Alapképzés ljubljanában Szlovéniában

A Legjobb Graduális Tanulmányok ljubljanában Szlovéniában 2017

Alapképzés

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A Bachelor egy egyetemi diploma által követett sok diák. Ez a négy év mértékű biztosít a készségek és ismeretek a diplomások kell kötnie a karrier tanulmányi területen, amely magába foglalja a legkülönbözőbb témákban.

Szlovéniában, hivatalosan a Szlovén Köztársaság, a nemzetállam Közép-Európában kereszteződésénél főbb európai kulturális és kereskedelmi útvonalak. Szlovénia egy viszonylag biztonságos ország, hogy látogassa meg. Ljubljanában az egyetem a legrégibb és legnagyobb oktatási intézmény az országban, mely három művészeti akadémiák: Színház-és Filmművészeti, zene, és a Fine Arts.

Ljubljana a főváros Szlovénia és a legnagyobb az országban. Nem található a ljubljanai medencében, és a lakosság, hogy közel 300.000 lakos. Ljubljana gazdag történelemmel, és még mindig a középkorban meg egy kis modernizáció.

Alapképzések Összevetése ljubljanában Szlovéniában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Szlovénia Ljubljana.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Szlovénia!

or search for similar programs here