94 Bachelor Programok ban ben Szabad művészet 2024

Bachelor Programok ban ben Szabad művészet 2024Filter
    • Neuchâtel, Svájc

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Francia

    • Longmeadow, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    Távoktatás

    Angol

    • Manchester, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Fedezze fel az interdiszciplináris gondolatokat Liberal Arts tanfolyamunkon.

    • Groningen, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Liberális művészetek és tudományok programunk lehetőséget kínál a hallgatóknak a tantárgyak széles skálájának tanulmányozására, miközben a fő tudományterületükön (bölcsészettudományok, tudományok, társadalomtudományok) speciális ismereteket fejlesztenek. A fokozat során a hallgatók interdiszciplináris csoportokban dolgoznak egy olyan projekten, amely az osztálytermen kívülre viszi őket. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megtanulják, hogyan alkalmazzák a kreatív megközelítést a komplex globális kihívásokra való megoldások megtalálásához.

    • The City, Egyesült Királyság

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    • Hiroshima, Japán

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Fenntartható Fejlődési Célok (SDGs) orientált bölcsészettudományok a fenntartható fejlődés nemzetközi céljai, amelyeket az ENSZ Közgyűlése 2015-ben fogadott el. Az EUH célja, hogy a fiatalokat arra tanítsa, hogy hozzájáruljanak a valós problémák integrált megoldásainak kidolgozásához, miközben figyelembe veszik a 17 fenntartható fejlesztési cél irányába, és célja, hogy hozzájáruljon a fenntartható világ megvalósításához

    • The Hague, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A hágai Leiden University Főiskola egy Liberális Művészetek és Tudományok program, amely a napjaink globális kihívásaira összpontosít: Béke és igazságosság, Fenntarthatóság, Jólét és Sokszínűség.

    • Tallinn, Észtország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A liberális művészeti ideológia az ókorból származik. Ez az az elképzelés, hogy a szabad embernek tudnia kell bizonyos dolgokat ahhoz, hogy jó tagja legyen a társadalomnak. Tallinn University társadalomtudományi bölcsészettudományi képzése nem retorikát vagy nyelvtant tanít, de mindent megad, amit a társadalomtudományokról tudnia kell. A program különféle társadalomtudományokat vizsgál, és megtanítja a hallgatót, hogyan találja meg a közös hangot. A hallgatók választható tárgyakon keresztül készíthetik el szakukat, miután az alapszakok bemutatták a különböző társadalomtudományokat. A program magában foglalja a gyakorlati képzést is, így a végzett hallgatók saját maguk által választott szakterületen sajátítanak el némi munkatapasztalatot a való világ számára, valamint elemző- és íráskészséget szereznek, amely a jövőbeni tanulmányokhoz szükséges Észtországban vagy máshol.

    • London, Egyesült Királyság

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Roehampton BA Liberal Arts olyan változatos témák tanulmányozására kínál lehetőséget, mint a környezet, a kreativitás, a társadalmi igazságosság, a jólét és a mesterséges intelligencia. A bölcsészettudományok, művészetek, társadalomtudományok és antropológia területén izgalmas, új témákat fed le, lehetőséget biztosít egy éves fizetett szakmai gyakorlatra is.

    • Ottawa, Kanada

    Az egyetemen

    Angol

    • Kofu, Japán

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Sok megfigyelő és látogató számára Japán az egyik legérdekesebb ország a földön. Számukra Japán sokféle izgalmas és néha rejtélyes élményt kínál, amelyek gyakran sok kérdést vetnek fel. A Japan Studies arra törekszik, hogy válaszoljon a legtöbbre, ha nem mindegyikre. A japán szakemberek interdiszciplináris projektként értik területüket, amely a japán kultúra, történelem és társadalom minden aspektusával foglalkozik. Sok hallgató és tudós vizsgálja ezeket a témákat a kelet-ázsiai és nyugati történelmi és mai eseményekkel kapcsolatban. Egy ilyen megközelítés nemcsak más tudományágakhoz, hanem más nemzetekhez, civilizációkhoz és földrajzi területekhez is köti tanulmányaikat és kutatásaikat.

    • Maastricht, Hollandia

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Erősen motivált vagy, és olyan programot keresel, amely szabadságot ad a saját érdekeid érvényesítésére? Szeretnél egy sokszínű, mégis szorosan összetartó tudományos közösség tagja lenni, amely vitára és vitára ösztönöz? University College Maastricht egy Liberal Arts and Sciences Honors College, amely kisléptékű és személyre szabott alapképzést biztosít.

    • Santa Clara, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Miután elvégezték az első 60+ egységet a(z) Mission College címen, sok diák átmegy egy egyetemre, hogy befejezze alapképzését. Nemzetközi hallgatóink számos rangos négyéves egyetemre kerültek át.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Brussels, Belgium
    • + 7 more

    Teljes idő

    3 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A tanulmányi program sikeres befejezése után a hallgatók egy nemzetközi magán Bachelor in Liberal Studies (BLS) diplomát kapnak, amelyet az iskola zürichi központja (Svájc) ad ki a krediteket megszerző helyi kampuszok oktatóinak ajánlása alapján.

    • Pécs, Magyarország

    Teljes idő

    6 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    A nyugati kulturális hagyományban a bölcsészképzés mindig is a művelt ember legfőbb jegye volt, és ma is átfogó bölcsészképzést ad, amely olyan alapismeretekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számos kulturális élet, oktatási és kormányzati pályára való belépést, ill. hogy egyenesen posztgraduális tanulmányokra menjen bármely bölcsészettudományi tárgyból. A tanterv alapvető célja, hogy olyan jól képzett egyéneket fejlesszenek ki, akik általános ismeretekkel rendelkeznek a tantárgyak széles skálájáról, és elsajátítanak egy sor átadható készséget. Célja, hogy a tanulók fejlesszék a kritikus gondolkodást és a problémamegoldó készségeket, a hatékony szóbeli és írásbeli kommunikációs készségeket, valamint a társadalmi felelősségérzetet. Kis, interaktív szemináriumi csoportokban tanítanak majd, ösztönözve a megbeszéléseket és vitákat az oktatókkal és diáktársaikkal.