BACHELORSTUDIES

Részidős Termékfejlesztés Alapképzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Rio de Janeiro Brazília 2020/2021

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Az egyik szempont a termékek fejlesztésének optimalizálása jövedelmezőséget hatékonyság és az alacsonyabb költségek. Egy másik fontos fogalom a mező organikus növekedés, amely táplálja az innováció és az új termékek kifejlesztése.

Brazília kínálnak felsőoktatásban, amely részben finanszírozza azokat a fiatalokat, akik szeretnék folytatni a fejlett oktatás. Ezeket úgy kell 18 év közötti és 35 év. Ez a felsőoktatási rendszer lehetővé teszi a hallgatók megtanulják a gyakorlati készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szembenézzen a 21. század kihívásainak.

Ez a város számos szolgáltatással, hogy az oktatás minden szintjén. Néhány jelentős egyetemek és főiskolák a város Rio de Janeiro Állami Egyetem és a Szövetségi Egyetem Rio de Janeiro.

Kérj Információt Részidős Termékfejlesztés Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Rio de Janeiro Brazíliában 2020/2021

1 Találatok Termékfejlesztés, Rio de Janeiro Filter

Gyártástechnológia

Universidade de Franca (UNIFRAN)
Alapképzés
<
Részidős
<
10 félévek
Portuguese (Brazil)
Campus

Production Engineering elkötelezett a tervezési és irányítási rendszerek bevonásával emberek, anyagok, berendezések és a környezet. Meg fogja tanulni kapcsolatos kérdések gazd ...

Tovább