BACHELORSTUDIES.HU

123 Távoktatás Alapképzés Megtekintése

Az egyetemek a világ minden tájáról, akik elkötelezett tantervek, szakértői kar és a modern technológia, hogy az osztályteremben, hogy a hallgató, kínál távoktatási Bachelor programok. Egy életképes alternatíva a diákok, akik nem ingázik a campus, vagy helyezze át külföldön tanulni iskolákat, távoktatási programok egyre népszerűbb a beiskolázási számok, és a technológiai fejlődés növeli.

A programok egészen a teljes skálát Bölcsészet és társadalomtudományok Üzlet, Közgazdaságtan és Adminisztráció a Természettudományi vannak távoktatási Bachelor programok bárkinek. Távoktatási Bachelor programok állnak rendelkezésre, az egyetemek és felsőoktatási intézmények Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, India, Irán, Írország, Lettország, Libanon, Oroszország, Dél-Afrika, Törökország, az Egyesült Királyságban, az USA-ban és sok más országban.A pályázóknak be kell nyújtaniuk a középiskolai átiratai, felvételek versenyképesek néhány távoktatási Bachelor programokat.

Akár úgy dönt, hogy tanulmányozza a Bachelor of Business Administration, a BSc Biotechnológiai Science vagy a Bachelor Ékszer Design, például, akkor tovább bármilyen távoktatási Bachelor szak az alábbi linkre kattintva. Kérjen több információt az iskolák az Ön által kiválasztott kitöltésével egy webes űrlapot, amely mindössze egy perc alatt!

123 Találatok Mester, Távoktatás Filter

Bachelor in Management

Synergy University
Campus On-line Nappali 48 - 54 hónapok September 2019 Oroszország Moscow + 1 további

Tanulmányozza a menedzsment, a közgazdaságtan, a stratégiai tervezés és a személyzet munkájának alapjait. Ismerje meg, hogyan kezelheti minden méretű projektet, és a hatékonyság csúcspontját hozhatja a szervezeteknek.

Bachelor of Commerce

University Canada West (UCW)
Campus On-line Nappali 4 év January 2020 Kanada Vancouver + 1 további

A Bachelor of Commerce (BCom) széleskörű alapismeretekkel szolgál majd a kortárs üzletágról és annak gyakorlatairól. A kanadai Vancouverben épült ACBSP-akkreditált diploma sikeres üzleti karrierre vagy menedzsmentre készül, ahol konstruktívan hozzájárul a globális gazdasághoz.

A teológia közössége a közösségi vezetésben: üzleti tanulmányok

Cornerstone Institute
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év July 2019 Dél-afrikai Köztársaság Cape Town + 2 további

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a minisztérium és az üzleti menedzsment projektek széles körében (pl. Nem kormányzati szervezetek, vállalkozások, egyházak, vállalkozói vállalkozások) dolgozzanak és vezessenek. Célunk olyan diplomások készítése, akik képesek olyan csapatok és szervezetek irányítására, akik a mély keresztény meggyőződéssel foglalkoznak feladataikkal, és megszerezzék azokat az irányítási ismereteket, eszközöket és készségeket, amelyeket az üzleti tanulmányok nyújtanak.

Bachelor in Popular Fiction

South Gate Society Arts Center
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év September 2019 Dánia Aalborg + 2 további

Egészségügyi alapképzés

University of Management and Technology
On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Arlington

A hallgatónak legalább 30 óra hitel szükséges az általános oktatásban, hogy megkapja a BHA diplomát. A hallgatónak teljesítenie kell a 27 kredit órai Egészségügyi Igazgatóság alapvető tanfolyamok és a BHA karkötőtanfolyam. A fennmaradó hitelórák választható kurzusokból állnak.

Bachelor of Science in kreatív írás szórakoztató

Full Sail University
Campus On-line Nappali 20 - 29 hónapok January 2020 Amerikai Egyesült Államok Winter Park + 1 további

Az egész azzal kezdődik egy nagy történet. Akár egy film vagy televíziós show, a videojáték, vagy akár kereskedelmi, legsikeresebb darabjai média azok, mondd vonzó és érdekes történetek, történetek, amelyek megragadják a figyelmet, szikra a képzelet, és provokálni az érzelmek.

Bachelor of Arts szerves transzperszonális pszichológia (ITP-ba)

Ubiquity University
On-line Nappali Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Mill Valley

Ez BA program célja a fiatalok motiválja az innovációs szellem és friss ötleteket, akik tudják, hogy van egy jelenlegi és jövőbeli főszereplői, újítók, és a kulturális kreatívok.

Bachelor in Marketing

Upper Iowa University
Campus On-line Nappali 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Fayette + 1 további

Miért érdemes marketinget tanulni?

Bachelor diploma Kriminológiai nyomozati tudomány és a biztonság

United Campus of Malta
On-line Nappali 3 év June 2019 Málta Saint Julian's

Az online diploma diploma Kriminológiai vizsgálati és biztonsági tudományok lehetővé teszi diplomások válni szakemberek képesek tudományosan kezelni azt, amit a megjelenése a harmadik évezred: a biztonság.

Bachelor of Commerce Supply Chain Management

YKBS LTD
Campus On-line Nappali 3 év August 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix + 1 további

A Bachelor of Commerce az ellátási lánc menedzsment egy dinamikus program, amelynek célja, hogy a pályázók szakismeretei az ellátási lánc menedzsment növekvő területén belül legyenek. Egy jól megvalósított ellátási lánc menedzsment rendszert azonosítottak a mai vezető üzleti siker kulcsa. Az ellátási lánc menedzsmentje magában foglalja a termékek koordinálását, gyártását, szállítását és szállítását a termelési ponttól a fogyasztási helyig.

Bachelor diploma számítástechnika területén

Marconi International University - Miami
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Miami + 2 további

A Bachelor diploma Számítástechnika célja, hogy felkészítse a tanulókat, hogy érett szakemberek, amelyek aktív szerepet játszanak a választott területen. A program, amely 120 féléves kreditpontot szerez a tudományos teljesítményben, kevert módban kínálja.

Alkalmazott Cloud Technology Bachelor

La Trobe –Didasko
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év January 2020 Ausztrália Melbourne + 1 további

A La Trobe Egyetem Alkalmazott Felhő-technológia Bachelor-ját a felhőalapú számítástechnikai szektor számára kifejlesztették egy egyedülálló együttműködésben a globális óriás Amazon-szal. A felhőágazat jelenleg gyors növekedésnek örvend, de kritikus készséghiány jelentkezik. Ez a fokozat 6 nagyra értékelt iparági tanúsítványt tartalmaz (ebből 4 Amazon Web Services specifikus), és a fokozatot a foglalkoztatási megoldások konkrét céljával tervezték.

LLB (Hons) törvény pszichológiával

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Colchester UK Online + 1 további

Mi vagyunk az első brit felsőoktatási szolgáltató, aki 100% -ban online és részmunkaidős formában kínálja az LLB (Hons) törvényt a pszichológiával.

Online ba (kitüntetéses), az üzleti menedzsment (18 hónap)

London School Of International Business - LSIB
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 36 hónapok August 2019 Egyesült Királyság London UK Online + 2 további

A BA (Hons) in Business Management program tükrözi a változó üzleti világban, és felvértezi az Ön számára a szükséges szakértelmet, hogy megértsék az üzleti és menedzsment mind a nemzeti és globális szinten.

Mercy College
On-line Nappali Részidős oktatás 4 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights + 4 további