$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Pszichológia Alapképzések Megtekintése 2022 az Amerikai Egyesült Taquaritinga Brazíliában

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel… Tovább

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel a kutatás. Masters - vesz egy-két év, hogy elérjék, a doktori / PhD - a legnagyobb mértékben meg lehet tanulni, és úgy három-négy év, hogy elérjék. Ez a három fokkal lazán megfelel a három ciklus a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha el egy egyetemi diplomát egy európai egyetem, akkor kell minősíteni elérése Masters Brazíliában.

Kérj Információt Pszichológia Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Taquaritinga Brazíliában 2022

Kevesebb
További információ Brazíliában folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
Instituto Taquaritinguense de Ensino Superior Dr. Aristides de Carvalho Schlobach (ITES)
Taquaritinga, Brazília

A tanfolyam időtartama: A pszichológia tanfolyam 5 évig (60 hónapig) tart.

A tanfolyam időtartama: A pszichológia tanfolyam 5 évig (60 hónapig) tart. -
Alapképzés
Portugál
márc. 2022
Campus