Filter
Alapdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Szépségápolás 2019 Alapképzés

A főiskolai diplomát egy belépő szintű egyetemi tanulmány. Sok esetben, a diákok választhatnak egy tárgyat, hogy tanulmányozza, mint a tudomány vagy az angol. A főiskolai is kapott a gyakorlati területen, amely lehetővé teszi a diák, hogy azonnal elkezd dolgozni.

Mi a Bachelor kozmetikus? A diákok megtanulják részleteit kozmetológiai mint például a bőr, a köröm és a haj ellátás és smink alkalmazás. Válnak szakértők stílus és fenntartása haj, valamint abban, kezelések, mint a kozmetikus, pedikűr és manikűr. Emellett a diákok megtanulják, hogyan kell futtatni egy szalon és futtatni is azáltal, hogy üzleti elveket. Befejezése után a program, a hallgatók képesek válni engedéllyel cosmetologists.

A Bachelor kozmetikus lehetőséget kínál arra, hogy szorosan működjenek együtt az emberek, miközben felhatalmazza őket az új, kifejező frizura. Diplomások is rengeteg lehetőséget, hogy ki, mivel ezek egy nap saját maguk szalonok.A diákok is megtanulják a jó üzleti és menedzsment ismeretek révén is szerezhet.

Költségei kozmetológiai programok függően változnak az iskola választott. A dedikált diák lehet befejezni a program két év esti és online osztályok, és így pénzt takarít meg. Választás előtt, a diákok kell végeznie alapos kutatást, hogy megbizonyosodjon arról program megfelel az összes nevelési célokat.

Érettségi után, a diákok munkát találni számos helyszínen. Úgy is dönthet, hogy a munka a szalonokban, mint a fodrászok, stylistok és színező. Ők is dolgoznak a szalonokban ami arc és manikűr. Lehetőségek is rendelkezésre állnak a diákok kívül szalonokban. A diákok dolgoznak a szépség és bőrápolási termékek, illetve dolgoznak temetkezési stílus a nemrég elhunyt. Továbbá, köröm technikus tud dolgozni egy bőrgyógyász vagy orvos dolga irodájába kínál higiéniai pedikűrt.

Sok online lehetőségek állnak rendelkezésre kozmetológiai programokat.Ahhoz, hogy egy új karriert elkezdeni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

4 Results in Szépségápolás

Grupo Tiradentes

Beauty hogy belülről fakad, de ez tükröződik ki. A tanfolyam esztétika és kozmetikumok, a Facipe, lehetővé teszi a szakemberek, akik dolgoznak a kozmetikai iparban, a gon ... [+]

Beauty hogy belülről fakad, de ez tükröződik ki. A tanfolyam esztétika és kozmetikumok, a Facipe, lehetővé teszi a szakemberek, akik dolgoznak a kozmetikai iparban, a gondoskodás, a test, az arc és a haj, így karbantartása egészségügyi, jóléti és megelőzésére az öregedés.

Brazília a világ harmadik legnagyobb piaca testápolási termékek, illatszerek és kozmetikumok, mögötte csak az Egyesült Államokban és Japánban, megelőzve az óriások, mint Kína.

munkaerőpiac

A technológusok esztétika és kozmetikumok gyorsan felszívódik a munkaerőpiacon, hiszen egy új szakma nagy elfogadása ma.

Major munkáltatók Brazíliában és a világ, esztétikai klinikák, szépségszalonok, wellness, Esztétikai központok, akadémiák, főiskolák, egyetemi központok, egyetemek, berendezések és kozmetikum cégek, többek között.... [-]

Brazília Aracaju
March 2019
Nappali
6 félév
Campus
Bővebben magyarul
College of Education and Therapy in Poznań

A testület az Oktatási és Terápiás ajánlatok 4 éves felsőfokú szakmai tanulmányok, a gyakorlati profil területén kozmetika. Pályakezdő E tanulmányok kapnak főiskolai dipl ... [+]

A College Oktatási és Terápiás kínál 4 éves felsőfokú szakmai tanulmányok, a gyakorlati profil területén kozmetika. Pályakezdő E tanulmányok kapnak főiskolai diplomát. A választás az oktatott tárgyak során biztosítja, hogy közben nyolc félév tanulmányi diákok szerezzenek vonzó képesítéssel és széles köre gyakorlati ismeretek.

A cél a kozmetológiai vizsgálatok célja szakemberek képzése-cosmetologists kiterjedt elméleti és gyakorlati ismereteket annak érdekében, hogy végre a kiválasztott kozmetikai eljárások (beleértve a bőrt újjáélesztése, anti-aging eljárások és a bőr javítását), válasszuk kozmetikumok és meghatározza azok alkalmazása alapján farmakológiai ismeretek, valamint a felhasználás eszközöket alkalmazzák kozmetikai eljárásokat. Ennek része a kurzus, a hallgatók szerezzenek gyakorlati ismeretek területén javulás fiziológiai állapotának és a test szoros együttműködésben az orvosi személyzet (bőrgyógyász, alergologist, plasztikai sebész) alatt bőrápolási végzett beavatkozások beteg bőr. Diplomások is találjanak munkát nemcsak szépségszalonok, hanem a kozmetikai laboratóriumok, kozmetikai osztályai gyógyszertárakban és központok sport hasznosítás. Szakmai ismeretek is lehetővé teszi, hogy megszervezze, létrehozza, felszerelni és futtatni a kozmetikai gyakorlatban.... [-]

Lengyelország Poznań
October 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
International School of Law and Business

Kozmetológiai új, közös tanulmányi program, az angol, közösen Akadémia Kozmetikai és Egészségügyi Varsóban (lengyel Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia ... [+]

Szépségápolás új, közös tanulmányi program, az angol, közösen Academy of Kozmetikai és Egészségügyi Varsóban (Lengyel Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, a továbbiakban - WSZKiPZ). Ez a Lengyel Tudományos Akadémia felhalmozódott rengeteg tapasztalattal rendelkezik a képzés magasan képzett szakemberek szépség terápia; ez egy különösen magasan képzett oktatók és fut produktív tudományos tevékenység.

A kozmetikus működése kiterjed nem csak a szépség "kezelése." A kozmetikus is művész az ő / ő szakmát, akik széles skáláját kínálja a kreatív megoldásokat az ügyfél. Ez tovább tart, mint a tehetség egy kozmetikai szakértő, hogy vonzza a siker. Cosmetologists ismerniük kell a különböző üzleti területeken, beleértve a kommunikáció, az emberi kapcsolatok, és marketing támogatást. Minden, ami csak úgy érhető el, ha a szépség ipar által vezetett képzett és hozzáértő szakemberek. Az ilyen szakemberek készítik a kozmetikus közös tanulmánya program. A jövő szépség terapeuták alakul eszközök és technikák fenntartani az egészséges test és arc bőrét, hogy megszüntesse a bőr és a test hibák, hogy kiemelje a vonzó funkciók az arc, hogy formálja a kívánt képet, alkalmazásával a legújabb technológiákat kozmetikai eljárások.... [-]

Litvánia Vilnius
September 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Torrens University Australia

Dinamikus hallgatóink klinikája számos ügyfélkezelést kínál, amelyek segítenek abban, hogy felkészüljenek az első igazi munkájukra a szépségápolási iparban. A diákok együ ... [+]

Készen állsz arra, hogy az innováció vezetőjeként légy iparágvezetővé az esztétika területén?

Gyakorlati tapasztalatok

Dinamikus hallgatóink klinikája számos ügyfélkezelést kínál, amelyek segítenek abban, hogy felkészüljenek az első igazi munkájukra a szépségápolási iparban. A diákok együttműködési tanulási környezetet élveznek a tanulás és az elkötelezettség maximalizálása érdekében. A hallgatók e kurzus képesek lesznek beépíteni az új technológiákat és újításokat a szakmai gyakorlatba, valamint jelentősen hozzájárul az iparághoz.

Ipari szakemberek, mint tanárok

A Torrens University Australia dolgozó oktatói a szépségipar szakemberei. Torrens nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, így a jól összekapcsolt munkatársainkhoz való hozzáférés segíthet megnyitni a belépést a jövő szépségpályájába.... [-]

Ausztrália Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Új-Zéland Auckland  + 5 Több
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul