Hivatalos Leírás

A széles körű ismeretekre van szükség, hogy fejlett számítógépes szoftver rendszerek. Emellett ismeretek programozási meg kell érteni, hogyan számítógépes programok célja, hogyan kell kezelni, és a komplex szoftver rendszerek és hogyan kell értelmezni a felhasználói igényeket.

Ez a program elsődleges címzettjei a nemzetközi diákok számára.

A Bachelor Szoftverfejlesztés kapsz egy esélyt, hogy vizsgálja meg a szerkezet és a design szoftver rendszerek. Meg fogja tanulni számítógépes programozás, szoftverfejlesztés és így tovább. Ahhoz, hogy felkészüljenek a jövőbeli foglalkozások egyes tanfolyamok összpontosítani a munkaképesség szoftverfejlesztő csapatok.

Ez a széles körű oktatás területén a számítástechnika megadja a szükséges eszközöket, hogy a munka egy széles körű feladatokat csatlakozik a az információs technológia területén. Még ha az oktatás elsősorban szabott azok számára, akik érdeklődnek a szoftverfejlesztés akkor is működik a projekt menedzsment, az értékesítés vagy szolgáltatás befejezése után ez az oktatás.

Tanulmány formájában

A tanulmányok teljes ideje, és áll előadások, gyakorlatok, laboratóriumi kísérletek és a projektek. A képzés szervezője szerint CDIO kezdeményezés elveket, amelyek alapján fejlesztették javaslatokat mind az ipar és a tudományos élet - ez egyfajta jóváhagyás, amely azt mutatja, hogy a képzés megfelel a követelményeknek, amelyeket a munkaerőpiacon.

Összességében oktatási célok

A program szerint szervezik az elvek a CDIO kezdeményezés, amely fejlesztettek javaslatai alapján és szempontokat mind a tudományos világ és az ipar. A mag CDIO kapcsolódik számos oktatási célok, mind a fegyelmi és nem fegyelmi. Ezek által leírt CDIO tanterv, amely négy részre tagolódik, 1) a tudás egy bizonyos fegyelem, 2) a személyes és szakmai készség, 3) egy csoportban dolgozni, és a kommunikáció, valamint a 4-es sorozatszámú) elképzelni, Design, végrehajtása, működtesse. A tematika további tagolódik négy szinten, szem előtt tartva a részletes leírása az oktatási célokat.

A cél az, hogy a frissen végzett szoftverfejlesztők képesnek kell lennie arra, hogy alkalmazza az alapvető Computer Science tudás CDIO összefüggésben a valós termékek, eljárások, rendszerek és szolgáltatások modern szabályozott üzemi környezetben. Mivel a rendszer fejlesztője, az egyik képesnek kell lennie arra, hogy részt vegyenek a projekt munka, és hozzájárul a termék fejlesztése más fejlesztőkkel. A mi oktatási ezt a célt érjük el, egymást kölcsönösen támogató tárgya tanfolyamok, a tanulási célok, amelyek egyértelműen bizonyítják, az integráció a személyes és a szakmai ismeretek és képességek, valamint a tudás és képességek a termék, a folyamat és a rendszer fejlesztése. A hallgatók fejlesszék személyes és szociális képességek dolgozó aktív csoportok és projektek.

Degree célok

A tudás és a megértés

Annak érdekében, hogy jogosultak legyenek a mértéke Bachelor in Computer Software Development, a tanuló - Mutasd a tudás és a megértés a számítástechnika, beleértve a tudás a fegyelmi alapja a számítástechnika, a megértés az alkalmazandó módszerek a számítástechnika, valamint egy szakirányú Computer Szoftverfejlesztés, valamint a tudatosság aktuális kutatási témák.

Kompetencia és képességek

Annak érdekében, hogy jogosultak legyenek a mértéke Bachelor in Computer Software Development, a hallgató kellett volna - kimutatták képes keresni, összegyűjteni, értékelni, és kritikusan értelmezni a vonatkozó információkat a megfogalmazott probléma, és azt is megvitatják jelenségek, problémák és helyzetek kritikus - bizonyították képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani a problémákat önállóan, és a feladatok elvégzésére az előre meghatározott időkereteket - bizonyították, hogy képesek bemutatni és megvitatni információt, problémák és megoldások, a beszéd és az írás, a párbeszéd a különböző hallgatóság, és - bizonyította a képességeit köteles dolgozni önállóan belül számítógépes szoftverek fejlesztése.

Ítélet és megközelítés

Annak érdekében, hogy jogosultak legyenek a mértéke Bachelor in Computer Software Development, a hallgató rendelkezik - bizonyították, hogy képesek, hogy az értékeléseket a fő tanulmányi tájékoztatta vonatkozó fegyelmi, szociális és etikai kérdések - bizonyították betekintést szerepet játszott a tudás társadalom, és a kollektív felelősség, hogyan használják - bizonyították, hogy képesek azonosítani a szükséges további ismeretek és folyamatos tanulást.

Szerkezete és tartalma

A Bachelor Program Szoftverfejlesztés a képzési irányul: a hallgató széles szakképzettséget Computer Science és a szoftverfejlesztés. Annak érdekében, hogy előkészítse a hallgató a szakmai élet része a képzést szervez a projektmunka egy csapat, mert ez a módja munkavégzés az uralkodó egyik alkalmazott a fejlesztési folyamatban az üzleti világban. A befejezése a program egy dolgozat projekt 15 LE.

Három területet külön-külön lehet azonosítani a program:

Programozás

-basic működésével kapcsolatos ismereteink a számítógépek, és hogyan lehet a modern és megfelelő alkalmazásokat jönnek létre, előmozdítja a számos különböző programozási tanfolyamok és projektek. A program magában foglalja mind az elméleti alapjait, valamint a szakértői ismeretek szükségesek az építési szoftver-alapú rendszerek.

rendszer fejlesztése

  • Módszerek kidolgozása, elindítása és fenntartása összetett szoftver projektek alapján létrehozott projekt modellek.

A tudás más tudományágak

A tudás más tudományágak teszi ki fontos része a programnak, és a CDIO kezdeményezés. A program a diákok egymással kommunikálni szóban és írásban, a svéd és az angol, profi módon, ahol a munka gyakran szervezett csapatok különböző méretű.

A program befejeződik a mértéke a projekt 15 LE. Tanfolyamok lehet cserélni bizonyos mértékig kurzusok megfelelő területeken más egyetemek és főiskolák Svédországban és külföldön egyaránt.

Belépési követelmények és kiválasztási

Általános követelmények az egyetemi tanulmányok Svédországban. Különleges követelmények: középfokú matematika (egyenértékű svéd természetesen matematika 2A vagy a 2B vagy 2C)

Fok

Befejezése után a vizsgálati programot, az eredmény mértéke Bachelor of Science (180 kredit) a súlyos Computer Science A diák, aki eléri a legalacsonyabb tompított fokozat az összes pályát összhangban jelenleg alkalmazott terv teljesíti a követelményeket mértéke a Bachelor of Science a súlyos Computer Science. Kérésére egy diák, aki megfelel ezeknek a követelményeknek, az egyetem szállítja majd a diploma igazolja ezt az eredményt. Az alkalmazás ezt meg kell tenni annak az előírásoknak megfelelően az egyetem.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Kristianstad University Sweden »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date