$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Távoktatás Nyelvtanulmányok Alapképzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Almaty Kazahsztán 2021/2022

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.A BA Language Studies olyan mértékben, hogy középpontjában a megértése és tanulmányozása az utat a kommunikáció leggyakrabban használt,… Tovább

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A BA Language Studies olyan mértékben, hogy középpontjában a megértése és tanulmányozása az utat a kommunikáció leggyakrabban használt, a nyelv. A hallgatók megismerkednek a struktúrák, a nyelvtan és szemantika nyelvek általában, tanulni, hogyan alakult ki, és a különböző nyelveket, hogy a társadalom formák és formálja fejlesztése nyelvet.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

A Kazah Köztársaság olyan ország Közép-Ázsiában. Ez a legnagyobb kontinentális ország. Az oktatási rendszer általános és kötelező. Meg van osztva 3 fázis, nevezetesen: az elsődleges (űrlapok 1-4), az alapvető általános (űrlapok 5-9), és felső szintű oktatás (formák 10-11 vagy 12).

A legnagyobb város a Kazakhstan, Almaty híres jó nemzetközi egyetemek és a közéleti, amerikai egyetemen, mint a kazah-American University. Mindazok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy menjen a drága külföldi egyetemen tanulhatnak Almaty.

Kérj Információt Távoktatás Nyelvtanulmányok Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Almaty Kazahsztánban 2021/2022

Kevesebb
További információ Kazahsztánban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Abai Kazakh National Pedagogical University
Almaty, Kazahsztán

A «kazah nyelv és irodalom» elnök az AbaiKazNPU egyik legfontosabb és legrégebbi munkatársa a filológiai és pedagógiai szakemberek felkészítésében.

A «kazah nyelv és irodalom» elnök az AbaiKazNPU egyik legfontosabb és legrégebbi munkatársa a filológiai és pedagógiai szakemberek felkészítésében. -
Alapképzés
Nappali
4 év
Angol, Kazah
Campus
On-line