Alapképzés ljubljanában Szlovéniában

A Legjobb Graduális Tanulmányok ljubljanában Szlovéniában 2017

Mester

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Szlovénia (Slovenija) tagja az Európai Uniónak, Schengeni Megállapodás és a NATO. Korábban egy Jugoszlávia 's hat tagköztársaságok, a mai Szlovénia függetlenné vált 1991-ben. Szlovénia négy egyetem található Ljubljana, Maribor, Nova Gorica és Koper.

Ljubljana a főváros Szlovénia és a legnagyobb az országban. Nem található a ljubljanai medencében, és a lakosság, hogy közel 300.000 lakos. Ljubljana gazdag történelemmel, és még mindig a középkorban meg egy kis modernizáció.

Alapképzések Összevetése ljubljanában Szlovéniában 2017

Mutass többet

Diplomát A Vállalkozói

GEA College
Campus Nappali 3 év October 2017 Szlovénia Ljubljana

A program minden olyan fejlett ismereteket kell kezelni a saját cég, családi vállalkozás a hagyomány és a szervezeti egységek vagy projektek a nagy rendszerekben. [+]

A Legjobb Graduális Tanulmányok ljubljanában Szlovéniában. Program leírás A tanulmány arra ösztönzi a vállalkozói hozzáállás és a progresszív és a kreatív gondolkodás, valamint kínál alkalmazó tudás elérésében sikeres üzleti erőfeszítéseket bármely területén. A vállalkozói készségek fejlesztése és az elme-set. Ez az esettanulmány és egy kis gyakorlás kiegészítve az elméleti rész, hogy a diákok megszerezzék a készségek és ismeretek kezdeni a saját vállalkozás vagy hozzáadott értéket a már létrehozott kis- vagy közepes méretű magán- vagy családi vállalkozások. Magas hatásfok és a foglalkoztathatóságot. A diplomások a tudás, a bátorság és a szenvedély, hogy sikeres a karrierjük. A foglalkoztatási ráta a GEA Főiskolát végzettek felett a szlovén átlagnál. Neves előadók és szakemberek. Akkor kell tanítani, hogy kritikusan gondolkodni, hatékonyan kommunikálni és kezelni az új üzleti mai globálisan versenyképes üzleti környezet. Oktatók és mentorok különböző területeken több éves üzleti tapasztalattal végigvezeti Önt, hogy elérje a maximális értéket. A program minden olyan fejlett ismereteket kell kezelni a saját cég, családi vállalkozás a hagyomány és a szervezeti egységek vagy projektek a nagy rendszerekben. A tanulmány célja a kreatív egyének, akik szeretnék sikeres folytatása a menedzsment családi vállalkozás, és látnokok arra törekszik, hogy új üzleti ötleteket. És mindazok számára, akik meg akarják szerezni a minőség és a széles körű képzés, amely biztosítja a lehetőséget, hogy különböző szakmai karrier, és azok, akik hajlandóak, hogy kiegészítse a speciális és technikai ismereteket a szakértelem területén a gazdaság és a menedzsment. A tanulmány célja az is, vállalkozók, munkavállalók és azoknak, akik szeretnék frissíteni, és fokozzák a tudás és sajátítsák el a... [-]