Alapdiploma a Neuchâtel Svájcban

A Legjobb Alapdiplomák a Neuchâtel Svájcban 2018

Mester

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

Neuchâtel található a francia nyelvű részén Svájcban, és ez ad otthont a University of Neuchâtel, kínál tanfolyamokat az emberi jog, teológia, természettudományok és a közgazdaságtan. Vannak még nyolc nagy könyvtárakban.

Alapképzések Összevetése a Neuchâtel Svájcban 2018

Mutass többet

Nemzetközi üzleti Menedzsment Tanulmányokat Luxuscikkek

EuroPort Business School
Campus Nappali 4 év September 2018 Svájc Neuchatel

A luxus iparág megduplázódott az elmúlt 10 évben, ami egyre inkább globális jelenlétét. Europort Business School biztosít a hallgatók egy teljesen magával ragadó, négy éves mértéke minden szempontból az ipar. [+]

A luxus iparág megduplázódott az elmúlt 10 évben, ami egyre inkább globális jelenlétét. Hagyományosan a szektor kapcsolódó Európában luxusmárkák bővül a piacok a gyorsan fejlődő gazdaságok BRICS.

Ázsiában általában, és különösen Kína jelenleg elismerten a legnagyobb potenciális piacokat luxuscikkek. Újabb luxusmárka az értékesítések világosan mutatják, hogy az ázsiai fogyasztók szeretik luxuscikkek. Luxusmárkák most célzás a BRICS országok (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika), hogy növeljék növekedési ráta, ami egyértelműen jelzi a fényes kilátások a luxus üzleti.

Kezelése működő vállalatok luxuscikkek ipar igényel különleges és speciális készségek és ismeretek, amelyek általában nem terjed ki a hagyományos általános kezelési programok. Manapság luxusmárkák igényel egy új fajta vezetők, képesek kezelni mind az üzleti, az innováció és a kreatív kényszerek. A cél a program célja, hogy a résztvevők dolgozzon ki egy átfogó képet a luxus szektor néhány szilárd marketing és vezetői képességei, valamint a kapacitás, hogy vegyenek részt az innováció és a kreativitás.... [-]