Alapképzés

Általános információk

Program leírás

Az alapképzés egy négyéves alapképzési fokozat, amely felkészíti a diákokat az iskolai tanári munkára.

Egy tipikus program lehet pedagógiai tanfolyam , oktatási pszichológia , oktatási politika és vezetés , tantervfejlesztés , lecke tervezés, társadalmi igazságosság , speciális oktatás és oktatási technológia . A specializáció közé tartozik az általános iskolai oktatás , a középiskolai oktatás és a középiskolai oktatás .

Az általános iskolai diákok általában széles témakörben tanulnak, míg a közép- és középiskolás diákok csak egy vagy két témára összpontosítanak.

Számos program magában foglalja a képzési és gyakorlati tapasztalatokat kutatási projektek, prezentációk, OPT és CPT lehetőségek formájában, tanévenkénti 24 000 USD értékben, bár részbeni érdemek ösztöndíjak állnak rendelkezésre az IELTS (6.5) alapján nagy teljesítményű nemzetközi hallgatók számára . és a TOEFL (90) vizsgaeredményeket, valamint a CGPA és SAT (1150) vizsgaeredményeket.97969_pexels-photo-301926.jpegPixabay / Pexels

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Kevesebb