Alapképzésben a nemzetközi üzleti kommunikáció

Radboud University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Alapképzésben a nemzetközi üzleti kommunikáció

Radboud University

Az alapképzésben a Nemzetközi Üzleti kommunikáció, része a Bachelor Kommunikációs és Információs Tanulmányok, egy kihívást jelentő angol tanított programot, amelyben összekapcsolják a tanulmány a kommunikációs folyamatok (nemzetközi) szervezetek a tanulmány egy idegen nyelv (angol, francia, német, vagy spanyol nyelven).

A BA IBC program Radboud Egyetem kombinációját kínálja kommunikációs tanulmányok és az üzleti célú idegen nyelvű kurzusokat. A programot az interkulturális és többnyelvű kommunikációra összpontosítják. A kurzusok akkor kapnak betekintést (interkulturális) kommunikáció, marketing kommunikáció és menedzsment, hogy készítsen neked egy (közlemény) karrier a nemzetközi üzleti világban.

A idegen nyelvű képzés

A Nijmegen Bachelor's Nemzetközi Üzleti Kommunikáció egyedülálló és izgalmas lehetőséget nyújt a kommunikáció és a szervezés tanulmányozására idegen nyelven. A mi gyakorlati idegen nyelvű kurzusok, akkor fejleszteni az üzleti kommunikációs kompetencia az egyik a négy idegen nyelven, és kapnak egy alapos megértése a kultúra az országban, ahol a nyelvet beszélik.

Külföldi nyelvtanfolyamok vannak tartalom alapú, ami azt jelenti, hogy a dolgozó a reális kapcsolódó projektek kérdésekre és problémákra a nemzetközi (üzleti) kommunikáció, mint a szervező a promóció nemzetközi vásár, esetleg egy külföldi piacon egy termék, tervezése egy reklámkampány az idegen nyelv vagy a fejlődő kommunikációs tervet idegen start-up cég.

Angol, német, francia vagy spanyol?

A Bachelor's International Business Communication programban egy idegen nyelvet kell választania a programban rendelkezésre álló nyelvek közül: angol, francia, német vagy spanyol. Valamennyi idegen nyelvtanfolyamon az idegen nyelv az idegen nyelv, kivéve az első évet.

Mivel most egyre gyakoribbá válik a diplomások számára, hogy magas szintű angol nyelvtudással rendelkezzenek, további idegen nyelvek nyújtanak versenyelőnyt az egyre többnyelvű üzleti világban. Ha nagyon jártas az angol nyelv már az elején a főiskolai, érdemes esetleg egy nem angol nyelvű, az Ön idegen nyelvet. Szóval, mi kihívás, hogy szélesítse a látókörét nyelvi kiválasztásával francia, német vagy spanyol.

Miért érdemes a Radboud Egyetem

 • A Radboud Egyetem a "Legjobb hagyományos egyetem" címet kapta a Keuzegid Egyetem Útmutató 2017-ben
 • Ön összekapcsolják a tanulmány a nemzetközi (üzleti) kommunikáció a tanulmány egy idegen nyelv (angol, francia, német vagy spanyol)
 • Tanulás angol lesz felkészülni a karrier a nemzetközi üzleti világ
 • Elmélet és gyakorlat kéz a kézben jár a programunkban
 • Kiscsoportos oktatás szemináriumok és oktatóprogramok
 • Informális kommunikáció a diákok és a személyzet mind társadalmilag és tudományosan
 • Egy szemesztert külföldön is szerves része a szak
 • Válasszon számos kihívást jelentő kisebb programot (pl. Kínai tanulmányok, újságírás, új média)
 • Hatékony felkészülés a munkaerőpiacon

Nyelvtanulás külföldön

Szívesen látóhatár kitágítása? Radboud University kínál izgalmas lehetőséget, hogy tanulmányozza, vagy csinál egy szakmai külföldön részeként a alapképzésben. Költési időben külföldön tanulmányai során egy nagyszerű módja annak, hogy fejleszteni magát, izgalmas új élményeket, és versenyelőnyt szerezzen a jövőbeni munkáltatók. A nemzetközi tapasztalatok értékes lehet sokféleképpen, és arra ösztönözzük minden diákunk, hogy nézd meg a rendelkezésre álló lehetőségeket külföldre.

Karrier kilátások

Mivel a hatékony kommunikáció rendkívül fontos szervezetek, IBC diplomások elhelyezkedni számos állami és magán, nemzeti és nemzetközi (profit és non-profit) szervezetek, a széles pályát, mint az információs tisztviselőt, (globális) vállalati kommunikációs menedzser, marketing kommunikációs menedzsere, szövegíró, fordító, edző, vagy kommunikációs tanácsadó.

Felvételi követelmények

Ha elvégezte, vagy éppen egy teljes tanulmányi program külföldön, majd a diploma kell majd megítélni egyedi elbírálás alapján annak megállapítása érdekében, hogy a korábbi oktatási lehetővé teszi a felvételi. Ha az oklevele megengedi a felvételt, akkor Ön közvetlenül elfogadható vagy további feltételek is alkalmazhatók (például a nyelvi követelmények vagy a megfelelő matematika-oktatás igazolása).

Angol nyelvi követelmények

Mivel a tanítási nyelv az angol nyelvű, elégséges angol nyelvtudásra lesz szüksége. Ez a követelmény teljesül, ha megkapja:

 • Egy holland VWO-diploma (vagy azzal egyenértékű diploma angol érettségi)
 • Egy nemzetközi érettségi diploma;
 • Egy európai érettségi vizsga, legalább az angol nyelv 2 vagy nyelv 1;
 • Olyan oklevél, amelyben az angol egyes európai országok végleges vizsgaiból áll (további információkért forduljon honlapunkhoz);
 • Az EU / EGT, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland vagy az Egyesült Államok valamely tagállamában működő intézményben az angol nyelvű oktatási program kitöltésével a holland vwo-szintnek megfelelő vagy annál magasabb diplomát.

Diákok, akik nem felelnek meg a fenti nyelvi feltételek feleljenek meg az egyik következő követelményeknek:

 • Egy TOEFL iBT összesített pontszám ≥80, mind a négy ≥20 al-pontszám;
 • Egy IELTS akadémiai általános pontszám ≥6,0, mind a négy részeredmény ≥6,0;
 • Cambridge Certificate of Advanced angol (CAE), vagy nyelvvizsgát tett angol (CPE), a jel a C vagy magasabb;
 • A TOEIC teszt pontszáma ≥785 és modulok "beszéd és írás" és a "hallott és olvasott" sikeresen befejeződött.

Angol nyelvi követelmények nem vonatkoznak a polgárok Ausztrália, Kanada (kivéve a Québec), Írország, Új-Zéland, az Egyesült Királyság, illetve az Egyesült Államokban.

További nyelvi követelmények

Ha szeretné, hogy francia, spanyol vagy német idegennyelv választás a BA programban, akkor szükség van (egyenértékű a) egy holland VWO-oklevél a francia, spanyol vagy német a programban.

Diákok, akik nem felelnek meg a fenti feltételeknek nyelven kell felelniük az alábbi minimális követelmény:

 • Ha szeretné, hogy a német: Goethe-Zertifikat a KER B2 szintű vagy TestDaF a KER szinten B2-C1
 • Ha szeretné, hogy a francia: a tanúsítvány DELF (junior) a KER A2 szint
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve October 29, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
2,078 EUR
2 606 euró az EGT-hez / 7 723 euró az EGT-n kívüli hallgatók számára
Information
Deadline
ápr. 1, 2019
1 April (non-EEA students) or 1 May (EEA students)
Locations
Hollandia - Nijmegen, Gelderland
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő ápr. 1, 2019
1 April (non-EEA students) or 1 May (EEA students)
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Hollandia - Nijmegen, Gelderland
Jelentkezési határidő ápr. 1, 2019
1 April (non-EEA students) or 1 May (EEA students)
A befejezés dátuma Kérj Információt