Alapdiploma a Parma Olaszországban

A Legjobb Alapképzések a Parma Olaszországban 2017

Mester

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A sajt város Olaszországban - Parma ismert építészeti és gazdag örökségét. Van néhány legrégebbi egyetemek Olaszországban, mint a University of Parma. Aki tehát érdekelt abban, hogy a jó oktatás a hagyományos helyen kell élni Parma.

Alapdiplomák Összevetése a Parma Olaszországban 2017

Mutass többet

Bachelor Filozófiai Tanulmányokat

University of Parma
Campus Nappali 3 év October 2017 Olaszország Parma

Az elsődleges cél a végzettség Filozófia, strukturált egyetlen tananyag, az az, hogy olyan egységes alapot a hagyományos területeken a filozófia, amely azonosítható az ágazatokat M-FIL / 01-08, mind része ennek tanfolyam tananyag. [+]

A Legjobb Alapképzések a Parma Olaszországban. Program leírás Filozófiai tanulmányokat Alapképzésben nélkül felvételi vizsgára • 5 hely áll rendelkezésre, nem uniós állampolgárok elsődleges célja a hároméves Filozófiai vizsgálódások során, strukturált egyetlen programban, az az, hogy olyan szilárd alapismereteket a hagyományos területeken, a filozófia, mind a történeti és elméleti szempontból. Bőséges helyet kapnak a filozófia történetében, strukturált hagyományosan az ókori hogy a kortárs filozófia, különös figyelmet fordítva olvasni a klasszikusokat, a filozófiai gondolkodás. Logikai-nyelvi oktatás biztosítja az eszközöket a tanulmány a kortárs analitikus filozófia. A harmadik terület, képviseli etikai-politikai, szociológiai és esztétikai tanulmányokat, koncentrál korszerűség és a bonyolult viszonyát a filozófia és a humán tudományok. A szigorúan filozófiai képzést egészíti történelmi tanulmányok, a céllal, hogy elősegítse a diákok hozzáférését a hagyományos karrierlehetőségek, mint az oktatás. Általában a tanfolyam célja, hogy fejlessze a hallgatók elemző, kritikus és érvelési készségek. Ez lehet ösztönözni a két tényező: a korlátozott számú hallgató iratkozott be a tanfolyam, valamint a kedvező számaránya között tanárok és diákok; Mindkét körülmények között lehetőséget biztosítanak, nem lehetséges más tanfolyamok, az aktív részvétel során előadások és szemináriumok. A tanfolyam egy szilárd elméleti alapot a fejlesztés interdiszciplináris készségek, hogy lehet alkalmazni a különböző szakmai környezetben, amely nagyban különböznek a hagyományos tanári pályát: kapcsolódó foglalkozásokra kiadói, információk, előkészítése kulturális események, a kultúrák közötti közvetítés, public relations és szervezet A munka és a személyzet az állami és magánvállalatok. Felvételi követelmények A felvételi során, a diákok kell egy középfokú felsőfokú iskolai diploma, vagy más minősítés kivinni, és egyenértékűnek elismert a hatályos jogszabályok szerint. Egyéb oktatási és... [-]