Alapképzés perm Oroszországban

A Legjobb Alapképzések perm Oroszországban 2018

Mester

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

"Perm város közelében található az Urál-hegység mentén az orosz Kama-folyó. Ez egykor a zsidó közösség, hanem a különböző vallások és közel 1 millió lakos. Perm város számos egyetem, amely magában foglalja a Perm State University. "

Alapképzések Összevetése perm Oroszországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Mester Oroszország Perm. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Oroszország!

or search for similar programs here