497 Bachelor Programok ban ben Spanyolország for 2024

Bachelor Programok ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Estepona, Spanyolország

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Santander, Spanyolország

    Teljes idő

    8 félévben

    Az egyetemen

    Spanyol

    A fizikai aktivitás és a sporttudományok fokozata nagy érdeklődéssel bír az egészséges életmód szokásainak népszerűsítése, valamint a sportteljesítmény javítása iránt. A mai társadalom ezen igényeinek kielégítéséhez olyan szakembereket kell képezni, akik képesek megtervezni, szervezni, szabályozni, irányítani és értékelni a fizikai aktivitással és a sporttal kapcsolatos különféle gyakorlatokat.

    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    Mi megszállottja a diák ugrik be a munka a legjobb feltételekkel. Ezért a tananyag kapcsolódik a foglalkoztathatóság a jövő: nemzetközivé, innováció és a kreativitás a menedzsment és a stratégiai irányt a források.

    • León, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    Képzett szakembereket képzünk társadalmi-oktatási beavatkozások végrehajtására, hogy mind az egyének, mind a csoportok elérjék személyes és társadalmi fejlődésüket, integrációjukat és a közösségben való részvételüket.

    • León, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    A szociális intervenciós szakembereket a társadalmi kontextusok, struktúrák és folyamatok, a társadalmi változások és az emberi viselkedés széles körű megértésével képezzük, lehetővé téve számukra a társadalmi fejlődést és az emberek megerősödését elősegítő eszközök diagnosztizálását, programozását, kezelését és értékelését. .

    • Ourense, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    Ennek a diplomának az alapvető célja olyan szakemberek képzése, akik képesek olyan oktatási kontextusokat generálni és olyan akciókat közvetíteni, amelyek lehetővé teszik a célszemélyek beilleszkedését a különböző közösségi hálózatokba, valamint kulturális és társadalmi előmozdításukat szocio-oktatási akciókkal, mind megelőző, mind pedig intervenciós intézkedésekkel. . A felsorolt tevékenységek szakszerű elvégzéséhez szükséges képzést és eszközöket biztosítja a hallgatóknak.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az UFV szociális nevelési diplomája egy négyéves diploma, amellyel képes lesz oktatni és átalakítani a társadalmat a társadalmi igények többféle környezetben. Lehetőséget kínál arra, hogy nagy odafigyelést igénylő lakosságot és emberi valóságot érjünk el. A szociálpedagógusok különböző szakmai területeken és beavatkozási területeken (nemzetközi szervezetek, államigazgatás, egyesületek, alapítványok, társadalmi szervezetek...) végzik szakmai tevékenységüket. Ezenkívül az UFV-nél lehetősége lesz két szakosodási útvonal közül választani: Beavatkozás a társadalmi kirekesztés helyzetébe vagy Családgondozás és idősgondozás. A Szociális Pedagógiai fokozat olyan szakembereket képez, akik képesek oktatni, beavatkozni, közvetíteni és átalakítani a társadalmat olyan környezetben, ahol erre szükség van. A szociálpedagógusok elérik a speciális gondozási igényű embereket, segítik őket életminőségük és társas kapcsolataik javításában.

    • Ourense, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Szociális Munkás Szak a hallgatói kört szociális munkás szakmai gyakorlatra képzi. Beavatkoznak konfliktushelyzetekbe az egyének különböző társadalmi szféráiban, részt vesznek a politikák, szolgáltatások és társadalmi kezdeményezések megközelítésében és tervezésében, valamint az emberek és/vagy csoportok közötti problémák és konfliktusok megelőzésében.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az adat- és üzleti elemzés a Big Data, a Machine Learning, a matematika és a statisztika területén üzleti és programozási eszközök használatával, mindig üzleti fókuszú készségekkel sajátítja el az adatelemzővé váláshoz szükséges készségeket. További készségeket fejleszthet, ha szakképzettségét kiegészíti valamelyik szakirányú oklevéllel, vagy 5 év alatt kettős képesítést szerez a hatósági végzettséget felsőfokú végzettséggel ötvözve.

    • Barcelona, Spanyolország
    • Bangkok, Thaiföld

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Harbour.Space Data Science programja felkészíti a hallgatókat arra, hogy iparági vezetőkké váljanak ezen a területen. A Harbour.Space Data Science program innovatív tantervet, tapasztalt professzorokat, valós tapasztalatokat és hasonló gondolkodású személyek hálózatát alkalmazva úttörő szerepet tölt be az emberi tudás ezen új határterületén. Fejleszti azokat az analitikai és programozási készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy értékes tudást nyerjenek ki az adatokból.

    • León, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    Képzett szakembereket képezünk, akik az agráripari, állattenyésztési, mezőgazdasági és agrár-környezetvédelmi tevékenységekhez alkalmazkodnak, magas rangú tanárok és gyakorlati képzéssel, valamint kiváló minőségű létesítmények és laboratóriumok használatával.

    • Ourense, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az agrármérnöki diploma kiterjedt tudományos és technológiai ismeretekkel rendelkező szakembereket képez, és képezi őket a mezőgazdasági és élelmiszeripari tevékenységek fejlesztésére. A tanulmányok felhatalmazást adnak a mezőgazdasági ágazatokban és a termékátalakító iparban szereplő létesítmények és műveletek tervezésére, kivitelezésére és irányítására.

    • A Coruña, Spanyolország
    • Vigo, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    Az intelligens rendszermérnöki diploma egyesíti a mérnöki tudományokat, az információtechnológiát (ICT), a mesterséges intelligenciát és az üzletet.

    • Madrid, Spanyolország
    • Berzosa, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    4 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol, Spanyol, Francia, Német

    Ez az exkluzív Bachelor's Degree átfogó nyelvi, irodalom- és kultúraképzést biztosít, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a jelenlegi többnyelvű és multikulturális környezet számos profiljának egyikére szakosodjanak. A diploma három idegen nyelvre és azok kultúrájára összpontosít. Három tanév után az általános képzésben a hallgatók a szabadon választható tárgyak széles skálájából választhatnak, hogy saját érdeklődésüknek megfelelően szakosodjanak.

    • Santander, Spanyolország

    Teljes idő

    8 félévben

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az Universidad Europea del Atlántico felveszi tanulmányai kínálatába az alkalmazott nyelvek alapképzését annak érdekében, hogy reagáljon azoknak a hallgatóknak a képzési igényeire és érdeklődésére, akik el akarják sajátítani a nyelvi szakértő szakmai profilját. Vagyis azok, akik egyetemi képzésüket több nyelv produktív és befogadó ismerete, valamint közvetlen alkalmazásuk körében akarják megfogalmazni a különféle munkakörnyezetben.