BACHELORSTUDIES

Összevetése Zene Alapképzések Csehországban 2020

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A zenei tanulmányok gazdag tapasztalatokat kínálnak elméleti és gyakorlati téren egyaránt. A képzések kurzusok széles tárházát kínálják a zeneelmélettől és zenetörténettől kezdve a zeneszerzésig. 

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

A Legjobb Zene Alapképzések Csehországban 2020

2 Találatok Zene, Csehország Filter

Zenei alapképzés az oktatásban - az oktatásra orientált hangszer

Charles University Faculty of Education
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

A cél a diákok oktatása a zenei elmélet és a gyakorlat területén. Ez a program egy zenei télikert, zenei középiskolák és zenei alapiskolák diplomások számára készült, akik nem ...

Tovább

Ba szakirányú pedagógia: játszani valamilyen hangszeren, és magánének oktatásra összpontosító + zenekultúra

University of Hradec Králové, Faculty of Education
BA
<
Nappali
Angol
Campus

Játszani valamilyen hangszeren, és magánének összpontosított oktatás Bachelor tanulmányi területen a keretében tanulmányi program szakirány pedagógia, szervezett formában kett ...

Tovább