BACHELORSTUDIES

Távoktatás Zeneipar Alapképzések Összes megtekintése Európában 2020

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Tanulás zeneiparban tartalmazza megismerése alapvető szerkezetét és mechanizmusok mögött engedélyezés, felvételi, copyrighting és marketing felvett és az élő zene. Fogadása oktatás zeneiparban is vezethet jobb megértéséhez a zeneipar egészére.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Összességében több mint 4000 felsőoktatási intézmények Európában széles választékát kínálja a tanfolyamok alapképzési, mesterképzési és doktori szinten. Egyre több ilyen nyújtó szervezetek angol nyelvű oktatás, legalább azok egyes szakok, európai egyetemek már jobb minőségű, mint valaha. Európai egyetemek kínál barátságos a külföldi diákok és hogy a tanfolyam a tudás, amely megfelel a szakmai igények a mai globális kereslet.

Kezdd el Ma A Legjobb Távoktatás Zeneipar Alapképzések Európában 2020

2 Találatok Zeneipar, Európa, Távoktatás Filter

Bachelor zeneiparban

SAE Institute Berlin
Alapképzés
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
24 hónap
Angol
Campus

A hangsúly a vállalkozói szellem ezt a programot dolgoztak ki, hogy magában foglalja az innovatív üzleti modelleket a digitális korban, és az Ön számára a tudást és készségeke ...

Tovább

Bachelor of Arts a népszerű zenei produkcióban

Microfusa
Alapképzés
27 Sep 2021
<
Nappali
<
3 év
18 Jun 2021
Angol
Spanyol
Campus
On-line

Ez a Bachelor's Degree tanfolyam három évig tart, és a lehető legszélesebb körű tapasztalattal és tudással rendelkezik a zenei produkció területén.

Tovább