close

Szűrők

Lásd a találatokat

Graduális Tanulmányok az Amerikai Egyesült Abu Dis Palesztinában 2021/2022

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést. Számos felsőoktatási intézmények jelentek meg az utóbbi éve… Tovább

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Számos felsőoktatási intézmények jelentek meg az utóbbi években szerte a palesztin területeken és a Gázai övezetben. Bár a fiatal, ezek a létesítmények képesek a legkülönfélébb programok a helyi és a nemzetközi hallgatók.

Alapdiplomák Összevetése az Amerikai Egyesült Abu Dis Palesztinában 2021/2022

Kevesebb
További információ Palesztinában folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
جامعة القدس
Abu Dis, Palesztina

Az élelmiszeripar a folyamatok széles skálájára támaszkodik a ma látott hatalmas mennyiségű élelmiszer előállításához. Az élelmiszeripar a kémia, a mikrobiológia és a mérnöki ... +

Az élelmiszeripar a folyamatok széles skálájára támaszkodik a ma látott hatalmas mennyiségű élelmiszer előállításához. Az élelmiszeripar a kémia, a mikrobiológia és a mérnöki elveket használja az élelmiszer-előállítási folyamatok megtervezéséhez. Az Élelmiszeripari Tanszék tanítási terve arra összpontosít, hogy a hallgatónak elsajátítsa az élelmiszeriparral és a technológiával kapcsolatos készségeket és koncepciókat, amelynek középpontjában az új élelmiszerek kifejlesztése, ezen élelmiszerek előállításának folyamatainak megtervezése, a csomagolóanyagok kiválasztása, az eltarthatóság és az érzékszervek tanulmányozása áll. a termék értékelése. Az élelmiszer-ipari üzemek működésének megtervezése és ellenőrzése, a funkcionális élelmiszerek előállításának módszerei, az élelmiszerek minőség-ellenőrzése, az élelmiszer-gyárak irányítása és az élelmiszerek forgalmazásának módszerei mellett. A mikrobiológiai és kémiai tesztek mellett az élelmiszer-mérnöki hallgatók olyan alapvető jelenségeket fognak tanulmányozni, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az élelmiszertermékek előállításához és azok tulajdonságaihoz. A tanszék oktatási terve képesíti diplomáját több és változatos feladat ellátására az élelmiszeriparban, amely olyan iparággá vált, amely a magas technológiákat és a biokémia és a technológia alapján több folyamatot ötvöz. Az Élelmiszeripari Osztály megkülönbözteti azt a tényt, hogy képesítést szerez diplomájáról a biotechnológia (biotechnológia) és az élelmiszeripar mérnöki területein való munkára. Az élelmiszeripar és a biotechnológia különféle ágazataiban végzett munka mellett a tanszék hallgatói képesítéssel rendelkeznek a gyógyszeripar és a kozmetikai ipar, valamint az élettudományok és a környezettechnika iránt érdeklődő kutatóintézetek kutatási területén is. Dolgozhatnak az élelmiszeripar és a biotechnológiai ipar ellenőrzésével foglalkozó intézményekben (a Szabványügyi és Metrológiai Intézet), valamint az élelmiszer- és környezetfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó cégeknél is. -
Alapképzés
Arab
Campus