Filter
Alapdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Zeneszerzés Alapképzések 2020 Nézd meg

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Összetétele célja az építési készségek és a megértés, amely felkészíti a diákokat, hogy össze zeneművek lesz művészileg fontos a mai zenei világban. Élvezze a kiváló szakmai, mint akár egy előadó vagy tudós.

Kérj Információt Részidős Zeneszerzés Alapdiplomák 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Zeneszerzés

Australian Institute of Music

Létrehozása, végrehajtása, előállítása: Craft Your Individual Sound a holnap zenei jelenetéhez. ... [+]

Létrehozása, végrehajtása, előállítása: Craft Your Individual Sound a holnap zenei jelenetéhez

A Zenei Bachelor (Kompozíció és Zenei Termelés) hangokat fog beszélni:

Készítsen, műhelyezzen, végezzen el és készítsen saját eredeti zenét korlátlan választékbanFejlessze egyedülálló stílusát és hangját, és egy-egy-egy oktató és csoportmester osztályokonA legújabb zenei technikák létrehozása, beleértve a hagyományos és kísérleti megközelítéseket az összetétel, a pontozás, az elrendezés, a zenekarozás, a felvétel, a digitális hang és a gyártás utáni gyártása soránSzállítson be jelentős munkákat, a koncepciótól a professzionális megvalósításig, beleértve a kereskedelmi kiadványt és a személyes showreeltÉljen egy együttműködési környezetben, amely utánozza az iparágat, és sikerrel járHozzáférés a legkorszerűbb felvételi eszközökhöz - az AIM felvételi stúdióiban rögzítse és keverje össze az egyetemet, mikor elsajátítja az első osztályú digitális és analóg készülékeketHozzon létre egyéni tervezésű termelési lakosztályokat - kreatív tereket a legjobb digitális audió munkaállomások (DAW), a mintakönyvtárak, a szintetizátorok, az audio pluginok és a mastering szoftverek segítségével.A magas színvonalú szakemberek - zeneszerzők, zeneszerzők és mérnökök - támogató, kreatív környezetben taníthatják őket. A zenei stíluson keresztül nyerjék el tapasztalataikat, kapcsolataikat és az iparág jelenlegi ismereteitTárgyfolyamokFőbb tanulmány: Speciális képzés a személyes látás, stílus és hang kifejlesztéséhez, valamint a zene irányításának, gyártásának és tervezésének képességei, a legújabb technológiák felhasználásávalAkadémiai tanulmányok: Merüljön el a zenei történelemben és az elméletben, hogy segítsen kontextusba helyezni és kritizálni sajátos érdeklődési területeitEgyüttes: A legjobb zenei producerek az együttműködésen alapuló bajnokok. Ideje a készségek fejlesztéséreKapcsolódó tanulmányok... [-]
Ausztrália Sydney Melbourne
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul