Filter
Alapdiplomák
Ausztrália Queensland Queensland A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Társadalomtudományok Alapképzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Queensland Ausztrália 2019/2020

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A társadalomtudományi kurzusok felkészítik a tanulókat az emberi társadalomba való beilleszkedésre. A gazdaságtan, a politológia, az antropológia, a szociológia, a történelem és a pszichológia tanfolyamokon keresztül a hallgatók jobban megérthetik, hogyan működik a körülöttük lévõ világ.

Ausztrália harmadik legnagyobb számú külföldi diákok a világ annak ellenére, hogy a közösség csak 23 millió. Ezek erős akadémiai oklevelek, de ausztrál intézmények ugyanolyan magas rangú, mint a városok, ház őket körül a szülőföld.

Kérj Információt Részidős Társadalomtudományok Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Queensland Ausztráliában 2019/2020

Tovább Kevesebb

2 Találatok Társadalomtudományok, Queensland

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Torrens University Australia

... [+]

A tanfolyam időtartama

Felvételi követelmények:

Értékelés

A szakmai gyakorlatot

[-]
Ausztrália Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Több
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
University of Southern Queensland (USQ)

Pszichológusként szeretne dolgozni? Jöttél a megfelelő helyre. Az USQ Pszichológia Bachelor (kitüntetések) kifejlesztése kifejezetten azoknak szól, akik gyakorlóként kívá ... [+]

Professzionális portfólió kifejlesztése

Pszichológusként szeretne dolgozni? Jöttél a megfelelő helyre. Az USQ Pszichológia Bachelor (kitüntetések) kifejlesztése kifejezetten azoknak szól, akik gyakorlóként kívánnak lenni. Mint ilyen, a program nagy hangsúlyt fektet mind a kutatási, mind a szakmai készségek fejlesztésére, beleértve a pszichológiai gyakorlatról szóló etikai elvek mély megértését. Minden első félévben az USQ-nál részt vesz a kutatási projektekben és olyan tevékenységekben, amelyek elősegítik a pszichológiai szakmai készségeket.

Útközben sok gyakorlati tapasztalatot szerezhet egy támogató környezetben. A második évben elkezdesz elhelyezéseket elhelyezni, és a harmadik évben további órákat órával óráznak. A jelenlegi diákok olyan helyeken dolgoznak, mint a Drug Arm, a fogyatékkal élők, a Queensland rendőrsége, a helyi iskolák, a civil szervezetek és a magán gyakorlatok. A pszichológia egy kihívást jelentő szakma lehet, de a fokozat végére a kezelési rendszereknek van kitéve, és tapasztalatai vannak a közigazgatás pszichológiai tesztjeiben.... [-]

Ausztrália Springfield
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul