Alapképzésbe Elektromos és Elektronikai Mérnöki

Cyprus Science University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Alapképzésbe Elektromos és Elektronikai Mérnöki

Cyprus Science University

Villamosmérnök

Program leírás

Elektronikai Mérnöki egyik leggyorsabban fejlődő területe a mérnöki miatt vezető szerepet nyújtása fenntartható megoldásokat a felmerülő problémákra keresztül az alkalmazás a tudomány és a technológia.

A minisztérium jött létre 2013-ban, amelyekkel a legújabb műszaki tananyag megfelel a nemzetközi szabványoknak és a modern mérnöki oktatás környezet Észak-Cipruson. Az EEE részleg támogatja a különböző korszerű oktatás, létesítmények és kutató, hogy a vonat, és segít diákok megértsék az alkalmazások elméleti fogalmak. Együttműködésünk ipar növekszik, és a diákok a műszaki kirándulásokat gyártási labs, erőművek és távközlési szolgáltatók számára, hogy tisztában legyenek a széles EEE mezők állnak rendelkezésre. A Mérnöki Kar áll tapasztalt profi mérnökök, tudósok és akadémikusok. Kiváló minőségű kutatási papírok minden évben nyilvánosságra a kar tagjai jelentős hazai és nemzetközi folyóiratokban, illetve nemzetközi konferenciákon világszerte.

A misszió a CSU Mérnöki Kar, hogy diplomás képzett mérnökök, amely képes előállítani, fejleszteni, és reagál a helyi és globális ágazati igények, egy tanuló-központú oktatási program.

Célunk, hogy egy úttörő és elismert mérnöki kari szakértői oktató, nevelő kreatív kutatás szakemberek azzal a képességgel, hogy használják a tudást és készségeket, valamint a speciális technológiával, hogy megfeleljen mind a helyi és globális műszaki igényeket.

Menetrend

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 3, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Törökország - Ozanköy Köyü, Ankara
Kezdet: szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Törökország - Ozanköy Köyü, Ankara
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt