BACHELORSTUDIES.HU

121 Távoktatás Alapképzés Megtekintése

Az egyetemek a világ minden tájáról, akik elkötelezett tantervek, szakértői kar és a modern technológia, hogy az osztályteremben, hogy a hallgató, kínál távoktatási Bachelor programok. Egy életképes alternatíva a diákok, akik nem ingázik a campus, vagy helyezze át külföldön tanulni iskolákat, távoktatási programok egyre népszerűbb a beiskolázási számok, és a technológiai fejlődés növeli.

A programok egészen a teljes skálát Bölcsészet és társadalomtudományok Üzlet, Közgazdaságtan és Adminisztráció a Természettudományi vannak távoktatási Bachelor programok bárkinek. Távoktatási Bachelor programok állnak rendelkezésre, az egyetemek és felsőoktatási intézmények Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, India, Irán, Írország, Lettország, Libanon, Oroszország, Dél-Afrika, Törökország, az Egyesült Királyságban, az USA-ban és sok más országban.A pályázóknak be kell nyújtaniuk a középiskolai átiratai, felvételek versenyképesek néhány távoktatási Bachelor programokat.

Akár úgy dönt, hogy tanulmányozza a Bachelor of Business Administration, a BSc Biotechnológiai Science vagy a Bachelor Ékszer Design, például, akkor tovább bármilyen távoktatási Bachelor szak az alábbi linkre kattintva. Kérjen több információt az iskolák az Ön által kiválasztott kitöltésével egy webes űrlapot, amely mindössze egy perc alatt!

121 Találatok Master, Távoktatás Filter

Bachelor in Management

Synergy University
Campus On-line Nappali 48 - 54 hónap Szeptember 2019 Oroszország Moscow + 1 további

Tanulmányozza a menedzsment, a közgazdaságtan, a stratégiai tervezés és a személyzet munkájának alapjait. Ismerje meg, hogyan kezelheti minden méretű projektet, és a hatékonyság csúcspontját hozhatja a szervezeteknek.

Bachelor of Commerce

University Canada West (UCW)
Campus On-line Nappali 4 év Január 2020 Kanada Vancouver + 1 további

A Bachelor of Commerce (BCom) széleskörű alapismeretekkel szolgál majd a kortárs üzletágról és annak gyakorlatairól. A kanadai Vancouverben épült ACBSP-akkreditált diploma sikeres üzleti karrierre vagy menedzsmentre készül, ahol konstruktívan hozzájárul a globális gazdasághoz.

A teológia közössége a közösségi vezetésben: pszichológia

Cornerstone Institute
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Kérj Információt Dél-afrikai Köztársaság Cape Town + 2 további

A program célja, hogy megkülönböztető jellegű tanácsadót állítson elő: olyan férfiak és nők, akiket a keresztény hit és a pszichológia emberi tudománya is mélyen tájékoztatott. Célunk, hogy olyan diplomásokat állítsunk elő, akik képesek integrálni a keresztény emberi megértést és az emberi tudományok által nyújtott eredményeket, hogy segítsék az embereket az utazás egészének teljességében.

Bachelor of Science in kreatív írás szórakoztató

Full Sail University
Campus On-line Nappali 20 - 29 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Winter Park + 1 további

Az egész azzal kezdődik egy nagy történet. Akár egy film vagy televíziós show, a videojáték, vagy akár kereskedelmi, legsikeresebb darabjai média azok, mondd vonzó és érdekes történetek, történetek, amelyek megragadják a figyelmet, szikra a képzelet, és provokálni az érzelmek.

Egészségügyi alapképzés

University of Management and Technology
On-line Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Arlington

A hallgatónak legalább 30 óra hitel szükséges az általános oktatásban, hogy megkapja a BHA diplomát. A hallgatónak teljesítenie kell a 27 kredit órai Egészségügyi Igazgatóság alapvető tanfolyamok és a BHA karkötőtanfolyam. A fennmaradó hitelórák választható kurzusokból állnak.

Bachelor of Arts szerves transzperszonális pszichológia (ITP-ba)

Ubiquity University
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Mill Valley

Ez BA program célja a fiatalok motiválja az innovációs szellem és friss ötleteket, akik tudják, hogy van egy jelenlegi és jövőbeli főszereplői, újítók, és a kulturális kreatívok.

Bachelor diploma Kriminológiai nyomozati tudomány és a biztonság

United Campus of Malta
On-line Nappali 3 év Kérj Információt Málta Saint Julian's

Az online diploma diploma Kriminológiai vizsgálati és biztonsági tudományok lehetővé teszi diplomások válni szakemberek képesek tudományosan kezelni azt, amit a megjelenése a harmadik évezred: a biztonság.

Bachelor Communication Studies

Upper Iowa University
Campus On-line Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Fayette + 1 további

A UIU kommunikációs tanulmányainak fő részeként megtudhatja, milyen fontos szerepet játszik a kommunikáció az életünkben. Lehetősége lesz arra, hogy megtanuljon különböző kommunikációs célok azonosítását, elemzését és értékelését, és sikeresen alkalmazkodjon az üzenetekhez az összetett helyzetekhez.

Bachelor of Commerce Supply Chain Management

YKBS LTD
Campus On-line Nappali 3 év Augusztus 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix + 1 további

A Bachelor of Commerce az ellátási lánc menedzsment egy dinamikus program, amelynek célja, hogy a pályázók szakismeretei az ellátási lánc menedzsment növekvő területén belül legyenek. Egy jól megvalósított ellátási lánc menedzsment rendszert azonosítottak a mai vezető üzleti siker kulcsa. Az ellátási lánc menedzsmentje magában foglalja a termékek koordinálását, gyártását, szállítását és szállítását a termelési ponttól a fogyasztási helyig.

Mercy College
On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights + 4 további

LLB (Hons) törvény pszichológiával

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Colchester UK Online + 1 további

Mi vagyunk az első brit felsőoktatási szolgáltató, aki 100% -ban online és részmunkaidős formában kínálja az LLB (Hons) törvényt a pszichológiával.

Online ba (kitüntetéses), az üzleti menedzsment (18 hónap)

London School Of International Business - LSIB
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 36 hónap Augusztus 2019 Egyesült Királyság London UK Online + 2 további

A BA (Hons) in Business Management program tükrözi a változó üzleti világban, és felvértezi az Ön számára a szükséges szakértelmet, hogy megértsék az üzleti és menedzsment mind a nemzeti és globális szinten.

Bachelor in Computer Science

Transport and Telecommunication Institute
Campus On-line Nappali 4 - 5 év Nyílt Beiratkozás Lettország Riga + 1 további

A Számítógéptudományi Természettudományi Bachelor programot a Számítógéptudományi és Elektronikai Karon végzik, a Lett Köztársaság Oktatási és Tudományügyi Minisztériumának megfelelően.

Bachelor of Engineering mechatronika

Diploma University of Applied Sciences
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 7 félévek Kérj Információt Németország Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hanover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim Munich Ostfildern Würzburg Regenstauf Nuremberg Wiesbaden Wuppertal Germany Online + 25 további

A tanulmány Mechatronikai kínál praktikus, alkalmazás-orientált tudományos képzés terén a mérnöki, jelenlét vagy távolság tanulmányok mellett karrierje a Bachelor of Engineering.

Bachelor of Fine Arts a vizuális effektusokban

Columbia College Hollywood
On-line Nappali 4 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Visual Effects-ben található BFA a szakmai, az iparági szabványok, a kreatív készségek és az együttműködő munkafolyamatok révén magával ragadó, projektalapú tapasztalatot biztosít a professzionális minőségű vizuális effektek létrehozásához a film, a televízió és az interaktív média számára.