Alapdiploma in Vitznau Svájcban

A Legjobb Alapképzések in Vitznau Svájcban 2018

Mester

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Vitznau-ben említik először a 10. században, hogy mi teszi az egyik a régi városok Európában. Ez egy kis hely kevesebb, mint 1300 polgár 71%-a, amely a felsőoktatás. Swiss Education Group kezeli az üzleti és menedzsment iskolák.

Alapképzések Összevetése in Vitznau Svájcban 2018

Mutass többet

Amerikai Főiskolai Diplomát Vendéglátás és A Turizmus Menedzsment

DCT University Center – Switzerland
Campus Nappali 2 év October 2018 Svájc Lucerna Vitznau + 1 további

Ez a program egyesíti a Lynn University Bachelor of Professional Studies diploma Hospitality Management egy DCT Advanced Diploma in Hotel & Tourism Management. [+]

Együtt, a svájci Advanced Diploma és egy amerikai főiskolai diploma vendéglátóipari menedzsment ismerik világszerte, mint a legjobb kombináció a képesítések bárki számára keres karriert a vendéglátóipari ágazatban. A időtakarékos és költség-hatékony módon keresni mindkét képesítések által beiratkozott az Baccalaureus / Double Diploma programot. Kész a DCT Campus, ez a közös program által kínált DCT és a legfontosabb oktatási partnerünk, Lynn University. Az Advanced Diploma program lehet kitölteni a 24 hónapot, és akkor is keresni egy főiskolai diploma csak egy további 6 hónapos tanulmány.

[-]