Alapképzés a Nakhon Pathom Thaiföldön

A Legjobb Alapképzések a Nakhon Pathom Thaiföldön 2017

Alapképzés

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A Bachelor egy egyetemi diploma által követett sok diák. Ez a négy év mértékű biztosít a készségek és ismeretek a diplomások kell kötnie a karrier tanulmányi területen, amely magába foglalja a legkülönbözőbb témákban.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Nakhon Pathom Thaiföldön több alkalommal már tekinteni, mint a hazai orvosok, mert az orvosi egyetemek és iskolák, hogy a város ad otthont. Között az egészségügyi intézmények, a város Vongchavalitkul Egyetem és a Princess of Naradhiwas Egyetemen.

Graduális Tanulmányok Összevetése a Nakhon Pathom Thaiföldön 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Thaiföld Nakhon Pathom.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Thaiföld!

or search for similar programs here