$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Találd meg Táplálkozástudomány Alapképzések Japánban 2022

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban. A táplálkozás vizsgálata arra összpontosítha… Tovább

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A táplálkozás vizsgálata arra összpontosíthat, hogy hogyan készítsenek egészséges ételeket, amelyek a táplálkozás betegségeket okozhatnak, vagy hogy hogyan tárolják a különféle élelmiszereket. A táplálkozási szakértők, az egészségügyi bloggerek és a személyi edzők számára hasznos lehet tanulmányozni, hogy az élelmiszerek milyen hatással vannak az emberekre.

Japán egyik nagy integrált felsőoktatási rendszerek Ázsiában. Japans megközelítés a tudomány és a technológia nagyra értékelt így a képzettségi szint nagyon strukturált a gyermekkortól az elsődleges a másodlagos felsőfokú szinten. A 126 millió ember él Japánban van egy kulturális gazdag környezetben. Nagyobb Tokyo területen a legnagyobb nagyvárosi terület a világon, több mint 30 millió lakos.

A Legjobb Táplálkozástudomány Graduális Tanulmányok Japánban 2022

Kevesebb
További információ Japánban folytatott tanulmányokról
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
Kagawa Nutrition University
Sakado, Japán

A részleg négy tanfolyamot kínál (Klinikai laboratóriumi technológia, Házgazdasági oktatás, Egészségügyi és sporttáplálkozás, Élelmiszerbiztonsági menedzsment), amelynek célja ... +

A részleg négy tanfolyamot kínál (Klinikai laboratóriumi technológia, Házgazdasági oktatás, Egészségügyi és sporttáplálkozás, Élelmiszerbiztonsági menedzsment), amelynek célja, hogy túllépjen a hagyományos táplálkozási és táplálkozástudományi tanulmányokon, hogy új típusú táplálkozási szakembereket dolgozzon ki, akik ezeket a hagyományos tanulmányokat további szakterületen folytatott tanulmányok. -
Alapképzés
Japán
ápr. 2022
Campus
 
Hijiyama University
Hiroshima, Japán

Egészség és táplálkozás I/II Általános szeminárium a táplálkozásmenedzsmentben Alapvető kémia Alapvető biológia Egészségtudomány Egészségpszichológia Nyilvános higiénia Társad ... +

Egészség és táplálkozás I/II Általános szeminárium a táplálkozásmenedzsmentben Alapvető kémia Alapvető biológia Egészségtudomány Egészségpszichológia Nyilvános higiénia Társadalmi jólét Anatómiai fiziológia I/II Nosográfia I/II Táplálkozási biokémiai kísérletek a táplálkozási biokémiában Biokémia Biokémiai kísérletek Sportélettan Gyakorlat a fiziológiában Vényköteles élelmiszertanulmányok Élelmiszer -kémiai kísérletek Alapszintű elemzési kísérletek Élelmiszer -feldolgozási gyakorlat az élelmiszer -feldolgozásban Főzés -főzési gyakorlat I/II/III. Életszakaszú táplálkozástudomány/li> Gyakorlat az életszakaszban Táplálkozás Táplálkozásgondozás Menedzsment Sport Táplálkozás Táplálkozás Oktatás I/II/III Táplálkozási oktatás I/II Klinikai Táplálkozás I/II/III Gyakorlat a Klinikai Táplálkozás I/II Gyógyszerészet Nyilvános Táplálkozás I/ II Gyakorlat a nyilvános táplálkozásban -
Alapképzés
Japán
ápr. 2022
Campus
 
Hiroshima Jogakuin University
Hiroshima, Japán

A Táplálkozás és Egészségfejlesztés Tanszéken az alapkompetenciát, beleértve a tudást, a készségeket és a hozzáállást, ápolják, hogy a diákok megbirkózzanak a különböző szakte ... +

A Táplálkozás és Egészségfejlesztés Tanszéken az alapkompetenciát, beleértve a tudást, a készségeket és a hozzáállást, ápolják, hogy a diákok megbirkózzanak a különböző szakterületekkel. A diákok megtanulják a célpopulációknak megfelelő táplálkozási és egészséggazdálkodási módszereket. A diákok fejlesztik azt a képességet is, hogy össze tudják kapcsolni a táplálkozás bizonyítékokon alapuló tudományát az emberek életével. Ez szakértelmet biztosít számukra, hogy fejlesztési terveket dolgozzanak ki ügyfeleik tényleges étrendjére és étkezési magatartására vonatkozóan, ami lehetővé teszi számukra, hogy az étrend -fejlesztési tevékenységeket etikai érzékkel valósítsák meg a gyakorlatban. Sőt, képességeket fejlesztenek az étrend és az egészség szakembereiként, akik megfelelően tudják kezelni a társadalmi változásokat és a különböző embercsoportok igényeit, hogy pozitívan járuljanak hozzá a társadalomhoz. A dietetikusok speciális területei széles skálát ölelnek fel, például orvosi ellátást, jólétet, étrendi oktatást, egészségfejlesztést és sportot. Minden dietetikus munkáját a tudomány és az etika alapján végzik. -
Alapképzés
Japán
ápr. 2022
Campus
 

Nyerj el akár 10 000,00  értékű ösztöndíjat

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket.
Chiba Prefectural University Of Health Sciences (Chiba Kenritsu Hoken Iryo Daigaku (CPUOHS))
Chiba, Japán

Különféle kultúrákat és ismereteket sajátítunk el, amelyek alapvetőek az egészségügyi szakemberek számára, és fejlesztjük az emberi erőforrásokat, akik melegek és gazdagok az ... +

Különféle kultúrákat és ismereteket sajátítunk el, amelyek alapvetőek az egészségügyi szakemberek számára, és fejlesztjük az emberi erőforrásokat, akik melegek és gazdagok az emberiségben. Olyan emberi erőforrásokat fejlesztünk ki, amelyek olyan átfogó képességekkel rendelkeznek, mint a speciális ismeretek, készségek, gondolkodásmódok és a regisztrált dietetikusok számára szükséges tudományos alapokon nyugvó megküzdési módszerek. Támogatni fogjuk az emberi erőforrásokat, akik képesek zökkenőmentesen kommunikálni a beteg emberekkel és a gyerekekkel/diákokkal, megérteni és tiszteletben tartani a célemberek által kívánt életmódot, és csapatként támogatni őket több foglalkozásban együttműködve. Mélyíteni fogjuk az egészségügy és a jólét megértését, és olyan humán erőforrásokat fejlesztünk ki, amelyek folyamatosan tudják kezelni a táplálkozással és az étkeztetéssel kapcsolatos szolgáltatásokat az egészségügyi, orvosi ellátási, jóléti és oktatási rendszerekben. A kreativitás birtokában táplálkozási és étrendi oktatást fejleszthet akadémiai módon, miközben nemzetközi perspektívája van, táplálkozási útmutatást nyújthat a helyi embereknek az egészség fenntartása és előmozdítása, valamint a betegségek elsődleges, másodlagos és harmadlagos megelőzése érdekében. Fejleszteni fogjuk az emberi erőforrásokat, akik képesek erre. -
Alapképzés
Japán
ápr. 2022
Campus
 
Shukutoku University
Chiba, Japán

A Táplálkozási Osztály hallgatói célja, hogy vezetői dietetikusokká váljanak, akik rendelkeznek a három készséggel (együttélés, kreatív gyakorlat és támogató készségek), hogy ... +

A Táplálkozási Osztály hallgatói célja, hogy vezetői dietetikusokká váljanak, akik rendelkeznek a három készséggel (együttélés, kreatív gyakorlat és támogató készségek), hogy támogassák az emberek egészségének és jólétének magas fokú professzionalizmuson alapuló megvalósítását. Mivel manapság minden, az élelmiszerekkel kapcsolatos probléma felmerül, beleértve az élelmiszerekkel kapcsolatos baleseteket és a gyermekek kiegyensúlyozatlan étrendjét is, az élelmiszeripari szakemberekre egyre nagyobb szükség van a biztonságos és egészséges táplálkozási élet megtervezésére, valamint az emberek és a társadalom egészségének támogatására az élelmiszer és a táplálkozás szempontjából. Ezeknek a társadalmi szükségleteknek a hátterében a diákok szilárd speciális ismereteket és gyakorlati készségeket szerezhetnek, és átfogó képességet fejleszthetnek ki, hogy vezetői dietetikussá váljanak, aki "szembe tud nézni az emberi egészség javításának és az egészséges társadalom megvalósításának kihívásával az étrendi élet révén". -
Alapképzés
Japán
ápr. 2022
Campus