132 Bachelor Programok ban ben Thaiföld for 2024

Bachelor Programok ban ben Thaiföld for 2024Filter
    • Barcelona, Spanyolország
    • Bangkok, Thaiföld

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Harbour.Space Data Science programja felkészíti a hallgatókat arra, hogy iparági vezetőkké váljanak ezen a területen. A Harbour.Space Data Science program innovatív tantervet, tapasztalt professzorokat, valós tapasztalatokat és hasonló gondolkodású személyek hálózatát alkalmazva úttörő szerepet tölt be az emberi tudás ezen új határterületén. Fejleszti azokat az analitikai és programozási készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy értékes tudást nyerjenek ki az adatokból.

    • Thon Buri, Thaiföld
    • Pattaya City, Thaiföld

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az AIHM Globális Vendéglátás Menedzsment Bachelor of Business Administration fokozata a példaértékű svájci oktatást ötvözi a globális gondolkodásmóddal és a nemzetközi kitekintéssel, hogy felkészítse Önt egy virágzó karrierre a vendéglátás, a nemzetközi turizmus és a kapcsolódó vállalkozói vállalkozások terén.

    • Bangkok, Thaiföld

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Business Administration Management (BBA) biztosít a hallgatók a szükséges tudományos képzés az alap- és alkalmazott vonatkozásai üzleti gazdaság, szervezése és lebonyolítása. A kar biztosít versenyképes diplomát teljesen angol nyelven, amely lehetővé teszi, hogy fejlesszék a szakmai ismeretek szükségesek a működő szervezetek a globális piacokon.

    • Nakhon Nayok, Thaiföld

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Szállodáktól kezdve az éttermek, a légitársaságokat, hogy sétahajózás, a Hotel és Idegenforgalmi program célja, hogy szállít egy 5 csillagos tanulási tapasztalat. Ilyen izgalmas iparág, diplomások a program kell megengedhetünk a művészet vendégszeretet és a szórakozás.

    • Prawet, Thaiföld

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A program fejleszti a hallgatói hozzáállást olyan területeken, mint a nemzetközi együttműködés, a gazdasági megértés és a politikai tudatosság.

    • Hat Yai, Thaiföld

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Ha valóban érdekli a nemzetközi tanulmányi és készen állunk a kihívások a globális piacokon, az International Business Management program Didyasarin International College (dric) a megfelelő választás az Ön számára. Ez a program nyújt Önnek információt, hogyan lehet sikeresen ötvözik a tudás, készségek és attitűd egy nemzetközi és interkulturális környezetben teljesítése céljából kapcsolatos feladatokat professzionális módon.

    • Bangkok, Thaiföld
    • Chiang Mai, Thaiföld
    • + 2 more

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    A haladás a technológia, a növekedés a globalizáció és a folyamatosan változó jellege a globális üzleti környezet, a versenyképesség az üzleti életben elengedhetetlen a túlélés és a siker.

    • Thailand Post Office Road, Thaiföld

    Teljes idő

    Az egyetemen

    A program azok számára, akik válnak az illetékes kommunikátorok angol, miközben egyre alapozó üzleti ismeretek.

    • Nakon Phathom , Thaiföld

    Teljes idő

    Az egyetemen

    A turizmus és vendéglátás ágazat egyik leggyorsabban növekvő és legdinamikusabb a világon, különösen Thaiföldön, ahol a turizmus óriási jelentősége az állami és a magánszektorban.Összhangban

    • Bangkok, Thaiföld
    • Pattaya City, Thaiföld

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    A program egy olyan, egymással összefüggő sorozata "tárgyak", amelyek mindegyike egy kijelölt Kredit értéke. A program tárgyak vannak elrendezve haladó sorrendben a négy évet.

    • Bangkok, Thaiföld

    Teljes idő

    Az egyetemen

    A BBA a nagy kiadók (1) Marketing és (2) International Business Management 1993-ban alakult, hogy a diákok: mélyreható ismereteket és készségeket üzleti adminisztráció, különös hangsúlyt fektetve a választott fő; képes gondolkodni és elemezni

    • Samut Prakan, Thaiföld

    A Huachiew Chalermprakiet Egyetem ápolói karát gyökerei a Hua Chew Po Tek Xiao Tung Alapítvány (Po Tek Tung) Védőnői Iskolájában alapították, amelyet annak érdekében hoztak létre és fejlesztettek ki.

    • Khlong Nueng, Thaiföld

    Az egyetemen

    Hangsúlyt fektetnek a gazdasági állatok, például sertés, baromfi, tejelő szarvasmarha, húsmarha, kecske, juh stb. Termelésének megismerésére az állatfajták és a fajtajellemzők tanulmányozása révén. Az állattenyésztés típusai és típusai Az állattenyésztés alapjai állatélettan élelmiszer és állati takarmányozás Házak és nevelőeszközök Az állattenyésztés és -kezelés technológiája különböző szakaszokban, hulladékgazdálkodás. Az állatbetegségek megelőzése és ellenőrzése Az állatok neveléséhez gazdaságirányítás, számvitel és statisztika szükséges.

    • Khok Khian, Thaiföld

    Az egyetemen

    Thai

    Célja mérnöki diplomát szerezni, hogy elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkezzen a számítástechnika területén. a munkaerőpiac igényeinek kielégítésére az alapismeretek bevezetéséről Matematika és természettudomány, valamint a különböző mérnöki technológiák ismereteinek alkalmazása. különösen együtt beleértve az ismeretek eljuttatását Hardverrel, szoftverrel, hálózattal, adatokkal és rendszergazdálkodással kapcsolatos ismeretek. Olyan kreativitás megteremtése, amely minden tudást alkalmaz a valós problémák megoldására szakmai etika alapján

    • Tha Sut, Thaiföld

    Az egyetemen

    Thai

    Ez a program, amely integrálja az anyagtudomány és az anyagtechnika erősségeit, kiváló minőségű anyagmérnökök inkubálását célozza az ipari szektor számára. A diplomásoknak kritikus és elemző gondolkodási képességekkel és készségekkel kell rendelkezniük az anyagtudományi kutatások elvégzésében.