Filter
Alapdiplomák
Norvégia Tromsø A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Társadalomtudományok Alapképzések Megtekintése 2019/2020 az Amerikai Egyesült Tromsø Norvégiában

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A társadalomtudományok segítik a tanulókat abban, hogy jobban megértsék az interakciókat és az emberi társadalom rendszereit. A témák magukban foglalják, hogy a közösségek és a lakosság miként formálhat kormányokat, törvényeket hoznak létre, gazdasági rendszereket alakíthatnak ki, vagy hogyan dönthetnek az egyének.

Norvégia, hivatalosan a Norvég Királyság, a skandináv egységes alkotmányos monarchia, amelynek a területén áll a nyugati része a Skandináv-félsziget, Jan Mayen, az Északi-sark Svalbard szigetcsoport és a subantarctic Bouvet-sziget. Felsőoktatás Norvégia által kínált számos hét egyetem.

Kérj Információt Társadalomtudományok Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Tromsø Norvégiában 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Társadalomtudományok, Tromsø

Diplomák
Helyszín
Norvégia
Tromsø
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
UIT The Arctic University of Norway

A Cirkumpoláris Világ - Hogyan tudnak a világ északi részén élő emberek kihozni a legtöbbet ebből a századból? Vajon az életüket a környezeti változások befolyásolják? Ho ... [+]

A Cirkumpoláris Világ - Hogyan tudnak a világ északi részén élő emberek kihozni a legtöbbet ebből a századból? Vajon az életüket a környezeti változások befolyásolják? Hogyan válhat az intelligens kormányzás az új ötletekhez és innovációhoz? Ha úgy érezzük magunkat, mint aki különbséget tehet ebben a régióban, üdvözöljük Önt erre a csodálatos hároméves multidiszciplináris diplomára. Ez jobb világállampolgárt fog teremteni Önnek. És ez egy ígéret.

A program leírása

Az alapképzés az észak-tanulmányok szak egy nemzetközi tanulmányi program célja a diákok, akik szeretnék fejleszteni a multidiszciplináris kompetencia a cirkumpolaris északi. Minden kurzust a helyszínen kapnak.... [-]

Norvégia Tromsø Alta
Január 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul