47 Bachelor Programok ban ben Oroszország for 2024

Bachelor Programok ban ben Oroszország for 2024Filter
    • Kursk, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A szakmai tevékenység fő típusai: Gyógyszerek, biológiailag aktív gyógyszerek és orvostechnikai eszközök fejlesztése, gyártása és tanúsítása. Orvosi és kozmetikai termékek modellezése és beszerzése élő tárgyak alapján (beleértve a sportkozmetikumokat és a sporttáplálkozáshoz szükséges étrend-kiegészítőket). Növényi szervezetek biotechnológiája.

    • Kursk, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A főiskolai végzettség fő célja a szociális munka az életminőség aggodalmának tekinthető, és az ember személyének, családjának, társadalmának lehetőségeinek feltárása, és a szociális munka személyes szolgáltatásnak tekinthető. segíteni embereknek. A szociális munka alapképzését arra kérik, hogy állami és állami szervezeteken keresztül nyújtson közvetlen segítséget a lakosság társadalmilag védtelen csoportjainak, segítse az orvosi vagy jótékonysági segítségre szorulókat az életválságok leküzdésében.

    • Moscow, Oroszország
    • Saint Petersburg, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program célja a nemzetközi és hazai politikák megismerésének iránt érdeklődő diákok számára, és felkészíti a diplomásokat a kormányzati és politikai döntéshozók, a nemzetközi üzleti és nem kormányzati szervezetek számára, vagy további tanulmányokra.

    • Moscow, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor in International Relations egy angol nyelven oktatott párhuzamos szak, amely egyesíti a(z) HSE és a Londoni Egyetem tudományos erősségeit, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy orosz és brit diplomát szerezzenek. A négy év során a diákok sokféle tárgyat tanulnak, beleértve a politológiát, a történelmet, a közgazdaságtant és az idegen nyelveket. A program végzett hallgatói jól felkészültek arra, hogy megkezdjék pályafutásukat az üzleti életben, a közszolgálatban vagy a tudományos életben, vagy folytatják tanulmányaikat mesterfokozat megszerzésével Oroszországban vagy nemzetközi szinten.

    • Moscow, Oroszország

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Orosz Népek Barátsága Egyetem bejelenti felvételi innovatív alapképzés tanulmányi orosz külföldi hallgatók

    • Kazan, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol, Német, Francia, Orosz, Olasz, Kínai

    A vezető orosz egyetem az orosz nyelv idegen nyelvű képzésében meghívja Önt, hogy jelentkezzen a KIU professzorai saját módszertana alapján kifejlesztett egyedülálló „Orosz mint idegen nyelv” alapképzési programra. A módszer már 5 éve bizonyítja hatékonyságát. A hallgatók 98% -a sikeresen befejezi a programot. Az egyedülálló módszertan feltételezi, hogy anyanyelvét használja a tanulmányok elején. A tanulmányokhoz nem kell semmilyen közvetítő nyelvet ismernie. Valamennyi professzor minősített nemzetközi tesztelő, akik különböző célból képeznek és vizsgáznak az orosz nyelvről idegen nyelvismeretként (A0-C2). Az utolsó évfolyamon a diákok idegen nyelvismeret nélkül tehetik le az orosz nyelv nemzetközi államvizsgáját. Ez a bizonyítvány korlátlan érvényességi idővel rendelkezik, és megerősíti az orosz nyelvtudás végzettségét bármely országban. A program mindenkinek alkalmas, akit érdekel az orosz nyelv és az orosz tanulmányok. A diplomások bármely országban tolmácsként és nyelvészeti tanfolyamok tanáraiként dolgozhatnak. A program célja, hogy külföldi diákok elsajátítsák az orosz nyelv speciális nyelvi készségeit. A képzés célja az orosz nyelv területén az elméleti ismeretek és a gyakorlati készségek elsajátítása a szakmai továbbképzés és a külföldi közönséggel való együttműködés pedagógiai specializációja céljából.

    • Moscow, Oroszország
    • Saint Petersburg, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A program célja olyan szakemberek képzése, akik a legfrissebb technológiával és módszertannal adatokat gyűjtenek és dolgoznak fel. Az első éves hallgatók bölcsészettudományi, társadalomtudományi és számos további kurzust tanulnak, amelyek segítik őket a kritikai gondolkodás, a gyakorlati készségek és a szociológiai kutatás módszertanának fejlesztésében.

    • Moscow, Oroszország

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Orosz Népek Barátsága Egyetem hirdet felvételt a bachelor és master program "Oroszország és a szomszédos régiók" területén a képzési

    • Moscow, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol, Orosz

    A program célja, hogy felkészítse a diplomásokat különféle szakmai tevékenységekre, mint például a vezetői döntéshozatalra, piackutatásra, pénzügyi elemzésre és számvitelre, vezetői kommunikációra stb. A program a menedzsment és az üzleti élet nemzetközi vonatkozásait hangsúlyozza a globális piaci környezetben. Az oktatás orosz nyelven (1. és 2. évfolyam) és angolul (3. és 4. évfolyam) folyik.

    • Kazan, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Távoktatás

    Angol

    A program felkészíti a vezetőket, a felső szintű vezetőket. A projektorientált képzés célja a nemzetközi üzleti környezet modern vezetői számára szükséges kulcskompetenciák fejlesztése. Nagy figyelmet szentelnek a hagyományos üzleti tanfolyamoknak, a nemzetközi gazdasági környezet sajátosságainak, valamint a személyes fejlődésnek, ami előnyt jelent az oktatási gyakorlatban.

    • Novosibirsk, Oroszország

    Az egyetemen

    Orosz

    Ennek a specializációnak a részeként a hallgatók teljesen belemerülnek a különböző műfajú rádióműsorok létrehozásának folyamatába: hírközlők, elemző programok, beszélgetős műsorok, zenei kiadások. Minden hallgató kipróbálhatja magát riporterként, műsorvezetőként, szerkesztőként vagy hangmérnökként. Az oktatók, akik ebben a programban oktatnak, gyakorló rádióújságírók, hangmérnökök és szerkesztők dolgoznak a Novoszibirszk rádióállomásokon.

    • Irkutsk, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Orosz

    A program a nyelvtudomány (az orosz nyelv), a többnyelvű és az interkulturális kommunikáció, valamint az új információs technológiák területén végzett szakképzésre összpontosít. A program csak külföldi állampolgároknak szól.

    • Irkutsk, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Manapság minden ország hajlamos fejleszteni és megújítani repülőgép-flottáját. Ez a modern alapképzési szak a légiközlekedési berendezések karbantartásával foglalkozó szakképzett szakembereket készít fel, a légiközlekedési berendezések javítási és üzemeltetési technológiáinak folyamatos fejlesztésére összpontosítva, ami a légitársaságok stabil fejlődését eredményezi.

    • Moscow, Oroszország

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Orosz

    A program célja a hidromechanika, hidropneumatika és speciális célú motorok területén dolgozó szakemberek képzése. Az oktatási képzés kiterjed alkalmazott hidromechanikára, szivattyúkra és hidraulikus turbinákra, különféle célú hidraulikus hajtásokra, pneumatikus hajtásokra, robotikára, mechatronikára. A hallgató emellett nagy hatékonyságú, környezetbarát dugattyús és kombinált belső égésű motorok, szárazföldi, vízi és légi járművek külső hőellátású motorjai, földi, víz alatti és űrre telepített erőművek, kisgépesítő eszközök fejlesztését, kutatását és karbantartását is tanulja. .

    • Korolyov, Oroszország

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Orosz

    A szakosodás célja magasan képzett szakemberek képzése, akik kompetenciákkal képesek művészi, kreatív, projekttevékenység elvégzésére az alkalmazási területeken, edzésprofil alapján meghatározva az alkalmazási és esztétikai emberi igényeket.