Filter
Alapdiplomák
Koreai Köztársaság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Áttekintése Politológia tudomány Graduális Tanulmányok Dél-Koreában 2020

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A politológia diplomát kívánatos, hogy egy ügyvéd, újságíró, üzleti vezetők, politikusok, vagy orvosi embereket. Ezek a szakemberek folyamatosan szükség van az információs és meg kell érteniük a politikai, kormányzati, jogi és társadalmi vonatkozásait saját területén.

Dél-Korea, hivatalosan a Koreai Köztársaság, egy szuverén ország déli részén, a Koreai-félszigeten. A neve "Korea " származik Goryeo egy dinasztia uralkodott, amely a középkorban. Dél-Korea ma a liberális demokrácia és a gazdasági motorja. A legrangosabb átfogó egyetemek Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsei Egyetem és a Korea Egyetem.

A Legjobb Politológia tudomány Alapképzések Dél-Koreában 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Politológia tudomány, Koreai Köztársaság

Diplomák
Helyszín
Koreai Köztársaság
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
George Mason University Korea

A világ egyre inkább összekapcsolódik, és a kereszt-kulturális kapcsolatok létrehozásának és fenntartásának képessége fontosabb, mint valaha. Mivel az erőszak és a konfli ... [+]

1. számú mező az USA-banVilághírű karBelföldi és nemzetközi esetek

A világ egyre inkább összekapcsolódik, és a kulturális kapcsolatok létrehozásának és fenntartásának képessége fontosabb, mint valaha. Mivel az erőszak és a konfliktusok hatásai az egész világon érezhetőek, egyre több lehetőséget látunk az együttműködésre, a problémamegoldásra és a béketeremtésre a helyi közösségekben és a nemzetközi akadályokon.

A hallgatók felkészítése a kultúrák közötti kapcsolatok megteremtésére, a konfliktuselemzés és a felbontás tanulóinak főiskolai diplomája a középfokú nyelvtudásnak idegen nyelven kell bizonyítania.

Az analitikai készségek és technikák kritikusak a világ legnehezebb problémáinak megoldásához. A konfliktusok megoldása érdekében először meg kell értenünk. A kritikus gondolkodás és a kutatási készség a Bachelor of Science program középpontjában áll, és az összes szektor munkáltatói igénylik őket. A konfliktuselemzésben és -elhárításban a Bachelor of Science fokozatot folytató diákok kutatási készségeket fejlesztenek, és lehetőséget kapnak arra, hogy felmérések tervezése, interjúk készítése, statisztikák elemzése és adatgyűjtés terén tapasztalatot szerezzenek.... [-]

Koreai Köztársaság Incheon
Március 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul