BACHELORSTUDIES

Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Pozsony Szlovákiában 2020/2021

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A Szlovák Köztársaság a tengerparttal nem rendelkező állam Közép-Európában. A lakosok több mint ötmillió embert. A fő ok, hogy látogassa meg Szlovákia természeti szépsége, élénk történelem és nagyszerű lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra. Szlovákok barátságos és békés ember él a szabad demokratikus állam. Comenius Univerzity a legrégebbi létező szlovák egyetem, Pozsonyban.

Pozsony a Szlovákia fővárosa, amelynek lakossága 400.000 ember felett. Ez a legnagyobb az országban, és otthont ad a Pozsony és Dévény vára. A kettő között sok más kulturális és építészeti attrakció a városban.

Alapképzések Összevetése az Amerikai Egyesült Pozsony Szlovákiában 2020/2021

Találat Filter

Bachelor programot a politikai tudományok

Bratislava International School Of Liberal Arts
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Angol
Campus

Minden diákjaink végzős egy diplomát politológia, a koncentráció akár nemzetközi kapcsolatok, Közép-európai Tanulmányok, vagy politikai gondolkodás. BISLA is rugalmasan nyújts ...

Tovább

Bachelor építészet és várostervezés

Slovak University of Technology in Bratislava Faculty of Architecture
Alapképzés
szept. 2021
<
Nappali
<
4 év
31 May 2021
Angol
Campus

Beiratkozott az építészet és várostervezés alapképzésre, és elsajátítja az építész szakmához szükséges alapvető elméleti és gyakorlati hátteret, és megszerzi a megfelelő ismer ...

Tovább