Filter
Alapdiplomák
Jamaica A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Keress Táncművészeti tanulmányok Alapdiplomák Jamaikában 2020

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A tánctudományok középpontjában olyan táncos élményekre van szükség, amelyek továbbfejlesztik ismereteiket és készségeiket. A táncprogram egyesíti a táncosoktatókat a különböző tánctechnikákkal.

Néhány egyetem az Egyesült Államokban kiterjesztése programok különböző részein Jamaica. A legtöbb diák, aki beiratkozik a következő részmunkaidős programok dolgozó szakemberek, akik szeretnék, hogy továbbra is az oktatás, anélkül, hogy helyezze közelebb a nemzet 's egyetemeken. Jamaica a harmadik legnagyobb sziget a Karib-térségben.

A Legjobb Táncművészeti tanulmányok Alapdiplomák Jamaikában 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Táncművészeti tanulmányok, Jamaica

Diplomák
Helyszín
Jamaica
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

Hagyományos és Néptánc Tanulmányok húzza össze a szükséges elemek fejlesztésének elősegítése a tánc művészek, hogy jól kerekített, hogy megértsék a karibi hagyományos és ... [+]

Bachelor Hagyományos és Néptánc Tanulmányok

Hagyományos és Néptánc Tanulmányok húzza össze a szükséges elemek fejlesztésének elősegítése a tánc művészek, hogy jól kerekített, hogy megértsék a karibi hagyományos és a népi tánc formában. Ez a program elsődlegesen művelő egyének, akik ismerik a történelem, a kulturális háttér és a gyakorlatban a hagyományos és a népi tánc formák, mint azt, hogy a kulturális-visszatartás, a társadalmi átalakulás, az identitás kialakulása és a kulturális műveltség.

Felvételi követelmények:

Minimum öt (5) CXC alanyok fokozat 1-3 (3-as fokozatú 1998 után), vagy minimum öt (5) GCE "... [-]
Jamaica Kingston
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul