Filter
Alapdiplomák
Ausztrália A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Megtekintése Tánc Alapképzések Ausztráliában 2020

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A megközelítés hangsúlyozza a kombináció a fejlődő lélek és test keretében kulturális téren. A cél a tánc oktatás célja, hogy megkönnyítsék a kreatív és kritikai gondolkodás képességét, és ezáltal építsék ki a tudás és a szakértelem a tánc és a tánc oktatás.

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

A Legjobb Tánc Alapképzések Ausztráliában 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Tánc, Ausztrália

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

A táncoktatás alapjaiban nagy hangsúlyt fektet a tánc gyakorlatára és a kiválóságra. A cél az, hogy magasan képzett, fegyelmezett, jól tájékozott és sokoldalú táncművésze ... [+]

Sydney csak a Performance-Driven Dance Degree

A táncoktatás alapjaiban nagy hangsúlyt fektet a tánc gyakorlatára és a kiválóságra. A cél az, hogy magasan képzett, fegyelmezett, jól tájékozott és sokoldalú táncművészeket fejlesszen ki olyan légkörben, amely támogatja és ösztönzi őket, mivel arra törekszenek, hogy elérjék ezt a technikai, kreatív és tudományos kiválóságot.

ÁTTEKINTÉSKépzettség: tánc BachelorIdőtartam: 6 évmérő (2 év) teljes munkaidőben vagy részmunkaidős egyenértékben. A diákok kiléphetnek négy trimeszter után egy társas tánctanfolyamon.Fee-HELP: ElérhetőCRICOS: BDance 085362D | AssDegDance 085363CtechnikákBalettModernDzsesszZenei SzínházKortársHip HopTáncSportTANULMÁNYOK... [-]
Ausztrália Surry Hills
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul