$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Alapképzések az Amerikai Egyesült Tekirdağ Törökországban 2022

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Tr… Tovább

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Trákia Délkelet-Európában. Sok török ​​egyetemeken (állami és magán) vesz részt páneurópai diákcsere programok (Socrates, Erasmus, stb.) Néhány szobához kötött nem európai egyetemek is.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Tekirdağ Törökországban 2022

Kevesebb
További információ Törökországban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Namik Kemal University
Tekirdağ, Törökország

A tanszék küldetése, hogy segítse az egyetemi és a posztgraduális szintű hallgatókat abban, hogy meghatározó, szorgalmas és dinamikus növénymérnökké váljanak.

A tanszék küldetése, hogy segítse az egyetemi és a posztgraduális szintű hallgatókat abban, hogy meghatározó, szorgalmas és dinamikus növénymérnökké váljanak. -
Alapképzés
Angol, Török