BACHELORSTUDIES

Stylist 2020 Alapképzés

Miután egy főiskolai diplomát vált a sikerhez a mai piacon. Rég elmúltak azok az idők, hogy képes biztosítani a minőségi helyzetben csak a középiskolát; sok belépő szintű foglalkoztatás jelenleg szükség főiskolai diplomát, mint a minimális követelmény. Ha a vágy, hogy biztosítsák a minőségi pozíció vagy belül előre a karrierjét, egy főiskolai diplomát kulcsfontosságú beruházások.

Vannak olyanok is feltenni a kérdést, "Mi a Bachelor Styling?" Dióhéjban, diplomával styling összpontosít két fő szempontok: a divat és a képet. Ez a program vonatok egyének hogyan kell helyesen elemezni és értelmezni a divat márkák, valamint azt, hogyan megjósolni immerging trendeket. Végére a kurzus, diplomások képesek elemezni és értelmezni a márka fejlesztésére a forró stílusok, amelyek kiegészítik a márka maradva összhangban feltörekvő divatirányzatok.

A Bachelor Styling egy nagyon sokoldalú mértékűnek kedvezőek több szinten.Mivel a nagy hatálya mértékét, az egyének megértik a divat fogalmak és gyakorlatok, hogy lehet parlayed több munkahelyet belül és kívül az ipar.

A stílus mértéke nem állnak rendelkezésére olyan költség az egész fórumon. Az árak attól függően változnak, bizonyos tényezők, mint a hely, az átlagos iskolai költségek és eszközei tanulmány.

Egy adott személy egy Bachelor Styling számos lehetőség a divatipar. Lehet dolgozni a különböző képességek a divat magazin, vagy kezét a design ház. Mások is dönthet, hogy kihasznál tudásukat kiskereskedelmi vezetői pozíciót, vagy egyéb értékesítési utakat. A különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, a diplomások megtalálja a legjobb alkalmas a sajátos tapasztalataikra alapozva.

Ha szereted a divat, és van egy szenvedélye tartózkodó naprakész az aktuális trendek, majd a Bachelor Styling lehet a tökéletes választás az Ön számára.Tudjon meg többet a lehetőségeket keresve a programot alatt, és kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

5 Találatok Stylist Filter

Divattervezés és / vagy szabás és divattechnika alapképzése

CANVAS
Alapképzés
szept. 2020
<
Nappali
<
3 év
Angol
Francia
Campus

A divattervezés és / vagy a szabás és a divattechnika alapképzése A divattervezés és / vagy a szabás és a divattechnika alapképzése egy 3 éves program, amely felkészíti a hall ...

Tovább

3 éves divatstílus és kommunikáció tanfolyam

Accademia del Lusso
Alapképzés
okt. 2020
<
Nappali
<
3 év
Olasz
Angol
Campus

A hároméves divatstílus és kommunikáció kurzusa az Accademia del Lusso Milánóban különféle pozíciókra készíti a hallgatókat, kezdve a kreatív környezetektől a vállalati szerep ...

Tovább

BA Fashion Stylistban

IED – Istituto Europeo di Design Milan
BA
okt. 2020
<
Nappali
<
3 év
14 szept. 2020
Angol
Campus

A divatstílus és a kommunikáció kurzusa arra tanítja a hallgatókat, hogy hatékonyan járuljanak hozzá a kommunikációs folyamatokhoz, a divattermékek népszerűsítéséhez és fejles ...

Tovább

Képzés a divattervezésben

Studio Berçot
Alapképzés
<
Nappali
<
3 év
Francia
Campus

A Fashion Styling képzés olyan, mint a szakmák, amire felkészül.

Tovább

BA Fashion Design

NABA
BA
okt. 2020
<
Nappali
<
3 év
22 aug. 2020
Angol
Olasz
Campus

A divattervezés BA célja, hogy felkészítse a hallgatókat a nemzeti és nemzetközi divatrendszeren belüli munka világába való belépésre. Kreatív és gyakorlati megközelítéssel a ...

Tovább