Filter
Alapdiplomák
Óceánia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Tánc Alapképzések Megtekintése Óceánia 2020

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A tánc a művészi művészek expresszív formája. Ezt a világon sokféle okból gyakorolják, beleértve az oktatást, a politikai, a szociális és a terápiát. A tánc tanulmányozása magában foglalhatja a történelem megértését, vagy a különböző műfajokra vagy stílusokra összpontosít.

Ázsia valószínűleg a legerősebb kontinens a világon, és gazdaságilag is bemutatja végtelen lehetőségeit az oktatásban. A súlypont felé halad a keleti. Gyors változások és a beruházások a felsőoktatásban és angol nyilvánosan beszélt nyelvet. Óceánia 's erős foglalkoztatási lehetőségek is előírja továbbá, hogy a diákok jövő.

Tánc Alapképzések Áttekintése Óceánia 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Tánc, Óceánia

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

A táncoktatás alapjaiban nagy hangsúlyt fektet a tánc gyakorlatára és a kiválóságra. A cél az, hogy magasan képzett, fegyelmezett, jól tájékozott és sokoldalú táncművésze ... [+]

Sydney csak a Performance-Driven Dance Degree

A táncoktatás alapjaiban nagy hangsúlyt fektet a tánc gyakorlatára és a kiválóságra. A cél az, hogy magasan képzett, fegyelmezett, jól tájékozott és sokoldalú táncművészeket fejlesszen ki olyan légkörben, amely támogatja és ösztönzi őket, mivel arra törekszenek, hogy elérjék ezt a technikai, kreatív és tudományos kiválóságot.

ÁTTEKINTÉSKépzettség: tánc BachelorIdőtartam: 6 évmérő (2 év) teljes munkaidőben vagy részmunkaidős egyenértékben. A diákok kiléphetnek négy trimeszter után egy társas tánctanfolyamon.Fee-HELP: ElérhetőCRICOS: BDance 085362D | AssDegDance 085363CtechnikákBalettModernDzsesszZenei SzínházKortársHip HopTáncSportTANULMÁNYOK... [-]
Ausztrália Surry Hills
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul