Filter
Alapdiplomák
Svédország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Áttekintése Zene Alapképzések Svédországban 2020

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A zenei tanulmányok gazdag tapasztalatokat kínálnak elméleti és gyakorlati téren egyaránt. A képzések kurzusok széles tárházát kínálják a zeneelmélettől és zenetörténettől kezdve a zeneszerzésig. 

Svédországban, hivatalosan a Svéd Királyság, a skandináv ország Észak-Európában. Svédország határok Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia egy híd-alagút az egész Öresund. Svédország a fejlett posztindusztriális társadalom a fejlett jóléti állam. Az életszínvonal és a várható élettartam közé tartoznak a legmagasabb a világon.

A Legjobb Zene Alapdiplomák Svédországban 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Zene, Svédország

Diplomák
Helyszín
Svédország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Lund University

A Performance Program olyan speciális tanulmányi programokat kínál, amelyek a zenei világ minden lehetséges területén szakmai előadókként felkészítik a tanulókat. A tanít ... [+]

A Performance Program olyan speciális tanulmányi programokat kínál, amelyek a zenei világ minden lehetséges területén szakmai előadókként felkészítik a tanulókat.

A tanítási menetrendek koncentráltak és intenzívek, és sok időt fordítanak a műszer- és tolmácsolási tanulmányokra, valamint a kamarazene, az együttes és a zenekari gyakorlatra.

A tanév 40 hétből áll, ebből hat a nemzetközi vendégelőadók és vezetők által vezetett projekten dolgoznak.

A tanulmány első két évében kötelező elméleti kurzusokat is tartalmaznak olyan témákban, mint a füloktatás, a zenei elmélet és a zene és a társadalom.

Három év tanulmányi és 180 felsőoktatási kredit befejezése után a hallgatók a Bachelor fokozatot kapják.... [-]

Svédország Malmö
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul