Filter
Alapdiplomák
Új-Zéland Auckland A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Társadalomtudományok Alapképzések Megtekintése in Auckland Új-Zéland 2019/2020

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

A társadalomtudományi kurzusok felkészítik a tanulókat az emberi társadalomba való beilleszkedésre. A gazdaságtan, a politológia, az antropológia, a szociológia, a történelem és a pszichológia tanfolyamokon keresztül a hallgatók jobban megérthetik, hogyan működik a körülöttük lévõ világ.

Új-Zéland egy szigetország a Csendes-óceán délnyugati részén. Az ország földrajzilag két fő landmasses -, hogy az Észak-és Dél-szigetek - és számos kisebb sziget. Külföldi diákok kell, hogy a tanuló vízumot, és megfelelő szinten készpénz költeni annak érdekében, hogy vállalja a tanulmányok egy új-zélandi székhelyű oktatási intézmény. Új-Zéland oktatási intézmények tájékoztatják a megfelelő bevándorlási hatóságok, ha a hallgató már nem, hogy részt vegyen a beiratkozott tanfolyamok, akik ezt követően felfüggesztheti vagy megszüntetheti, hogy a diákok 's vízum. Az oktatási intézmények gyakran cserélni a beiratkozási és a részvétel elektronikus úton az adatokat más kormányzati szervek feladata, hogy tanulói segítséget.

A nagyvárosi terület Új-Zéland, Auckland a hírnevét fel a szilárd alapon, legjobb oktatási színvonalat. Auckland ad otthont számos neves oktatási intézmények. University of Auckland, Auckland Műszaki Egyetem, Manukau Institute of Technology és a Massey Egyetem a legjelentősebb neveket.

Kérj Információt Részidős Társadalomtudományok Alapdiplomák in Auckland Új-Zélandon 2019/2020

Tovább Kevesebb

2 Találatok Társadalomtudományok, Auckland

Torrens University Australia

... [+]

A tanfolyam időtartama

Felvételi követelmények:

Értékelés

A szakmai gyakorlatot

[-]
Új-Zéland Auckland
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 - 6 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Massey University

Massey a legrégebben működő (1976 óta) négyéves Bachelor of Social Work (BSW) végzettség Új-Zélandon. Magasan keresett, nemzetközileg elismert fokozatunk olyan egész élet ... [+]

Milyen?

Massey a legrégebben működő (1976 óta) négyéves Bachelor of Social Work (BSW) végzettség Új-Zélandon. Magasan keresett, nemzetközileg elismert fokozatunk olyan egész életen át tartó karrieret kínál, amely az egész országot és az egész világot átviszi az olyan országokba, mint az Egyesült Királyság, Írország, Kanada, Ausztrália, Fidzsi-szigetek, Pápua Új-Guinea, Hongkong és Egyesült Államok. Csak hogy néhányat említsünk.

Nyolc további kényszerítő ok a Massey-i szociális munka tanulmányozásáraA Massey szociális munkás diplomások több mint 90% -a hat hónapon belül talál munkát a diplomájuk megszerzése után.A diplomát az NZ Társadalmi Munkaügyi Regisztrációs Tanács elismeri, így azonnal kérheti az ideiglenes regisztrációt.A Massey diplomások a legtöbb magasan képzett szociális munkás az országban.A szociális munka növekvő iparág - körülbelül 7000 regisztrált szociális munkás az NZ-ban, a kormánynak többre van szüksége.Massey az egyetlen új-zélandi egyetem, ahol a távoktatás révén tanulmányozhatja a diplomát.Garantáljuk Önöknek, hogy a 3-as és 4-es év diákjaink számára nemzeti hálózatot szerezzünk a gyakorlati tapasztalatokkal és a munkahelyekkel.Akár úgy dönt, hogy velünk a világ közepén való távolságtól vagy az egyetemtől szembe kell néznie, akkor az új-zélandi egyetemi tanfolyamok széles körét élvezheti.Az elméletet és a gyakorlatot a magasan képzett munkatársak - mind a szakterületükön dolgozó szakemberek, mind a szakmájuk iránti szenvedélye - kombinálják.... [-]
Új-Zéland Auckland Palmerston North
Március 2020
Angol
Részidős oktatás
4 - 8 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul