501 Bachelor Programok ban ben Spanyolország for 2024

Bachelor Programok ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Barcelona, Spanyolország

    Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Egy ideális program egyre megértéséhez üzleti általában, és annak fontosságát, hogy a nemzetközi látás szolgáltató vállalkozások és a kisebb vállalkozások, különösen. A diákok érkeznek a világ minden tájáról, hogy érdemes ezt az utat Londonban, mert a nemzetközi vonatkozású - most, melyek azonos globális fókuszú Barcelonában. Akkor egy opcionális szakmai gyakorlat a harmadik évben, és visszatér a teljes végső évben évente négy - így előnyt a diplomás munkaerőpiacon.

    • Valencia, Spanyolország

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Egyedülálló, nemzetközi, magas szintű műszaki ismereteken alapuló, magával ragadó élmény és tanulmányi kirándulások várják az építészmérnöki diplomát szerző hallgatókat. A 40 kurzussal, 10 úti céllal és az utazásra összpontosító megosztott tanulási forrással a program öt évre szól.

    • Paris, Franciaország
    • Madrid, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Science in Computer Science felkészíti a hallgatókat arra, hogy nemzetközi kontextusban erős kommunikátorok legyenek, elemző és kritikus gondolkodók legyenek szilárd matematikai, számítástechnikai és adatelemzési ismeretekkel, döntéshozatali és problémamegoldó készségekkel, valamint társadalmilag felelősségteljesek legyenek, egyértelműen összpontosítva fenntarthatóság.

    • Community of Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Arts in International Studies egy multidiszciplináris program, amely felkészíti a hallgatókat arra, hogy vezetők legyenek egy egyre inkább egymásra utalt globális közösségben. Ez a multidiszciplináris szak megtanít bennünket arra, hogy kritikusan vizsgáljuk meg a világ ügyeit, és haladjunk a nemzetközi jogban, a diplomáciában, a politikában és az üzleti életben.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Global BBA & Bachelor in AI for Business a nemzetközi alapképzési formátumot követi, amely a világ legszélesebb körben elfogadott tanulmányi formája, és nemzetközi vállalatok is elismerik. A választott szakiránytól függően a hallgatók közvetlenül a diploma megszerzése után beléphetnek a munkaerőpiacra, vagy folytathatják a mesterképzést (MSc).

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Business Administration egy 3 éves innovatív program, amelynek célja, hogy a hallgatókat élvonalbeli készségekkel és valós tapasztalatokkal ruházza fel, hogy vezetőkké váljanak a folyamatosan fejlődő üzleti környezetben.

    • Paris, Franciaország
    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Meghívjuk Önt, hogy lépjen be egy olyan világba, ahol a sport és annak értékei mindenütt jelen vannak. Lépjen be a szenvedélyek, érzelmek és érzések világába. Integráljon egy olyan piacra, amely soha nem szűnik meg újra feltalálni magát. Az AMOS választása azt jelenti, hogy csatlakozni kell a sportmenedzsment úttörő iskolájához Európában, amely 2007 óta kíséri szenvedélyes diákjait a sportiparhoz való csatlakozásban. Olyan képzéseket kínálunk, amelyek magas szintű elismert minősítésekhez vezetnek.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol, Francia, Spanyol

    A TBS Education Bachelor in Management egy hivatalos francia felsőoktatási egyetemi diploma nemzetközi üzleti és üzleti adminisztrációból, különös tekintettel a menedzsmentre és a marketingre. Ez a középfokú tanulmányait befejező diákokat célzó nemzetközi üzleti diploma felvértezi őket egy vezető akkreditált üzleti iskola minden erőforrásával. Ezenkívül indítópultot is biztosít a végzetteknek, hogy sikeresek legyenek a szakmai világban.

    • Málaga, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Nemzetközi Hotelmenedzsment program célja azoknak a jelölteknek a kitöltése, akik sikeresen elvégezték az érettségi tanulmányaikat, és célja a jövőbeni szakemberek képzése bármelyik operatív osztályon az operatív menedzsment területén.

    • Marbella, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Schellhammer Business School által kínált szállodai és vendéglátóipari alapképzés célja, hogy ne csak felkészüljön egy izgalmas karrierre a vendéglátás területén, hanem maximális rugalmasságot kínál a tanulmányi lehetőségek számára. A program 4. szintű moduljai és feladatai (120 kredit) megegyeznek az egyetemi diploma első évével, az 5. szintű modulok és feladatok (120 kredit) pedig az egyetemi diploma második évének felelnek meg, a hallgatók választhatják, hogy teljesítik-e a programot a szálloda és vendéglátás társult alapképzésének második és / vagy harmadik és utolsó éve, a Schellhammer Business School vagy az Egyesült Királyságban található egyetemen. Különféle alternatív távoktatási lehetőségek is léteznek. Minden modul körülbelül 40 vezetett tanulási órából áll, további 30-50 óra választható tananyagból. Ezek az anyagok tartalmazzák az ajánlott gyakorlatokat, ajánlott olvasmányokat és internetes forrásokat.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    A gépipar a berendezések, rendszerek és gépek tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik az iparági folyamatok optimalizálása érdekében, mindig figyelembe véve tevékenységének gazdasági és környezeti hatásait.

    • Geneva, Svájc
    • Barcelona, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program célja, hogy eszközöket adjon a hallgatóknak a globális piac lehetőségeinek és kihívásainak megértéséhez. A hallgatók megtanulják a nemzetközi üzleti stratégiák és a multikulturális üzleti menedzsment alapjait, üzleti megközelítést alkalmazva a globalizáció felé.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Az ESEI hároméves Bachelor Degree Program (BA Hons) felkészíti a hallgatókat a sikeres karrierre számos iparágban, és az Anglia Ruskin Egyetem (Egyesült Királyság) akkreditálja.

    • Municipality of Las Palmas, Spanyolország

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Mindössze 3 év alatt, amelyet teljesen angolul tanítanak, megszerezheti üzleti adminisztrációs alapdiplomáját, 2 évet tanulhat nálunk a CIBS-en a gyönyörű Las Palmasban, és befejezheti a harmadik évet az Ön által választott specializációval valamelyik partneregyetemünknél. az Egyesült Királyság, Írország, Franciaország és Kanada. Szakosodhat a nemzetközi üzletre, a pénzügyekre, a marketingre, az emberi erőforrásokra, a banki és pénzügyekre, a nemzetközi üzleti kommunikációra, többek között.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A turizmus és vendéglátás menedzser alapképzése egy 4 éves egyetemi diploma (240 ECTS), amely jövőbeli menedzsereket képez a turizmus és a vendéglátás területén. Egyesíti a vállalatok irányításához és vezetéséhez szükséges készségek fejlesztését a vendéglátáshoz kapcsolódó készségek fejlesztésével.