Alapképzés a Hua Hin / Cha-am Thaiföldön

A Legjobb Alapdiplomák a Hua Hin / Cha-am Thaiföldön 2018

Mester

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Thaiföld, hivatalosan a Thaiföldi Királyság, korábbi nevén Siam, egy olyan ország található, a közepén az indokínai félsziget Délkelet-Ázsiában. Thaiföld 's strandok és szigetek vonzza a látogatók milliói minden évben a világ minden tájáról. Bárki, aki egy négy éves mértéke nyerhetnek a foglalkoztatás, mint egy angol tanár Thaiföldön.

Hua Hin / Cha-am város modern egyetem berendezett modern tanulási technológiák. Az egyetemek tanítják leginkább a nemzetközi kapcsolatok és üzleti képzések. A legjobb egyetemek Thaiföld észak-keleti Egyetem és az észak-Chiang Mai Egyetemen.

Alapképzések Összevetése a Hua Hin / Cha-am Thaiföldön 2018

Mutass többet

üzleti Adminisztráció (bs)

Webster University Thailand Campus
Campus Nappali 4 év January 2018 Thaiföld Hua Hin-Cha-am

A Bachelor of Science (BS) üzleti adminisztráció kiterjed a szélessége az üzleti élettel kapcsolatos tudományok meghatározott üzleti alaptanterv. [+]

A Bachelor of Science (BS) üzleti adminisztráció kiterjed a szélessége az üzleti élettel kapcsolatos tudományok meghatározott üzleti alaptanterv. A fő nem ad konkrét specializáció, hanem kiteszi a hallgató a különböző üzleti funkciók. Ez a nagy ideális az új, vagy át a felső-divízió üzleti diák, vagy a hallgatói érdekel egyidejűleg folytat egy másik terület tanulmány. acbsp logo A Walker School of Business & Technology akkreditálását a BSc, BA, MBA, MA, MS, valamint az üzleti és menedzsment részlegek doktori programjaira szakosodott üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa (ACBSP).

Tanulási eredmények

A diákok információkat, elemzési eszközöket, és problémamegoldó készség, hogy jól megalapozott üzleti döntéseket, figyelembe véve mind mennyiségi tényezők és minőségi tényezőket, mint az etikai megfontolásokat. A hallgatók stratégiák kidolgozására foglalkozó jogi, etikai, gazdasági és globális környezet, amelyben a vállalkozás működik. Diák lesz egy működő tudás az analitikus üzleti eszközök kapcsolatos: matematika, statisztika, számvitel, közgazdaságtan, marketing, pénzügy és viselkedési tudományok. A diákok pályázhatnak üzleti alapvető fogalmak, elvek és elemző készség az egyes funkcionális vonalak. A diákok hozzáférhetnek, fejlesztése, és az információs elemezni az üzleti problémákat, és javaslatot tesz megvalósítható megoldásokat. [-]

Bachelor Of Business Administration - A Légitársaságok üzleti Menedzsment

Stamford International University
Campus Nappali 3 - 4 év July 2018 Thaiföld Bangkok Hua Hin-Cha-am + 1 további

Stamford International University egyik Thaiföld vezető oktatási intézmények, amikor a hallgatók felkészítése a pályára a Business Administration, különösen annak fényében, [+]

Bachelor of Business Administration nemzetközi üzleti adminisztráció Stamford Megközelítés

Stamford üzleti kar fejlesztésére összpontosít hallgatók lesz munkát kész diplomások. Mi partnere szakemberek szállít az oktatás, amely tükrözi a dinamikus üzleti környezetben.

Karunk hasznosítja state-of-the-art interaktív tanítási módszerek, hogy tanulási tevékenységeket életre kelnek.

Készülj fel a felszállás

Dinamikus: A program teljes mértékben felkészülni a három főbb területen a légi közlekedési ágazat: szolgáltatás, technológia, és a földi irányítás.

Interaktív: Találkozni fogsz, és kölcsönhatásba iparági szakértők és a légi társaságok, így egy mélyebb betekintést a tényleges üzleti környezetben.... [-]