Hivatalos Leírás

Ez a program lehetőséget ad a diákok fokozott jártasságot az angol nyelv együtt elméleti ismeretek angol.

Ez magában foglalja mind a szóbeli és írásbeli nyelvtudás, valamint alapos bevezetés az angol nyelv- és irodalomelmélet, beleértve a képességét, hogy helyesen alkalmazzák ezt a tudást. A hangsúly az egész program a kommunikációra, és a célja a modulok, amelyek nem kifejezetten összpontosítson angol az, hogy erősítse a tanuló kommunikatív képesség különböző módokon, és hogy a tanuló tisztában, hogy az angol nyelv használata befolyásolja a történelmi, kulturális és társadalmi körülmények, valamint a téma és a közeg, amelyen keresztül azt közli.

Összességében oktatási célok

A BA angol: Nyelv, Irodalom és társadalom Célja, hogy a diákok, hogy fejlesszék tovább a meglévő tudás és készség angol fejlesztik tudásukat az angol irodalom és a nyelvészet. A hallgatók szintén növelik kommunikációs készség és a megértés a kommunikáció. Továbbá lesz tisztában van a hatása az angol nyelv használata a történelem, a kultúra és a társadalom, valamint a tárgy és közepes érintett. A befejezése a program, a diákok kell a szükséges ismeretek és készségek dolgozni különböző környezetekben, ahol az angol kommunikációra használt, vagy szerves részeként a tevékenységek.

Degree célok

A tudás és a megértés

Egy BA angol: Nyelv, Irodalom és társadalom a hallgató kell mutatnia,

 • tudás szerkezetének és tulajdonságainak angol
 • ismerete és megértése a fegyelmi alapja az angol irodalmi tanulmányok és nyelvészet és a tudás az alkalmazható módszerek
 • speciális ismereteket a mező az angol irodalom vagy a nyelvészet és a tudatosság a jelenlegi kutatási kérdések

Kompetencia és képességek

Egy BA angol: Nyelv, Irodalom és társadalom a hallgató kell mutatnia,

 • a képesség, hogy elemezze a szövegek és a nyelvi adatok alapján a nyelvi és irodalmi elméletek
 • képes keresni, összegyűjteni, értékelni, és kritikusan értelmezni lényeges információ a kérdés
 • a képesség, hogy kritikusan megvitatni jelenségek, problémák és helyzetek szemszögéből a kultúra és a nyelv
 • képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani a problémákat önállóan és a feladatok elvégzésére az előre meghatározott határidők
 • a képesség, hogy bemutassák és megvitassák információt, problémák és megoldások a beszéd és az írás és a párbeszéd különböző közönséget
 • a szükséges készségek önálló működését területeken, ahol az angol kapcsolatban nyelv, irodalom és társadalom releváns

Ítélet és megközelítés

Egy BA angol: Nyelv, Irodalom és társadalom a hallgató kell mutatnia,

 • a képességét, hogy az értékeléseket a fő területe az angol (nyelv, irodalom és társadalom) tájékoztatta vonatkozó fegyelmi, szociális és etikai kérdések
 • betekintést a tudás szerepe a társadalomban és a felelősséget az egyén hogyan használják
 • képesek azonosítani a szükséges további ismeretek és folyamatos tanulás

Felépítése és tartalma

Ez a rész áttekintést nyújt a program szerkezetét és a program tartalmát minden félévben, majd egy összefoglalót a tartalom és fejlesztési ismeretek és készségek a program keretében.

Áttekintés és összefoglalás

Angol I félévben 1 biztosít a hallgatók bevezetést a fő területe a program és az alapvető ismeretek és készségek felsőfokú angol.

Ebben a félévben a 2. ezt követi tanfolyamok retorika, a történelem és a kreatív és kritikai olvasás és írás, amelynek célja, hogy egy szélesebb kontextusban angol és angol nyelvű kommunikáció is beleértve a történelmi, kulturális és társadalmi dimenziók. A tágabb perspektívát kínálnak, ideértve nemcsak az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, hanem más országok, ahol angolul a funkciója a hivatalos nyelv. Amellett, hogy az elméleti ismeretek elsajátítása, a diákok fogják engedélyezni az angol nyelv használata a beszédben és írásban.

Félév 3 visszatér a fő területe az alakja angol II, amely közvetlen fejlesztése angol I hanem kapcsolódó ismeretek és készségek félév 2. Amellett, hogy dolgozik a nyelvtudás, a diákok fejlesztik tudásukat és megértése nyelvi és irodalmi elméletek.

 1. szemeszter összpontosít interkulturális kommunikáció és a nemzetközi kapcsolatok és alapul nyelvi szempontok az angol II és történelmi vonatkozásait félév 2.

A tanfolyamok félév 4 tanulóit az választható kurzusok félévben 5, ahol lehetősége van arra, hogy a külföldi tanulmányokat. Ha a hallgató úgy dönt, hogy marad Kristianstad University, van lehetőség a fő téren vagy a szomszédos területeken. A diák is kiválaszthat kurzusok más tudományágak, feltéve, hogy az oktatás nyelve az angol. Az ötlet mögött ez a lehetőség nem csak azt, hogy betekintést nyújt egy új területen, de hogy ez azt mutatja, milyen angol használják különböző területeken a kommunikáció különböző típusú tárgy. Az is lehetséges, hogy a diákok válasszon tanfolyamok egy csapágy a pályaválasztás. Végül egy része a félév lehet használni a szakmai gyakorlatot.

Az utolsó félévben áll a végleges természetesen a fő téren, angol III, amelyben a diákok, hogy készítsen egy kutatási papírt érdemes 15 kredit. Az oktatás nyelve az összes tanfolyam angol, függetlenül a vizsgálat helyét.

A program magában foglalja a különböző típusú értékelés. Írásbeli vizsgák értékeléséhez használt nyelvtani és hangtani, míg orális szakértelem és irodalom keretében vizsgálják szemináriumok. Számos modul tartalmaz írásbeli feladatokat, vagy az otthoni vizsgák.

Belépési követelmények és kiválasztási

Általános követelmények az egyetemi tanulmányok Svédországban. Különleges követelmények: középfokú angol (megfelelője svéd természetesen angol B)

Fok

A diák, aki átment az összes pályát megadott e program tananyag kapnak egy Bachelor of Arts in English: Nyelv, Irodalom és társadalom.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Kristianstad University Sweden »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date