Filter
Alapdiplomák
Svájc A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Összevetése Stylist Graduális Tanulmányok Svájcban 2019/2020

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Styling is fontos része a divatipar, de nem valami, ami magától értetődően számos divattervező. A stílus tanfolyam a szükséges készségeket, hogy hozzon létre egy történetet egy csoportján keresztül, és működjön együtt a fotósok, hogy tervezzen egy fotografikus kép.

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

A Legjobb Stylist Alapképzések Svájcban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Stylist, Svájc

Diplomák
Helyszín
Svájc
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
CANVAS

A Bachelor DEES MOD végzettségét követően az inkumbens elsajátítja a kreativitásának alkalmazásához és a divatra jellemző vizuális és technikai nyelvre történő fordításán ... [+]

A Bachelor DEES Mod befejezése után az inkumbens elsajátítja a kreativitásának bevezetéséhez és a divatra jellemző vizuális és technikai nyelvre történő fordításához szükséges fogalmi eszközöket. Képes ruházatot készíteni annak koncepciójától függően - vázlatok formájában - a szövetekben történő gyártásig, akár egy darabból, akár egy kis sorozatból az ipari termelésben.

A hallgató képes egyfajta trend megismerésére, dekódolására és ezen a pályán történő pozícionálásra egyéni művel, mind stílusban, mind produkcióban.

A Bachelor Mode képzés általános célja

A Bachelor DEES mód egy 3 éves képzés, amely felkészíti a divattervezés és alkotás fő szakmait: divat, modellezés és varrás.... [-]

Svájc Lausanne
Február 2020
Angol,Francia
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul