BACHELORSTUDIES

Részidős Vegyészmérnök Alapképzések Tekintsd meg Portugáliában 2020/2021

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Vegyészmérnök egy mérnöki ág érintett a gyártás és a termelés termékek révén a különböző kémiai folyamatok. Ez a fegyelem tartalmazza a tervezési folyamatok, berendezések és rendszerek keverésére és kezelésére vegyi anyagok és nyersanyagok előállításához értékes árut.

Portugáliában, hivatalosan a Portugál Köztársaság, egy olyan ország található Délnyugat-Európában, az Ibériai-félszigeten. Portugália 900 éves, és annak ellenére, hogy viszonylag kis területen, ez döntő szerepet játszott a világtörténelemben. Universidade do Porto legnépszerűbb külföldiek melynek keretében 11%-os nemzetközi diákok számára.

Kezdd el Ma A Legjobb Részidős Vegyészmérnök Alapdiplomák Portugáliában 2020/2021

2 Találatok Vegyészmérnök, Portugália Filter

Agglegény a kémiai és biokémiai mérnöki

Polytechnic Institute of Tomar
Alapképzés
<
Nappali
<
Részidős
Portuguese (Portugal)
Campus

A Kémiai és Biokémiai program egy diplomát célja, hogy a felsőoktatási képzés az adott kémia területén.

Tovább

Bachelor Kémiai és biológiai Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Ez a bachelor program teljes mértékben előadásokat angol és a profil a program magában foglalja a fejlesztés a műszaki-tudományos ismeretek és a szakmai képességek tanulmányi ...

Tovább