BACHELORSTUDIES.HU

Részidős Társadalomtudományok Alapképzések 2019/2020 Keress

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

A társadalomtudományok segítik a tanulókat abban, hogy jobban megértsék az interakciókat és az emberi társadalom rendszereit. A témák magukban foglalják, hogy a közösségek és a lakosság miként formálhat kormányokat, törvényeket hoznak létre, gazdasági rendszereket alakíthatnak ki, vagy hogyan dönthetnek az egyének.

Kérj Információt Részidős Társadalomtudományok Alapdiplomák 2019/2020

33 Találatok Társadalomtudományok Filter

Bachelor of Arts szerves transzperszonális pszichológia (ITP-ba)

Ubiquity University
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Mill Valley

Ez BA program célja a fiatalok motiválja az innovációs szellem és friss ötleteket, akik tudják, hogy van egy jelenlegi és jövőbeli főszereplői, újítók, és a kulturális kreatívok.

LLB (Hons) törvény pszichológiával

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 48 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Colchester UK Online + 1 további

Mi vagyunk az első brit felsőoktatási szolgáltató, aki 100% -ban online és részmunkaidős formában kínálja az LLB (Hons) törvényt a pszichológiával.

Pszichológiai tudományok Bachelor

University of Wollongong
Campus Nappali Részidős oktatás 3 év Március 2020 Ausztrália Wollongong + 1 további

A pszichológia az emberi elme és annak funkcióinak tudományos vizsgálata, és hogyan befolyásolja a viselkedést. A pszichológiai kutatás azon mechanizmusok azonosítására törekszik, amelyek különböző kontextusokban magyarázzák a viselkedést. A pszichológusok kutatási eredményeket használnak, hogy segítsen megérteni, hogy kik vagyunk, és hogyan gondolkodunk, érezzük, cselekszünk és változunk. Az emberi viselkedés ezen aspektusainak megértésével a pszichológusok képesek előmozdítani a jólétet és megérteni az embereket érintő pszichológiai problémákat. A pszichológusok ügyfelei közé tartoznak a gyermekek, felnőttek, párok, családok és szervezetek.

Szociális munka Bachelor

Massey University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év Március 2020 Új-Zéland Auckland Palmerston North + 3 további

Massey a legrégebben működő (1976 óta) négyéves Bachelor of Social Work (BSW) végzettség Új-Zélandon. Magasan keresett, nemzetközileg elismert fokozatunk olyan egész életen át tartó karrieret kínál, amely az egész országot és az egész világot átviszi az olyan országokba, mint az Egyesült Királyság, Írország, Kanada, Ausztrália, Fidzsi-szigetek, Pápua Új-Guinea, Hongkong és Egyesült Államok. Csak hogy néhányat említsünk.

Mercy College
On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights + 4 további

Bachelor tanácsadási minisztériumokban (online)

Clarks Summit University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Építsen bibliai alapot a tanácsadásban, és készítsen fel tanulmányokat a posztgraduális szinten.

Bachelor of Psychology

Al-Ahliyya Amman University
Campus Részidős oktatás Szeptember 2019 Jordánia Amman

A megnyitó a különlegessége pszichológia az alapító az egyetem egyetemi 1990.oukd szerette volna kiegészíteni ezt a részt szakképzett személyzet képesek felkészíteni a diákok és biztosítja számukra a szükséges készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy munkába vagy iskolába érettségi után. Az egyetem is szívesen, hogy a megye összes felszerelést és eszközöket a hallgatókat, hogy lépést tartsanak a fejlesztések terén, továbbá, hogy a számok az elméleti területen, az a rész a hallgatók számára biztosítják a képességek a tudományos kutatás és a tudományos ismeretek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy alkalmazzák a számítógép a kutatás és tanulmányok.

A teológia közössége a közösségi vezetésben: közösségi fejlesztés

Cornerstone Institute
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Kérj Információt Dél-afrikai Köztársaság Cape Town + 2 további

Ez a program lehetővé teszi a diplomások számára, hogy a közösségi fejlesztési projektek széles körében (pl. Kormány, nem kormányzati szervezetek, egyházak) működjenek. Célunk, hogy közösségi munkásokat állítsunk elő, akik a mély keresztény meggyőződésekből közelítik meg feladataikat, és megszerezzék azokat a szociológiai ismereteket, eszközöket és készségeket, amelyeket a fejlesztési tanulmányok nyújthatnak.

Bachelor pszichológia

Northern Arizona University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Flagstaff + 2 további

Ez a fokozat lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy sor készségek írásbeli és szóbeli kommunikáció, a kritikus gondolkodás, az interperszonális kapcsolatok, az elemzés és szintézis szükséges tudományos kutatás területén a pszichológia.

Pszichológiai tudomány és szociológia

University of South Australia Online
On-line Nappali Részidős oktatás 3 év Január 2020 Ausztrália Adelaide + 1 további

A Dél-Ausztrália Egyetemi Pszichológiai Tudomány és Szociológia Bachelor egyedüli ilyen fokú Ausztráliában, hivatalosan összehozva két hatalmas fegyelmi perspektívát arról, hogyan élünk társadalmi lényekként. Diákként kihívást kap, hogy mélyen gondolkodjon azon a világon, amelyben élünk, miközben felfedezi az egyének, csoportok és közösségek viselkedésének, gondolkodásának, reakcióinak és interakciójának módját. A szociológia és a pszichológia tanulása lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy mérlegeljék, hogy ezek a dimenziók hogyan kerülnek össze a mindennapi életben. Pályakezdőként ki fog jönni egy kiegészítő készségekkel, amelyeket az iparág azt mond nekünk, hogy szükségük van.

Keresztény tanácsadás Bachelor (Online)

Christian Leadership University
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Cheektowaga + 1 további

Nehezed a szíved a tanácsadási nap végén, mert annyi időt töltöttél a félelem, fájdalom és veszteség tragikus történeteinek hallgatásával? Készen állsz arra a frissítő és életerőre, amelyet az ügyfelekkel együtt töltött nap végén érezhet, amelyet a tanácsadó jelenlétében tölt el. Ki gyógyíthatja és engedheti el őket? Ha igen, akkor a Christian Leadership University keresztény tanácsadással kapcsolatos Bachelor fokozat pontosan az, amit keresett.

BCom / BCom Hons az ipari pszichológiában

University of Johannesburg
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Január 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Az ipari pszichológiában működő BCom-val karrierje szakemberek HR szakemberei lehet, akik foglalkoznak azokkal a problémákkal vagy kihívásokkal, amelyek a munkavállalók munkakörnyezetéből fakadó kapcsolataiból származnak. A kitüntetés célja a hallgató alkalmazott kompetenciájának fejlesztése az ipari pszichológia alapelveinek és módszereinek elemzésében, értelmezésében és megértésében.

Pszichológia Bachelor (Kitüntetések)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Kérj Információt Ausztrália Springfield + 1 további

Pszichológusként szeretne dolgozni? Jöttél a megfelelő helyre. Az USQ Pszichológia Bachelor (kitüntetések) kifejlesztése kifejezetten azoknak szól, akik gyakorlóként kívánnak lenni. Mint ilyen, a program nagy hangsúlyt fektet mind a kutatási, mind a szakmai készségek fejlesztésére, beleértve a pszichológiai gyakorlatról szóló etikai elvek mély megértését. Minden első félévben az USQ-nál részt vesz a kutatási projektekben és olyan tevékenységekben, amelyek elősegítik a pszichológiai szakmai készségeket.

Bachelor of Psychology

Charles Sturt University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év Január 2020 Ausztrália Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + 4 további

Míg CSU négyéves Bachelor of Psychology biztosítja az Ön számára a minimális tanulmányi követelmények karriert, mint egy pszichológus, akkor is szakképzett munkát vállalni az egyik a különböző területeken, amelyeken a pszichológiai ismeretek nagyon értékes.

Bachelor szociális munka

Western Sydney University
Campus Nappali Részidős oktatás 4 - 8 év Január 2020 Ausztrália Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 további

Ha hajtott, hogy segítsen az emberek foglalkoznak a személyes és társadalmi problémákat, vagy közvetlenül, vagy a tervezés és programok végrehajtása, amelyek időbeli elhatárolást csoportok vagy közösségek, a Nyugat-Sydney Egyetem Szociális Munka mértékben ideális a tanulmányi program.