújt és feldolgoz.
 • Szakmai készségek: a mindennapi pszichológiai problémák elemzése, valamint releváns és hatékony megoldások és beavatkozások megtervezése és indoklása. Majd gyakorolni: megfigyelési; interjúk; diagnosztikai vizsgálatok; beszélgettek, hogy tisztázza a problémákat, hogy tanácsot és coaching; és tanácsadó kollégákkal.

Kötelező és választható kurzusok

A legtöbb első évben tanfolyamok kötelező. Azonban te szabadon választhatja meg az alanyai a dolgozat a tudományos ismeretek és a kutatás gyakorlati 1. A második évben a program, akkor válassza a két különleges témák (12; 12 EC), és akkor dönt, az első a szakirány Választani (4 EK EK 16 összesen). Ha inkább erre, ezek választani alkothatnak kezdete egy vagy több kiskorú (44 EK összesen). A harmadik év programja, akkor össze az EK 28. a teljes program magát: a szakirány Választani (12 EC) és a Szabad Választani (16 EC): belül vagy kívül Pszichológia, országos vagy nemzetközi partner egyetem az Ön által választott .

Miért érdemes a Radboud Egyetem

 • Egy erdős campus közepén Nijmegen, a kiváló tanulmányi és sportlétesítmények.
 • Majd neveléshez való vezető kutatók, akik a felfedezések, amely ma a 5-10 év lesz a "standard" tudás. Megfelelő oktatás Radboud Egyetem tehát egy olyan oktatási, a pszichológia, a jövő.
 • Ennek első éves hallgató, akkor meg a saját oktató-mentort, aki segít, hogy rendezze meg a tanulmányait Nijmegen.
 • Átlagban, akkor még tizenöt óra tanítási heti fogod tölteni mintegy 25 órát független tanulmány.
 • A második évben, amellett, kötelező tanfolyamok, akkor összeállíthatjuk saját tanulmányi pályán, amely megfelel a személyes érdekek és a szakmai ambíciók.
 • A harmadik évben, akkor külföldön tanulni hat hónapra, az egyik 130 partner egyetemek.
 • Minden évben, akkor végezze el a kihívást jelentő kutatási projekt egy kis csoport: akkor eldönteni, hogy mit és hogyan vizsgálja. Ily módon, akkor lesz független, szisztematikus, kritikus és kreatív szakemberek, hogy a jövőben a munkaadók keresnek.
 • Ön motivált, és akár egy extra kihívás? Radboud Kitüntetések Akadémia kínálja a lehetőséget, hogy kövesse kitüntetéssel programok első éves főiskolai és mesterképzésben.
 • Egy hároméves alapképzésben garantált közvetlen felvételt a Master program befejezése után.
 • A jelenlegi diákok megítélni a BSc képzés, hogy lényegesen jobb, mint más hasonló programok Hollandiában.

Nyelvtanulás külföldön

Nijmegen nagyszerű hely a tanuláshoz, persze, de a világ sokkal nagyobb. Pszichológia hallgatóként lehetősége van arra, hogy részt vegyen a harmadik év vagy a mesterképzés külföldön.

Ezzel időt töltenek külföldön tanuló, akkor lesz megismerni a különböző megközelítések a téma, hogy új barátokat, hogy egy felejthetetlen élményt, és adjunk hozzá valami extra, hogy az önéletrajz!

130 célpontok világszerte

Az alábbiakban csak néhány a 130 cseréjét olyan helyen, ahol a pszichológia diákok hat hónapot töltött tanul: Glasgow, Bergen, Berlin, Münster, Krakkó, Budapest, Padova, Barcelona. Diákok is tanult az egyetemeken az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Japánban, Koreában és Dél-Afrikában. Az Erasmus + programot kínál támogatást. Cseréjére nincs szükség további tandíj van szükség. Kidolgozásával tanulmányi megállapodás garantáljuk, hogy a tanfolyamok kivinni nem fogják ismerni.

Karrier kilátások

Mivel az emberi viselkedés kritikus szerepet játszik mindenhol, pszichológusok hozzájárulnak a szakértelmét a társadalmi élet minden területén, és számos különböző feladatot kontextusban.

Felvételi követelmények

Mint egy nemzetközi diák a megelőző oktatással meg kell felelnie bizonyos követelményeknek.

Ehhez elegendő idős oktatásra van szükség Hollandiában vagy külföldön, amint azt egy oklevél bizonyítja. Az angol nyelvű programpályához elegendő angol nyelvtudásra is szüksége van.

A nemzetközi diplomákat egyéni alapon értékelik annak meghatározása érdekében, hogy az Ön korábbi képzése lehetővé teszi-e a felvételt. Ha az oklevele lehetővé teszi a beiratkozást, akkor közvetlenül elfogadható vagy további feltételek is alkalmazhatók (például interjú vagy matematikai teszt). Legyen elfogadható vagy feltételesen elfogadható, akkor a pályázatot bekerül a kiválasztási eljárásba.

Ez a program most fix számbevitelű, és versenyképes kiválasztási eljárást tartalmaz. Ha elfogadhatónak vagy feltételesen elfogadható, akkor az alkalmazás bekerül a kiválasztási eljárás.

Nyelvi követelmények

Az angol nyelvű programhoz elegendő angol nyelvtudás szükséges. Ez a követelmény akkor teljesül, ha megfelel az alábbi feltételek egyikének:

 • kapott egy holland VWO oklevél;
 • kapott egy német Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife, beleértve Grundkurs vagy Leistungskurs Angol a Abitur;
 • szerzett nemzetközi érettségi diploma;
 • szerzett diplomát európai érettségi, amelyben legalább a tanfolyam angol nyelv 1 vették;
 • Olyan oklevelet szerzett, amelyben az angol az oklevelek listáján szereplő európai országok végső vizsgáihoz tartozott (további részletekért látogasson el honlapunkra);
 • szereztek diplomát egyenértékű vagy magasabb, mint a holland VWO szinten kitöltésével oktatás az intézmény egyik tagállama az EU / EGT, Ausztrália, Kanada, Új-Zélandon vagy az Egyesült Államokból, ahol az oktatás nyelve Angol;
 • Ön állampolgára Ausztrália, Kanada (kivéve Quebec), Írország, Új-Zéland, az Egyesült Királyság, illetve az Egyesült Államokban.

Diákok, akik nem felelnek meg a fentiek egyike nyelven feltételek feleljenek meg az egyik alábbi feltételekkel:

 • Az IELTS akadémiai bizonyítványt úgy kaptam, hogy legalább 6,0 teljes eredményt ért el, és mind a négy részvizsgálat legalább 6,0;
 • kapott egy TOEFL IBT igazolást a teljes pontszám legalább 80, valamint a pontszámok legalább 20, mind a négy részből;
 • szerzett Cambridge Certificate of Advanced English egy jellel legalább C;
 • szerzett Cambridge nyelvvizsgát tett angol egy jellel legalább C.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve October 29, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
2,078 EUR
2 606 euró az EGT-hez / 7 723 euró az EGT-n kívüli hallgatók számára
Information
Deadline
jan. 15, 2019
Locations
Hollandia - Nijmegen, Gelderland
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő jan. 15, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hollandia - Nijmegen, Gelderland
Jelentkezési határidő jan. 15, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Bachelor's programme in Psychology