Alapképzés a Le Bouveret Svájcban

A Legjobb Alapképzések a Le Bouveret Svájcban 2017

Mester

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Le Bouveret egy kisváros közelében, a Genfi-tóra. A 's az idegenforgalom területén működő hanem otthon Cesar Ritz College hotel és a turizmus menedzsment. College egy nagy egyetemen, így a diákcsere áll rendelkezésre.

Alapképzések Összevetése a Le Bouveret Svájcban 2017

Mutass többet

Agglegény A Kulináris Művészetek (konyhai Akadémiát Svájc)

Swiss Education Group
Campus Nappali 3 év February 2018 Svájc Bouveret Montreux Neuchatel Leysin Lucerna Kétárbocos vitorláshajó + 5 további

A Culinary Arts Academy Switzerland ötvözi a kívánt készségek és kompetenciák a 21. század konyha a legmodernebb kezelési módszereket. Kombinálja ezeket gasztronómiai programok fizetett gyakornoki Svájcban és ez a tökéletes recept egy sikeres és kreatív kulináris karrierjét! [+]

A Legjobb Alapképzések a Le Bouveret Svájcban. Bachelor Kulináris Művészetek A Culinary Arts Academy Switzerland ötvözi a kívánt készségek és kompetenciák a 21. század konyha a legmodernebb kezelési módszereket. Kombinálja ezeket gasztronómiai programok fizetett gyakornoki Svájcban és ez a tökéletes recept egy sikeres és kreatív kulináris karrierjét! Válassza ki a vizsgálat időtartamát, amely megfelel az Ön igényeinek; úgy a svájci Felsőfokú diploma kulináris művészetek fokozatot, ha azt szeretné, hogy megszerezzék a szilárd kulináris ismeretek és készségek. Törekvő szakácsok, a vezetők és a vállalkozók, a mélyebb Bachelor kulináris mértékben segít gyorsan követni a karrier lehetőségeket. Tanuljon a világ szakértői egy nagy értékű Kulináris Degree A tanulási tapasztalat erre kulináris művészetek fokozatot csak növekedni fog egy exkluzív partnerség a Ritz Paris hotel és akkor részesülnek a nagy tapasztalattal a Ritz szakemberek során rendszeres campus látogatások. Kiscsoportos workshopok és szemináriumok italok és mixology, sütés és cukrászati ​​művészetek kapnak a Ritz szakemberek is kínálnak a szakértelem, mint a panel tagjainak végleges üzleti terv előadások. Lesz lehetősége tanulmányaid ideje alatt, hogy részt vegyen a speciális étkezési tanfolyamok Párizsban, ahol ülés célja, hogy bővítse a kulináris képességek és ismeretek kerül sor a vezető séf a Ritz Escoffier iskola, szívében a Ritz hotel Párizs. Ez a program által jóváhagyott Egyetem Derby. 1. év - Le Bouveret Campus Sajátítania Gyakornoki Term 1 (11 hét) Term 2 (11 hét) Term 3 at A Bouveret campus (11 hét) Fizetett gyakornoki Svájcban vagy világméretű (4-6 hónap) Svájci Advanced Certificate Kulináris Művészetek 2. év - Le Bouveret Campus Mestere Gyakornoki Term 4... [-]

Bachelor Nemzetközi üzleti Hotel & Turizmus Menedzsment (César Ritz Főiskolák Svájc)

Swiss Education Group
Campus Nappali 3 év February 2018 Svájc Bouveret Lucerna Kétárbocos vitorláshajó Montreux Neuchatel Leysin + 5 további

A program a Bachelor of International Business Hotel és Idegenforgalmi Management egy erős szakmai fókusza a diákok keres a karrier a nemzetközi vendéglátás és a turizmus menedzsment. A diákok egyesítik gyakorlati képzés során és menedzsment tárgyak a fejlődés egy személyre szabott üzleti terv az utolsó évben. Képesítéseket úgy tervezték, hogy megfelelő keveréke a készségek és ismeretek tudományágak, szakmai vendéglátás és a turizmus menedzsment, személyes és társadalmi fejlődés. [+]

Bachelor of International Business Hotel & Tourism Management A program a Bachelor of International Business Hotel és Idegenforgalmi Management egy erős szakmai fókusza a diákok keres a karrier a nemzetközi vendéglátás és a turizmus menedzsment. A diákok egyesítik gyakorlati képzés során és menedzsment tárgyak a fejlődés egy személyre szabott üzleti terv az utolsó évben. Képesítéseket úgy tervezték, hogy megfelelő keveréke a készségek és ismeretek tudományágak, szakmai vendéglátás és a turizmus menedzsment, személyes és társadalmi fejlődés. Pályakezdő hotel és turizmus menedzsment képesek megkezdeni pályájuk egy közbenső felügyeleti szintű, és rendelkeznek az analitikus és vezetési ismeretek megfelelő progresszió sokféle pozíciót egy magas szinten. 1. év - Le Bouveret vagy Lucerne Campus Élelmiszeripari Menedzsment Gyakornoki Term 1 (11 hét) Term 2 (11 hét) Fizetett gyakornoki Svájcban vagy világméretű (4-6 hónap) César Ritz Colleges Certificate in Operations Hotel és Étterem 2. év - Le Bouveret vagy Lucerne Campus Szobák osztály és Hospitality Business Gyakornoki Term 3 (11 hét) Term 4 (11 hét) Term 5 (11 hét) Fizetett gyakornoki Svájcban vagy világméretű (4-6 hónap) 3. év - Brig Campus International Business, Üzleti terv és szakterületek Term 6 (11 hét) Term 7 (11 hét) Term 8 (11 hét) Svájci Felsőfokú diploma Hotel és Idegenforgalmi Management César Ritz Colleges Bachelor of International Business a Hotel és Idegenforgalmi Management Washington State University Bachelor of Arts Hospitality Business Management [-]

Bachelor Vendéglátás és Design Menedzsment (IHTTI, Iskola Hotel Menedzsment)

Swiss Education Group
Campus Nappali 3 év February 2018 Svájc Neuchatel Montreux Leysin Lucerna Bouveret Kétárbocos vitorláshajó + 5 további

Hála az intenzív tanterv a szálloda, vendéglátás és a design menedzsment kurzusok, akkor áttérhet svájci, brit és amerikai képesítések csak három év. A kombináció a tanulmány, minden szempontból szálloda vezetősége, és a gyakorlati képzés az operatív területeken kínál az oktatás, amely valóban egyedi, felkészít egy izgalmas karrier a növekvő vendéglátó iparban. A befejezése a dolgozat az utolsó évben a mi design, szálloda és vendéglátás menedzsment kurzusok, akkor kap egy kitüntetéses Bachelor. [+]

A Legjobb Alapképzések a Le Bouveret Svájcban. BA (Hons) Nemzetközi Hospitality & Design Management Hála az intenzív tanterv a szálloda, vendéglátás és a design menedzsment kurzusok, akkor áttérhet svájci, brit és amerikai képesítések csak három év. A kombináció a tanulmány, minden szempontból szálloda vezetősége, és a gyakorlati képzés az operatív területeken kínál az oktatás, amely valóban egyedi, felkészít egy izgalmas karrier a növekvő vendéglátó iparban. A befejezése a dolgozat az utolsó évben a mi design, szálloda és vendéglátás menedzsment kurzusok, akkor kap egy kitüntetéses Bachelor. Amíg tanul a diploma akkor lehet alkalmazni, tanúsítás az amerikai Hotel és Szállás Szövetség (AH & LA). Ez a program által jóváhagyott Egyetem Derby. 1. év 1. szemeszter (5 hónap) Fizetett szakmai gyakorlat (4-6 hónap) Ételek és italok kezelése és gyakorlati Ételek és italok fejlett készségek Személyes fejlődés és a vezetés Svájcban vagy világméretű Svájci Certificate in Food & Beverage Studies 2. év 2. szemeszter (5 hónap) Fizetett szakmai gyakorlat (4-6 hónap) Hotel műveletek Hotel kialakítás Személyes fejlődés és a vezetés Svájcban vagy világméretű Svájci Diploma in International Hotel Operations Management 3. év 3. szemeszter (5 hónap) 4. szemeszter (5 hónap) Értekezés / integrált projekt (6 hét) Menedzsment és a vezetés Hotel kialakítás Luxus és márkamenedzsment tervezési projekt Fogyasztói trendek üzleti vezető Be- és kikapcsolása campus Svájci Felsőfokú diploma International Hotel & Design Management Svájci IHTTI és brit Bachelor of Arts (kitüntetéses) Nemzetközi Hospitality & Design Management A Felsőfokú diploma International Hotel és Design Management által elismert kanton Neuchatel, Svájc és a Bachelor of Arts... [-]